agiszonek 28.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Czy ktoś już dostał zwrot VAT-u na wydatki na cele mieszkaniowe ? Ile czasu się u Was czeka na decyzję oraz zwrot kasy ? (wpiszcie miejscowość).Ja jeszcze czekam - 3 i pół miesiaca - Rybnik.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 28.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Czy ktoś już dostał zwrot VAT-u na wydatki na cele mieszkaniowe ? Ile czasu się u Was czeka na decyzję oraz zwrot kasy ? (wpiszcie miejscowość). Ja jeszcze czekam - 3 i pół miesiaca - Rybnik. Pozdrawiam Już zdążyłem zapomnieć że złożyliśmy wniosek do US o zwrot Vat. A było to chyba z 1,5 miesiąca temu. Miło będzie sobie przypomnieć jak zwrócą kilka stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.M. 30.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja złożyłem początek kwietnia i cierpliwie czekam. Podlaskie US Wysokie Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekj 30.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja złożyłem gdzieś w 1-2 tyg czerwca. Dzisiaj byłem na "spotkaniu" wyjaśniającym. W piątek mam donieść kilka faktur z uzupełnionymi numerkami PKWiU. Potem ponoć 7 dni decyzja na i do 21 wypłata Urząd Skarbowy w Zabrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STAQ 11.09.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja złożyłem końcówką czerwca. Trzy dni później była rozmowa telefoniczna w sprawie umówienia się na spotkanie wyjaśniające kilka drobiazgów. Spotkanie całkiem miłe. Póżniej była chwila ciszy choć pani uprzedziła mnie że na decyzje mają pół roku, ale .... decyzje dostałem jakieś 10 dni temu. Wypłata do 30 dni od dnia otrzymania decyzji. Krótko mówiąc całkiem nieżle. Już szykuję powolutku następny wniosek. Urząd Skarbowy w Przemyślu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 11.09.2006 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 szczesciarz ja dzwonilam do swojego urzedu (Rybnik) i dopiero przerabiają kwiecien, więc przyjdzie mi jeszcze czekac co najmniej miesiąc do poltora na decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts