zbovid 28.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 w wypisie z miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego mam taki zapis: - zaleca sie do ogrzewania mieszkań stosowanie paliw ekologicznych jak: elektryczność, gaz, olej opałowy. Jak myslicie mam jakies szanse na zastosowanie ekogroszku. Czy mial ktos podobny problem. Musze napisac do gminy prosbe o interpretacje ale nie wiem jak sie do tego zabrac i czy wogole jest sens Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.08.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Możesz pisać z zapytaniem, dlaczego w paliwach ekologicznych nie ujęto ekogroszku, oraz z zapytaniem, co to znaczy "zaleca się" bo jak by nie patrzeć nie jest to jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbovid 29.08.2006 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Czy to oznacza ze ekogroszek jest paliwem ekologicznym? Z tego co slyszalem to wegiel ktory niezle zanieczyszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 29.08.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 U mnie jest zapis że zaleca się aby "zero" budynku było na 1.5m nad ziemią - u nikogo nie widziałam w nowych i starych budynkach, a ja robie na 0.8m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts