kaaj 20.05.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 a pamiętasz małego czarnego spanielka, to nasza pociecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 kaaj wszystkiego dobrego w Dniu Urodzin !!!!! http://www.kwiaty-warszawa.pl/images/35roze2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 21.05.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dziękuję Froszku, dziękuję, tym bardziej że wolałabym ten dzień oddać do lamusa, tym bardzie się cieszę na te życzenia, to bardzo sympatyczne zakończenie dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 to bylo dawno i nieprawda , wiec szybciutko o nim zapomnij spelniaj swe marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 24.08.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Kryształowy żyrandol w łazience wygląda rewelacyjnie, wogóle cały domek jest super wykończony.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ni 02.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witaj kaaj,czy moglabys mi napisac jak nazywa sie farba, ktora macie w sypialni.Ja kupilam do swojej malinowy krzew duluxa i zastanawiam sie czy to ta sama bo niestety nasza po pomalowaniu kawalka sciany wyglada zupelnie inaczej niz sie spodziewalam, inna niz na probnikach.nie wiem teraz czy z niej rezygnowac czy moze po dwukrotnym malowaniu bedzie okW ogole mamby bardzo podobny gust-dopiero trafilam na twoj watek i okazalo sie ze kafle w lazience takie same,nawet lampe kupilam podobna tylko ciemno-brazowa:) kolor sypialni-zobaczymy;)W ogole gratuluje wnetrz- baardzo mi sie podobaja!!!pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Hej kaaj -jestem tu pierwszy raz ale STRASZNIE mi się podoba!!! A najbardziej bonie w holu i łazieneczka malutka -właśnie o nią chciałam zapytać, a konkretnie o umywaleczkę. Moja mała łazienka (a w zasadzie kibelek) ma tylko 96cm szerokości i też chcę kupić taką mała umywalkę (chyba będzie to Roca hall -jest ona bardzo mała -50x25cm, i stąd moje pytanie -wygodnie się z takiej umywalki korzysta? boję się wiecznie upapranej podłogi... Acha -jeszcze jesno -jak wrażenia z użytkowania Finishparkietu? Bo też się przymierzam (do merbau) -no i szukam opini. Pozdraiwam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 08.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Kaaj, gratuluję przepięknych i gustownych wnętrz. Czy farba brązowa na suficie w łazience to ta sama która leci "wężykiem" przy boniach? Co to za farba i jaki symbol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 12.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ludziska jak się robi te bonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 13.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 dołączam się do pytania - czy na gotowych ścianach mogę je zrobić? bo będę przerabiac korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek77777 29.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ale jak mam sie z wami skataktowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 29.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ale jak mam sie z wami skataktowac wiltulalnie jeśli masz jakieś fotki będzie dobrze a jak nie to proszę jak najjaśniej napisać dziekuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek77777 01.03.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 szukam kogos kto juz wybudował taki dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek77777 01.03.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a fotki dopiero będe mial jak wybuduje to na pewno dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza82 01.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, domek bardzo ładny, gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 11.12.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 witaj Kaaj mam pytanie odnośnie drzwi prysznicowych jesteśmy na nie zdecydowani tylko, że jeszcze nie mamy ich u siebie potrzebna jest nam wymiar szerokości "ościeżnicy" tego co przylega do ściany bo jutro zaczynamy kłaść kafle i trzeba wiedzieć ile zostawić miejsca także potrzebujemy dokładnej miary w milimetrach, niestety na stronie producenta tego nie ma... z góry dziękujemy gratulujemy pięknego domku!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts