kaaj 21.02.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 łazieneczka jest rzeczzzywiście kiszzzkowata, ale prawidłowe rozzmieszzczenie armatury powoduje że jest naaprawdę funkcjonalna, naawet nie przzypuszzczaałaam, żze aż tak, jest w niej wszzzystko, co ppotrzebaa (no prawie, bo jeszcze nie ma pierdułek typu: relingi i te spraawy), z pewnościa nie można w niej umieścić uchylnych drzwi pryszzzniccowych, podejrzewam że półokrąggłaa kaabina także nie byłaby dużo baardziej ekonomiczzna, może wręczz odwrotnie, z pewnością odradzałabym zastosowanie wiszącej muszli, stelarze na którrych montuje się armaturę zajmują około 20 cm z zabudową, więc taakie rozzwiązanie nie wchodzzi w grę, jeśli chodzzi o sanitariaty to w całym domu zastosowaliśmy produkty naszego rodzimego koła,jeśli chodzzi o dokładne wymiaaaary to musze pomierzyć, ale na łoko to jaaakieś 1,15x2,8,pomysł z kącikiem komputerowym szczerze powiem nie za baardzzo mi sie widzi, no chyba że po jakiccchś przeróbkaccch, no nie wiem sama, ale mnie się wydaje że ddodaatkowa łazieeneczzzkaa jesst ppotrzebna, chyba żze zamierzacie zagospodaarować poddasze i tam umieścić dodatkowy kibelek.KAMIEŃ NA KOMINKU to tylko imitaccja< aaale przzyzznaam żże bardzzo ddobra< kupppiliśmy go w obi firma to stone masster< pozdrawiam wszystkich papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 22.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam Cię lidga, to się chyba nazywa telepatyczny zbieg okoliczności, czy Twoje łazieneczki są już gotowe, chętnie bym pooglądała, kibelek Quattro sprawuje się oki, mój mąż ze względu na swoją poważną wagę zażyczył sobie stojącą muszlę, jak sam powiada lubi stać na ziemi obydwoma nogami no i ma lęk wysokości, a jeśli chodzi o baterie, to obydwie są z Tressa, niestety cena deszczownicy także Ci się nie spodoba, mimo iż wygląd całkiem całkiem Hej! Przepraszam za przeoczenie Twojej wypowiedzi . Faktycznie to jakis zbieg okolicznosci . Moje lazienki dopiero "sie robia", tak wiec niewiele mam do pokazania. Jesli zas chodzi o deszczownice Tress to naprawde bardzo mi sie spodobala i zakupilam ja do swojego prysznica . Juz sie nie moge doczekac, kiedy bede mogla zobaczyc, jak to wszystko wyjdzie. Mam nadzieje, bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 24.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Kaaj, czemu pokoik komputerowy nie bardzo Ci sie widzi? Szczerze to chciałem uniknąć wstawiania komputera do pokojów urwisów i jedyne co mi na myśl przyszło to własnie tutaj Jak Wam się widzi takie rozwiazanie? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rb/fi/olbq/ePUedrrLOc6MZMFNxB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rb/fi/olbq/xSjCcgzMjgi7Dee18B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 06.03.2007 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 kochani, często pytacie mnie o paseczki, oto moja ścianka <a href=http://images22.fotosik.pl/29/ffd89a69ce899a26m.jpg' alt='ffd89a69ce899a26m.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 06.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Kaaj, scianka piekna, ale ktora to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 07.03.2007 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 to jest ścianka w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 07.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A mozesz pokazac zdjecie "globalne" ? Bardzo jestem ciekawa tego rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 07.03.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 moominku, zrobisz jak zechcesz, ale jakoś tego nie widzę, myślę, że nie czułabym się dobrze pracując w tak ciasnym pomieszczeniu, ale może dla tego że już taka jestem, nawet w solarium ledwo wytrzymuję seansu, jeśli się na to zdecydujesz, to może rozważ wstawienie długiego okna, zawsze to więcej światła będzie docierać do pomieszczenia, ale zdecydujesz sam, może zapodasz ten temat w naszym klubie, ciekawa jestem jak inni to widzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 14.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Kiedy reszta fotek kaaj trzymasz w napięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 14.03.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 kaaj ja też czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaja222 15.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 http://www.cermag-wroclaw.com.pl/pl/l_tubadzin_inverno.php PALETKA super link dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 15.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Domek super!!!!Jaką długość i szrokość ma łazieneczka z prysznicem?Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 15.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Kaaj zlituj sie. Wstaw nowe zdjecia. Ja z niecierpliwoscia czekam na Twoj parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja tez czekam na zdjecia i nie moge sie doczekac nastepnych. Zagladam tu prawie codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 15.03.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Kaaj Ty wiesz, ze ciężarnej nie należy denerwować?;)Mam nadzieję, ze na dniach rzucisz na pożarcie mase fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 19.03.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 hej dziewczynki, widzę że wam już trochę nerwy puszczają, wrzucę więc coś nie coś na ruszt lidgo oto nasza deszczówka z bliska, poza ceną nie ma wadhttp://images20.fotosik.pl/142/1e26b6990f016204.jpg' alt='1e26b6990f016204.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 19.03.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 paletko, ciebie kochana to w szczególności wolę nie denerwować, bo mi się jeszcze myszki w domu zaplęgną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 19.03.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Myszek Ci nie życzę , niech Wam się jak najlepiej mieszka:)Czekam na fotki moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 19.03.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tak na zakończenie sezonu, Pan Kominek http://images22.fotosik.pl/56/2ec8b1c042a15d93.jpg'[/img] [/img] http://images22.fotosik.pl/56/2ec8b1c042a15d93.jpg' alt='2ec8b1c042a15d93.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 19.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Kominek super! jestem ciekawa wyglądu drugiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts