asiaf1 30.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 droga ma 8 metórw szerokości, ale mam pytanie o ul. Tarniny, czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć czy jest to droga gminna? jeśli jest asfalt to chyba tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia251 30.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Asiaf1 ulica Tarniny należy do gminy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 04.12.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Asiaf1 ulica Tarniny należy do gminy! to bardzo dobrze a my właśnie wczoraj podpisalismy umowę przedwstepną........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia251 04.12.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Moje gratulację asiaf1!!!!!! Czy planujecie budowę na wiosnę 2007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 04.12.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Moje gratulację asiaf1!!!!!! Czy planujecie budowę na wiosnę 2007? w sumie to jeszcze nie wiemy. Nie ma tam prądu więc bedziemy musieli sie do kogoś 'przypiąć" jeszcze pół roku temu chcielismy zacząć jak najszybciej ale teraz to sie wszystko zmienia gdyz planujemy na poczatek nie brac kredytu na dom tylko z bierzacych pieniędzy zrobic tyle ile sie da. a wy od kiedy planujecie? i na jakim etapie formalności jesteście? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia251 04.12.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Działeczkę mamy zabookowaną i zamierzamy wszystkie formalności załatwić w ciągu 1,5 miesiąca (kredyt na część). Dom też raczej chcielibyśmy postawić za gotówkę ale martwimy się czy starczy nam Napewno już nam cięzko mieszkać w bloku dlatego coraz bardziej chcielibyśmy ruszyć z budową juz w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 23.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Życzymy Wam Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęścia w Nowym 2007 Roku (np. w postaci własnego domku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts