Honzka 02.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 acca5- jeśli chodzi o lampy to są zakupione w firmie BRILUX, mogę podać namiary na fajną hurtownię, powołacie się na mnie to może i rabacik będzie, wiesz co akka, kompletnie nie wiem co to są te peszele, tak więc na razie Ci nie odpowiem, ale jak będę się widziała z naszym elektrykiem to zapytam o tą instalację, a jeżeli chodzi o ogród to niestety nie posiadamy automatycznego nawadniania, chociaż jest to superowe rozwiązanie, tyle że bardzo kosztowne, kto wie może kiedyś w przyszłości... pozrowienia dla roszponki kaaj, to ja poproszę o namiary na te lampy, ja widziałam takie Castoramie i też mma zamiar je kupić, ale nie wiem czy to są tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 03.10.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witaj, dzisiaj oglądm znów płyteczki do twoich łazienek te do małej teżsą ciekawe . Ja też chcę namiary na sklep z lampami. Czy już coś robią w środku? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 08.10.2006 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 hej dziewczyny, wysłałam wam namiary na priv roszponko -jak pech to pech, serdecznie Ci współczuję tak pokrzyżowanych planów, ale są i plusy tej sytuacji, będziesz miała więcej czasu na przemyślenie wszystkiego jeszcze raz, ciekawa jestem jakie płytki wybrałaśdo swojej łązienki??? honzko - w castoramie widziałam takie oświetlenie, rzeczywiście jest podobne, trudno mi powiedzieć jaka jest różnica, i to i to pewnie chińszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 08.10.2006 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 nie wiem jak Wam, ale mnie jak do tej pory najwięcej kłopotu sprawiło wybranie drzwi wewnętrznych, zeszło mi się chyba z pół roku, przepatrzyłam większość propozycji firm, do których udało mi się dotrzeć, wreszcie podięliśmy decyzję, kamień z sercapostawiliśmy na naturalne drewno w nowoczesnej formie, dąbdo pokoików http://www.natura.pl/img_upload/1113424366_1_2_2.jpgdo łazienek http://www.natura.pl/img_upload/1113424383_1_2_2.jpgdo wiatrołapu http://www.natura.pl/img_upload/1113424374_1_2_2.jpgi do pomieszczenia gospodarczego http://www.natura.pl/img_upload/1113424392_1_2_2.jpg i co najciekawsze, zawsze myślałam raczej o jasnych drzwiach pasujących do koloru ścian, jednak decyzja jaką podięliśmy w ostatnim momencie zaskoczyła nawet nas, po przemyśleniu jeszcze raz sprawy wyszło nam że kolor, który najbardziej będzie pasował to cośw stylu wenge, mam nadzięję że będzie okfirma Natura wykona nam także listwy przypodłogowe w takim samym kolorze co drzwi, jednak boję się trochę tego efektu, gdyż przy jasnych ścianach i klonowym parkiecie, kontras murowany, ale co tam do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys200 08.10.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 kaaj czy Ty jeszcze pamiętasz o mnie? czekam czekam i nic jak z tymi wymiarami ścian? a może wyślij mi kopię planu ze wszystkimi wymiarami jak masz jak? strasznie by było mi miło czekam cierpliwie, a drzwi fajne, kolor podoba mi się ciemny. dębowe drzwi w praktyce się sprawdzają, są wytrzymałe na niechcące obijanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 08.10.2006 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 pamiętam, pamiętam tygrysku, od juterka zaczyna u nas ekipa więc pewnie będę codziennie na polu bitwy, więc pomierzę te ściany, ale wiesz ta ściana z półkami będzie u mnie jeszcze przerabiana, więc może wyślę ci kopię rozmieszczenia pomieszczeń, podaj mi tylko namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 08.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Kaaj bardzo ładne te twoje drzwi. My też myślimy o ciemnych drzwiach do jesionowej podłogi. Ile kosztują takie drzwi w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 08.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A gdzie się mieści firma brilux ,czy to jest ta hurtownia ,októrej pisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 15.10.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 witam wasroszponko- wiesz co z tymi fachowcami to już tak jest, nie martw się, nie jesteś wyjątkiem, moi także się opóżniają, coprawda zjechali do Polski, ale dorwali jakąś nagłą fuchę i nas zwodzą, podobno do poniedziałku, zobaczymyto są namiary na hurtownię w Kurowie, prowadzi ją mój braciszek, kompletne drzwi z montażem kosztują u nich ok.2 tys.tygrysku- podaję Ci wymiary moich ścian, jednak pamiętaj, że je troszkę pozmieniałam, tak więc ściana na przeciwko dużej łazienki mierzy 3m, prostopadła do niej, ta naprzeciwko wiatrołapu - 2m (wydłużyłam ją, aby można było umieśćić te dziurki), natomiast ściana na którym znajduje się kominek wynosi 4,1m (1,3m od ściany, 1,4 szerokość kominka, 1,4 ścianka między kuchnią a salonem, której już defakto nie mam, bo została wyburzona), postaram się przesłaćcały plan rozmieszczenia, ale muszę dostać się jakoś do skanera mam nadzieję że od poniedziałku to już naprawdę zaczniemy, bo czas ucieka, święta coraz bliżej, i mam zamiar spędzić je na nowych śmieciach, poza tym dowieźli nam parkiet, jest piękny, jaśniutki, będzie niezły kontraścik z tymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 15.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 witaj jaki będzie parkiet . wklej zdjątka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys200 15.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 kaaj serdeczne dzięki za te wymiary z niecierpliwością czekam na cały plan rozmieszczeń, bo za niedługo jedzemy do projektanta z naszą wizją d09. Jak już pisałam mam trochę mebli i muszą się zgrać w nowym domku. P.S. też jestem ciekawa parkietu więc czekam na fotki Fajnie, że święta będziesz mieć już u siebie, życzę Ci tego z całych sił. Napewno będą to wyjątkowe święta. Pozdrawiam tygrys200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 15.10.2006 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 qurcze, tygrysku, a ja myślałam że jesteś, no wiesz ... facetem będę wklejała fotki z bierzących postępów naszych fachmajstrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys200 18.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 a tu tygrysek jest tygryskową czekam ze strasznym zniecierpliwieniem na plan mam nadzieję że pamiętasz, bo namąciłam mężowi w głowie, że w końcu jest szansa dopracowania naszego modelu d09 no i oczywiście czekam na Twoje zdjęcia z budowy pozdrawiam tygrys200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 18.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Hej,Kaaj czy u Ciebie już coś zaczęli robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 19.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 hej ja mam zrobioną wizualizację dolnej łazienki płytkami tubądzin homme i zastanawiam sie jeszcze czy te czy Paradyż Victoria.Płytki Homme są cudne, ale mam obawy czy mi sie nie znudzą sama nie wiem czemu sie wacham.Też ta łazienka ma być tylko z kabiną i bez brodzika, taka łazienka z odzieloną pralnią i gościnna.Wklejaj zdjęcia jestem ciekawa jak ci wyjdzie ja łązienki flizuję dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 19.10.2006 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 tak, nareszcie, we wtorek po południu zwieźli zabaweczki, zaczyna się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 19.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 http://www.cermag-wroclaw.com.pl/pl/l_tubadzin_inverno.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 19.10.2006 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 tak, nareszcie, we wtorek po południu zwieźli zabaweczki, zaczyna się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 19.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć Kaaj cieszę się bardzo, że uCiebie już zaczynają.A mopże po tobie zrobią umnie hi hi hi . Bę dę śledziła jak pstępują prace u Ciebie. Pa ps Dziękiza wizytę w moim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 19.10.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 dzięki Paletko, piękne prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts