PALETKA 20.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Śliczne czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 20.10.2006 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Będąc na budowie wczoraj po raz pierwszy poczułam namiastkę domowego ciepełka (chłopaki napalili w kominku), do tej pory gołe tynki i szare pasadzki nie nastrajały mnie pozytywnie, nie wyobrażam sobie domku bez kominka, przeciwnicy zarzucają argumentami o okopconych ścianach, smrodku spalenizny, czy robaczkach wychodzących z drewienek, ale co tam zniosę to wszystko w zamian za romantyczną atmosferę zimowych wieczorów, może się coś urodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Hej Kaaj gdzie się podziewasz?? Jak postępy w domku. Jestem bardzo ciekawa czy już u Ciebie coś zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 26.10.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ja też czekam na fotki Zdecydowałam sie jednak tych Homme nie dawać i jak tylko cos sie u mnie ruszy to pokażę. Narazie jestem na etapie instalacyjnym i na "czarach" te czary to przedłużanie pięknej pogody im dłuzej tym więcej mozemy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 26.10.2006 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 żyje, żyję, tak mi sie przynajmniej zdaje, on albo ja, mam nadzieję że to jednak on się wcześniej wykończy niż ja, chłopcy robią codziennie, na razie niewiele widać, ale cały czas coś dłubią, sypialnię mam już przygotowaną do malowania, czekam na płyteczki homme, jak dowiozą na czas to w przyszłym tygodniu zobaczymy małą łazieneczkę, a tym czasem jutro zabieraja się za zabudowę dużej, na razie mam podrobione oświetlenie, halogenki w kuchni i w przedpokoju, fajnie wygląda także podświetlenie kamiennej ściany w jadalni oraz kominka, kamień jest grafitowy, podświetlają go oprawy na świetlówki, więc światło jest zimne, na początku martwiłam się jak to będzie wyglądać, ale teraz ciesze się że jest ono inne od pozostałych, daje niesamowity tajemniczy efekt , postaram się zrobić zdięcia, to powklejam, ale nade wszystko to jak na razie najbardziej podoba mi się kominek, mogłabym na niego patrzeć i patrzeć (po co komu plazma ), powiedzieliśmy fachowcom że musimy sie wyprowadzić z mieszkanka na początku grudnia, tak więc czeka nas bardzo pracowity miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 cześć Kaaj fajnie ,że u CIebie prace posuwają się do przodu. Zawsz to bliżej końca. Będziecie mieć bardzo szybki ten miesiąc. Ani się obejżysz ,a on zleci. Jak do tej pory pogoda Ci dopisuje. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.10.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Z niecierpliwością czekam na fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.10.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 czesc kaaj-wiesz ja tez bede miec w łazience kafelki z tej samej serii tylko dekory te jasniejsze nawet zdjecie w sklepie zrobiłam hehe. http://img152.imageshack.us/img152/1772/img3135ps7.jpg tylko ze na podłoge dam z innej serii- wieksze ale pasujące do tych,nie pamietam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 27.10.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Świetnie, ze prace idą do przodu:) Życzę Wam spokoju i radości z przeprowadzki. Ja juz niemogę sie doczekac , ale my dopiero późną wiosną , ale mam nadzieje ze letnie grile będą juz na 100% Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 27.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Jaszczurko zrób zdjęcie albo napisz co dasz na podłogę . Umnie też bedzie ta seria jeszcze dokładnie nie wiem co. Na pewno pomarańcz ,bo to łazienka mojej córki i ona tak chce. Ładna ta seria .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 27.10.2006 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 także jestem ciekawa co wyszukałaś pasującego do tej serii, jeszcze nie zamówiłam płytek i też bym wolała np. w kształcie prostokątnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 także jestem ciekawa co wyszukałaś pasującego do tej serii, jeszcze nie zamówiłam płytek i też bym wolała np. w kształcie prostokątnym Ok sprawdze jak tylko bede w sklepie,sa to duze prostokaty maja podłuzne smugi,sa ciemne i jasne do wyboru. Juz wiem ta seria to ''Calle'' jasne prostokaty.sprawdzalam w sklepie pasuja do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 28.10.2006 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 znam tą kolekcję, muszę luknąć w sklepie i porównać, może rzeczywiście należałoby się nad tym zastanowić, bo te 33x33 są takie tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 28.10.2006 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 jaszczurko, zajrzałam teraz na stronkę tubądzina, w kolekcji calle, gres podłogowy także jest kwadratowy, rozumiem więc że zamierzasz użyć tych prostokątnych kwadratów ściennych, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 28.10.2006 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ciekawe czy tak można, czy sprawdzi się to w praktyce, no bo musi być przecież jakaś różnica między podłogowymi a ściennymi (nie tylko ta wizualna), jak myślicie?jeżeli tak można, to ja wybrałabym czekoladowe inverno (te ścienne), wannę chcę obudować na ciemno, więc jeśli podłoga też byłaby z prostokątnych płytek wyglądałoby to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ciemne Inverno do ciemnych Calle nie pasują-bo Calle są w pasy-fale,jak juz uzywasz ciemnych z Calle to nie mieszaj z Inverno.jasne mozna mieszac z dekorami a czy te prostpkaty są scienne hahaha nawet nie wiedzialam nie zwrocilam na to uwagi, masz cghyba racje,ja chce do łazienki z sypialni wiec tam ruch nie wielki hahah, mysle ze im nic nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 28.10.2006 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 kiwal pokazał drugą łazieneczkę, od ma obydwie kolekcje, calle i inverno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 28.10.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Kaaj,gratuluje przepięknego domku!!!!!!!!!!!!!! POdłączam się do pytania o FINISHPARKIET. Chciałbym zapytac sie gdzie kupiliscie i ew. w jakiej cenie? Czy macie firme,która Wam połozy? Co dajecie POD parkiet, no i czy bedziecie lakierować/olejowac, czy już macie gotowy?Pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 30.10.2006 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam Cię Nata76, parkiet kupiliśmy na miejscu u nas w miasteczku, ale czekaliśmy ponad 2 miesiące, jak sama nazwa mówi jest to Finishparkiet, więc po ułożeniu nie należy go już ani cyklinować, ani lakierować, układa się jak klocuszki i przykleja do posadzki klejem, jedyną rzeczą którą należy zrobić po jego ułożeniu to impregnacja specjalnym środkiem mającym za zadanie wypełnić wszelkie mikroszczeliny i zabezpieczyć przed przenikaniem wody , i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 30.10.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 dzisiaj panowie majstrowie obiecali, że początku grudnia będziemy mogli rozpocząć przeprowadzkę (niestety nie wszystko od nich zależy ), ale mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts