sejlor 28.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Co sądzicie o pokoju dziennym połączonym z jadalnią o wymiarach 8m na 4m (archon "w irysach 3"). Może ktoś ma taką izbę i może coś poradzić. A może macie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 28.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ciutkę mało jak na mój gust. Sam wymiar 8 x 4 też niezbyt szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 28.08.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A mogę prosić o szczegóły. np. Czy pokój nie wydaje się nieproporcjonalny. Zbyt długi i zbyt wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 28.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A mogę prosić o szczegóły. np. Czy pokój nie wydaje się nieproporcjonalny. Zbyt długi i zbyt wąski ja mam salon o wymiarach 8,30 x 4,20 taki jest tylko do połowy , potem otwiera sie na jadalnię i korytarz , co razem daje ponad 50 m kw. otwartej przestrzeni , jakby byl to pokój oddzielny tylko o takich wymiarach , to byłby troche wąski w stosunku do długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ja mam 4.20 x 8.70... i nie sprawia wrażenia kiszki.....wszystko, zalezy od ustawienie mebli... miejsca na stół...ale mebli jak najmniej.... tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 30.08.2006 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A może ktoś ma jakies fotki jak wykonczyć taki dlugi pokój, albo pomysł na ciekawą aranżację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 30.08.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 http://www.studioatrium.pl/realizacja-projektu-GL-49-MIKO%A3AJ,339.html w tym domu salon ma bodajże właśnie 4 na 8 metrów. Aranżacja tego pomieszczenia to 2 ostatnie zdjęcia. http://www.studioatrium.pl/realizacja-projektu-GLX-31-DOM-WIKTORA,321.html tutaj podobnie. Aranżacja podobna - czyli umowny podział pomieszczenia na 2 części - z jednej strony część wypoczynkowa, z drugiej jadalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szewka 30.08.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Akurat wczoraj był ciekawy odcinek dekoratorni http://www.dekoratorniatv.pl/odcinek_53.html dziewczyny szalały w takim pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 30.08.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 09.09.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Widze, że temat trochę przysiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 12.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Widze, że temat trochę przysiadł. Jesli chodzi o pomysly na dekoracje- moze, w zaleznosci od wysokosci pomieszczenia, moglbys rozdzielic pokoj na dwie czesci wysokoscia podlogi- jadalny na podwyzszeniu z dwoma schodkami albo odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 12.09.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Oj, nie rób tak, byłam u znajomych, mają tak już 5 lat i wciąż się jeszcze potykają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 13.10.2006 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 13.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Hmmm Ja po roku od przeprowadzki chodzę po ciemku z zamknięymi oczami i to na połśpiąco (nie jestem lunatykiem) Pewnie można się potykać jeśli schodki są źle dobrane - wysokość i szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 13.10.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja też mam długi ciąg komunikacyjny salon, jadalnia i kuchnia Miejsca jest wystarczająco ale faktycznie nie mam dużo mebli ( z wyłaczeniem kuchni) żadnych szaf, meblościanek, komód ... jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 14.10.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 kto ma schody w domu ("2 schodki" na jednym poziomie) narzeka. Nie popelniaj tego bledu bo chodzenie po schodach do przyjemnych nie nalezy, a noszenie tacy z herbatka itp to juz wogole ... no i dzieci ... same minusy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Co sądzicie o pokoju dziennym połączonym z jadalnią o wymiarach 8m na 4m (archon "w irysach 3"). Może ktoś ma taką izbę i może coś poradzić. A może macie zdjęcia. Ja mam pokój dzienny połączony z jadalnią poprzez szerokie na 3,6 m przejście. Całe pomieszczenie ma wymiary 8,4 x 5 m. Okna pokoju dziennego wychodzą na ulicę, a jadalni na ogród. Z jadalni przechodzi się do kuchni. Projekt indywidualny. Każdy nowy gość jest zaskoczony przestronnością pomieszczenia. 4 metry szerokości to trochę mało, przynajmniej u mnie byłoby za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 14.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 4 na szerokość wydaje się ciutek mało - ja bym dołożył z 50-100 cm i będzie lepiej. Nasz "salonik" ma mieć coś koło tego - jakoś 3,6 x 7,4 i tego metra brakuje, zwł. jak rozplanujesz meble i kominek. Pamiętaj też że wymiar zewnętrzny różni się od wewnętrznego o grubość ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaS 16.10.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Też ma salonik 3,8 na 8,20 i jest zdecydowanie za wąski , mam wogóle depresję cały czas (2 lata mieszkam) że tak wyszło....Ja kjest nas trójka to jest jeszcze w miarę ok, ale jak jest więcej to torochę ciasno...Mebli nie ma poza sofami, lawą , stołem i krzesłami... (połączony z jadalnią) Planuję rozbudowę(na razie tylko w głowie) ale dało by sięposzerzyćtak około 2 metrów... i byłoby pięknie... Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 13.11.2006 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Właśnie tego boję się najbardziej, że jak już domek bedzie stał to bedę miał kaca, że zdecydowałem się dalej ciągnąć realizację projektu zamiast zacząć wszystko od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts