izat 28.08.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 przy okazji zakupów ceramiki kupiłam dzisiaj trawertyn, nie mogłam mu się oprzeć jak sądzicie można go położyć na podłogówkę w garderobach???? taki był cel jego zakupu ale nie wiem czy dobrze robię mam jeszcze kilka miejsc gdzie mogę go położyć, np na ściany w łazience (takie głównie jest jego przeznaczenie wiem o tym), mam duzo kamienia na posadzkach, więc wspólgrac na pewno będzie ale pomyślałam, że do garderoby np z winem raczej wchodzić nie będę poza tym jak się trochę wytrze to co z tego co sądzicie o moim pomyśle dodam, że jest to trawertyn polerowany ale nie żywicowany (przynajmniej nie na gładko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 W GARDEROBACH ?????????/ Trawertyn?????????/ Iza - umiłuj się dziewczyno - to zbyt piękny kamień, żeby go trzymać w garderobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.08.2006 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 no tak ... pierwszy głos i to zniechęcający :D:D przecież w garderobie będę częściej niż np w gościnnej łazience!!! tak dzisiaj stwierdził mój mąż i ma rację Nefer ........ i Ty przeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 no tak ... pierwszy głos i to zniechęcający :D:D przecież w garderobie będę częściej niż np w gościnnej łazience!!! tak dzisiaj stwierdził mój mąż i ma rację Nefer ........ i Ty przeciwko mnie :) A w okolicach kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.08.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 też będzie jestem maniaczką kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Jak ladny to może zawisnąć na ścianie w formie dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.08.2006 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 może faktycznie położę go na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pereł 29.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Trawertyn na podłogę? trochę miękki , i jeżeli nie wa zalanych żywicą dziurek to powodzenia w sprzątaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 01.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 też chcemy położyć trawertyn w salonie i holu. Fajnie jak toś maiłby parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert 02.01.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 a gdzie kupowaliście trawertyn? gdzie mają największy wybór i najniższe ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Izat|Kladz ten trawertyn na podloge . Pomimo , ze jest kamieniem miekkim , to po fugowaniu , wytrzymuje na tyle duzo , ze kladlem juz go w kuchniach , holach .Trawertym jest mocno porowaty . Niczym pumeks . Fuguje sie wiec cala jego powierzchnie , a nie tylko obrzeze . Nastepnie nakladamy impregnat i gotowe . Impregnacje trzeba powtarzac co 6m-cy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 02.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Tak , tak imregnować koniecznie , bo jak się zaplami to juz na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seblo 02.01.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 a gdzie kupowaliście trawertyn? gdzie mają największy wybór i najniższe ceny? Dołączam się do pytania. Proszę o namiary, najlepiej w okolicach Lublina. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 03.01.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 http://img134.imageshack.us/img134/64/zdjcie000ie5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 03.01.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 http://img134.imageshack.us/img134/64/zdjcie000ie5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts