skrysztofik 28.08.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Planuję ogrodzić działkę panelami z drutu,zastanawiam się czy robić na całej długości podmurówkę czy wystarczy tylko zabetonować słupki na gł.100 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrysztofik 29.08.2006 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Przepraszam ,ale czy może ktoś mi coś doradzić ,jest to dla mnie bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 29.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Zlaezy czy chcesz się diokłądnie odgrodzić czy nie czy gdzies jest możlwiość spływu wody itd. - jeśli będą same słupki to pod spodem można robić sobie wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrysztofik 31.08.2006 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Nie mam psa,ani kur więc pod spodem nic raczej nie przejdzie.Chodzi mi bardziej o to czy brak ciągłej podmurówki nie bedzie miał wpływu na stabilnośc słupków podczas zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts