zabek_ox 28.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 WitamA może ktoś miał z nimi coś do czynieniahttp://www.kominki-grzewcze.plDziasaj znalazłem ich przez przypadek, rozmawiałem i wydaje mi się, że znają się na robocie, ale może tylko mi się wydaje? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabek_ox 28.08.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hmm... to nie mialo byc tu, ale moze jak juz jest to moze ktos ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro27 29.08.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 szczerze powiedziawszy nie znam tej firmy.Ale sam dystrybuję materiały i akcesoria do kominków i sporo na ten temat wiem.Jak byś miał jakieś pytania albo coś byś potrzebował to napisz. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts