kaaj 02.04.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 aha, i jeśli chodzi o zmałpowanie naszych rozwiązań to bez krempacji, będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 02.04.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 aha, i jeśli chodzi o zmałpowanie naszych rozwiązań to bez krempacji, będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 02.04.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 a oto nasze gniazdkohttp://images20.fotosik.pl/193/50cb0a9b4ebf00a4.jpg'[/img][/img][/img][/img][/img][/img]http://images20.fotosik.pl/193/50cb0a9b4ebf00a4.jpg' alt='50cb0a9b4ebf00a4.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 03.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Jestem pod wrażeniem. Z tym lustrem świtny pomysł. U mnie jeszcze droga daleka do dobierania kolorów wnętrza sypialni ale wiem jakie będę miała meble i cały czas myślę nad kolorami. Wasze są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 03.04.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 cięszę się że Ci się podoba Agatko,co do kolorów to eksperymentowaliśmy,przyznam, że trochę się ich bałam, ale myślę że nie jest tak najgorzej, lubię kolory, bo dodają zyciu energii, a jakie mebelki planujesz u siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 03.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgodzę się, że dość ryzykowny kolor jak na sypialnię wybrałaś ale z dodatkami jasnego drewna świetnie to wygląda. I to lustro powiększające pomieszczenie. Ja chcę się z lusterm "zabawić" w małej łazience. Czerwone i grafitowe kafle Tubądzina i lustro na jednej ścianie od sufitu do podłogi w nieregularnym kształcie. Mebelki do sypialni to raczej wybór ekonomiczny choć podobały mi się zawsze u kogoś w mieszkaniu. To VOX Romeo i Julia. Mam jeszcze trochę czasu na wybór ale ten był pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.04.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 weszliśmy na tą stronke, gratulujemy u nas dopiero fundamenty,piękne rozwiązania ,chyba coś skopiujemy pozdrawiamy i lekko zazdrościmy że już mieszkacie w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 05.04.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Wszystko śliczne zresztą już mówiłam (pisałam), że jesteś moją inspiracją, przez chwile musiałam się zastanowić w którym pokoju umieściłaś sypialnie ale już doszłam do setna. Wracając do salonu mam jeszcze jedno pytanie gdzie umieściliście telewizor bo to największe zmartwieni mojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.04.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 rewelacyjna sypialnia, aż mnie zatkało , świetny dobór kolorów + dodatki. Bardzo mi się podoba. A pomysł z lustrem rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a jak się śpi ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.04.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a jak się śpi ..................... rozumiem, że http://nie tylko śpi się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 telewizor,, to zazwyczaj ich problem, rzeczywiście,my nasz umieściliśmy na tej ścianie, na której znajduje się boczne wyjście z salonu, to moim zdaniem najbardziej optymalne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.04.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg życzę Wesołych świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa Kaaj piękną masz sypialnię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 kaaj,Cóż można napisać,chyba tylko, że jestem pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 19.04.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dobrze Ci tak, ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć po szoku jaki doznałam oglądając Twój ogród, jesteś gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 kaaj,Nie pisz takich rzeczy, bo się zarumienię, przecież to ogród jak ogród, może troszkę zadbany, ale obecnie mamy troszkę inne priorytety, ale ogród musi wyglądać. Zajrzyj tu to spotkanie Grupy Nadarzyńskiej u nas 10 czerwca ub. roku w naszym ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 24.04.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 jaki duży obszarowo jest Wasz ogród, jak porównuję go z moim, to tak jakbym w krasnoludkowie mieszkała, moje roślinki są jeszcze bardzo malutkie lecę poszukać grupy lubelskiej, fajnie byłoby mieć takich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 24.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 jaki duży obszarowo jest Wasz ogród, jak porównuję go z moim, to tak jakbym w krasnoludkowie mieszkała, moje roślinki są jeszcze bardzo malutkie Nie pisz takich rzeczy bo nabawisz się kompleksów, a w najgorzym razie wrzodów... Ten ogródek nie ma 0,5ha tylko 4400m2 i to lasu, rośnie tu ok stu drzew i dodatkowo w granicy stuletnie lipy, dlatego słońca tu jak na lekarstwo. Ale różaneczniki szaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 24.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kaaj jestem pełna podziwu Masz piękny domek i te wnętrza--miód dla oka o łazienkach nie wspomnę Śledziłam Twoje poczynania w budowie i w końcu postanowiłam Ci to napisać--hehe, ZAZDRASZCZAM pomysłów i czekam na dalsze relacjie zdjęciowe Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts