grapusek 31.03.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Cześć! Ja pierwszy raz na forum.coś nam odbiło i kupiliśmy ze ślubną działkę w Wielgowie. Chcemy sie budować. Już mamy zatarg z szanowną energetyką - już prawie sie załamałem gdy kazali mi budować trafo (choć Bogu dziękuję że nie elektrownię) ale dzięki Wam - forumowiczom - opanowałem się i obsmarowałem ene-e w URE. Dzieki!!!Wybraliśmy sójke z archetonu, czy ktoś ma jakieś spostrzeżenia?aha, ile może kosztować 150m wodociągu dla kilku działek i czy znacie solidną ale nie drogą ekipępa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.03.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Misiu Puszysty, a co Ty się tak błąkasz somowtór !? Nuże do grupy Szczecińskiej - tam znajdziesz bratnie dusze tudzież wsparcie ziomali Co do wodociągu to co potrzebujesz ? Projekt ? Wykop ? Materiały ? Odbiór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 01.04.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Grapusek, ja niestety nic Ci nie pomogę, bo sama na razie jestem nowa i "zielona", ale pozdrawiam serdecznie. Też szukam ekipy, informacji, wsparcia i wszystkiego tego, co mogłoby mi pomóc zrealizować swoje marzenie. Nie jest lekko, ale na pewno się uda. POwodzenia. Do "zobaczenia" w GRUPIE SZCZECIŃSKIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Grupasek...sio do szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 18.05.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Pozdrawiam my również kupiliśmy działkę wielgowie i również jesteśmy zieloni .Jak na razie w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 30.05.2003 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 chaplin 50 Cześć! gratuluje wyboru Wielgowa. Ale teraz przeskakuje do szczecinskiej i tam bedziemy gadaćPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts