Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaaj- domek na 102

Recommended Posts

• Odpowiedzi 315
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sama już się nie mogę doczekać nowych zdięć, więc może powspominajmy sobie troszkę, niestety nie mam pełnej dokumentacji z okresu budowy, ale wynalazłam parę fotek które wywołują łezkę w oku, popatrzcie, jak było kiedyś

[/img]

[/img]

[/img]

ale ten etap mamy już za sobą, rozpoczął się nowy rozdział w naszym życiu, czy lepszy zobaczymy, ale mam taką nadzieję

Cieszę się że znalazłam Twoje zdjęcia właśnie na ten projekt się zdecydowaliśmy teraz coraz bardziej jestem pewna że to jest to. Chciałabym Cie jeszcze zapytać czy robiliście jakieś zmiany w projekcie oprucz tego okna z pomieszczeniu gospodarczym? Domek bardzo ładnie urządzony gratulacje chciałabym już być na takim etapie ale przed nami jeszcze długa droga. Pozdrawiam

Witaj Kaaj!

Ja tez wykanczam domek d09, ale wesje b :). Wyobraz sobie, ze tez wybralam taka sama glazure do lazienek.

Podoba mi sie Twoj kibelek - Kolo Quattro. Niestety, cena jet powalajaca. Czy mozesz zdradzic tajemnice, co to za bateria prysznicowa? Bardzo mi sie podoba.

Zycze powodzenia! 8)

witam Cię lidga,

to się chyba nazywa telepatyczny zbieg okoliczności, czy Twoje łazieneczki są już gotowe, chętnie bym pooglądała,

kibelek Quattro sprawuje się oki, mój mąż ze względu na swoją poważną wagę :roll: zażyczył sobie stojącą muszlę, jak sam powiada lubi stać na ziemi obydwoma nogami no i ma lęk wysokości,

a jeśli chodzi o baterie, to obydwie są z Tressa, niestety cena deszczownicy także Ci się nie spodoba, mimo iż wygląd całkiem całkiem

roszponko serce moje, doczekasz się doczekasz, musisz być tylko cierpliwa o co Cię bardzo proszę, gdyż przyznam Ci się że ostatnio troszkę spowolniłam swoje ruchy, wrzuciłam bieg jałowy, próbuję nacieszyć się tą nową sytuacją, wszystko toczy się teraz własnym tempem, nie próbuję nic nakręcać, gdyż jestem przemęczona, tamten rok był dla nas naprawdę dłuuugi i wyczerpujący, ale powoli zbieram się do kupy, więc i zdięcia także będą :wink:

Napisz mi proszę, jak szeroka i długa jest Twoja łazienka- chodzi mi o tę z czerwonymi kaflami. Moja na dole również będzie wąska i idealnie pasuje do niej ustawienie sprzętów takie, jak u Ciebie.

Czy ta umywaleczka to antado? Właśnie zamówiłam taką do dolnej łazienki.

pozdrawiam

• 2 weeks później...

łazieneczka jest rzeczzzywiście kiszzzkowata, ale prawidłowe rozzmieszzczenie armatury powoduje że jest naaprawdę funkcjonalna, naawet nie przzypuszzczaałaam, żze aż tak, jest w niej wszzzystko, co ppotrzebaa (no prawie, bo jeszcze nie ma pierdułek typu: relingi i te spraawy), z pewnościa nie można w niej umieścić uchylnych drzwi pryszzzniccowych, podejrzewam że półokrąggłaa kaabina także nie byłaby dużo baardziej ekonomiczzna, może wręczz odwrotnie, z pewnością odradzałabym zastosowanie wiszącej muszli, stelarze na którrych montuje się armaturę zajmują około 20 cm z zabudową, więc taakie rozzwiązanie nie wchodzzi w grę,

jeśli chodzzi o sanitariaty to w całym domu zastosowaliśmy produkty naszego rodzimego koła,

jeśli chodzzi o dokładne wymiaaaary to musze pomierzyć, ale na łoko to jaaakieś 1,15x2,8,

pomysł z kącikiem komputerowym szczerze powiem nie za baardzzo mi sie widzi, no chyba że po jakiccchś przeróbkaccch, no nie wiem sama, ale mnie się wydaje że ddodaatkowa łazieeneczzzkaa jesst ppotrzebna, chyba żze zamierzacie zagospodaarować poddasze i tam umieścić dodatkowy kibelek.

KAMIEŃ NA KOMINKU to tylko imitaccja< aaale przzyzznaam żże bardzzo ddobra< kupppiliśmy go w obi firma to stone masster<

pozdrawiam wszystkich

papatki

łazieneczka jest rzeczzzywiście kiszzzkowata, ale prawidłowe rozzmieszzczenie armatury powoduje że jest naaprawdę funkcjonalna, naawet nie przzypuszzczaałaam, żze aż tak, jest w niej wszzzystko, co ppotrzebaa (no prawie, bo jeszcze nie ma pierdułek typu: relingi i te spraawy), z pewnościa nie można w niej umieścić uchylnych drzwi pryszzzniccowych, podejrzewam że półokrąggłaa kaabina także nie byłaby dużo baardziej ekonomiczzna, może wręczz odwrotnie, z pewnością odradzałabym zastosowanie wiszącej muszli, stelarze na którrych montuje się armaturę zajmują około 20 cm z zabudową, więc taakie rozzwiązanie nie wchodzzi w grę,

jeśli chodzzi o sanitariaty to w całym domu zastosowaliśmy produkty naszego rodzimego koła,

jeśli chodzzi o dokładne wymiaaaary to musze pomierzyć, ale na łoko to jaaakieś 1,15x2,8,

pomysł z kącikiem komputerowym szczerze powiem nie za baardzzo mi sie widzi, no chyba że po jakiccchś przeróbkaccch, no nie wiem sama, ale mnie się wydaje że ddodaatkowa łazieeneczzzkaa jesst ppotrzebna, chyba żze zamierzacie zagospodaarować poddasze i tam umieścić dodatkowy kibelek.

KAMIEŃ NA KOMINKU to tylko imitaccja< aaale przzyzznaam żże bardzzo ddobra< kupppiliśmy go w obi firma to stone masster<

pozdrawiam wszystkich

papatki