Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaaj- domek na 102

Recommended Posts

• Odpowiedzi 315
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
  • 2 weeks później...

Witaj kaaj,

czy moglabys mi napisac jak nazywa sie farba, ktora macie w sypialni.

Ja kupilam do swojej malinowy krzew duluxa i zastanawiam sie czy to ta sama bo niestety nasza po pomalowaniu kawalka sciany wyglada zupelnie inaczej niz sie spodziewalam, inna niz na probnikach.

nie wiem teraz czy z niej rezygnowac czy moze po dwukrotnym malowaniu bedzie ok

W ogole mamby bardzo podobny gust-dopiero trafilam na twoj watek i okazalo sie ze kafle w lazience takie same,nawet lampe kupilam podobna tylko ciemno-brazowa:) kolor sypialni-zobaczymy;)

W ogole gratuluje wnetrz- baardzo mi sie podobaja!!!

pozdrawiam ania

• 1 month później...
Hej kaaj -jestem tu pierwszy raz ale STRASZNIE mi się podoba!!! A najbardziej bonie w holu i łazieneczka malutka -właśnie o nią chciałam zapytać, a konkretnie o umywaleczkę. Moja mała łazienka (a w zasadzie kibelek) ma tylko 96cm szerokości i też chcę kupić taką mała umywalkę (chyba będzie to Roca hall -jest ona bardzo mała -50x25cm, i stąd moje pytanie -wygodnie się z takiej umywalki korzysta? boję się wiecznie upapranej podłogi... Acha -jeszcze jesno -jak wrażenia z użytkowania Finishparkietu? Bo też się przymierzam (do merbau) -no i szukam opini. Pozdraiwam!

• 3 months później...
  • 3 weeks później...
  • 6 months później...
  • 3 months później...

witaj Kaaj :D mam pytanie odnośnie drzwi prysznicowych

jesteśmy na nie zdecydowani tylko, że jeszcze nie mamy ich u siebie

potrzebna jest nam wymiar szerokości "ościeżnicy" tego co przylega do ściany

bo jutro zaczynamy kłaść kafle i trzeba wiedzieć ile zostawić miejsca także potrzebujemy dokładnej miary w milimetrach, niestety na stronie producenta tego nie ma...

z góry dziękujemy :D

gratulujemy pięknego domku!!!!!!!!