Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaaj- domek na 102

Recommended Posts

• Odpowiedzi 315
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

malmuc -parkiet to klon selekt, najjaśniejszy jaki udało sie nam wybrać,

roszponko - nie niestety nie znam tej cegły, ale Kraśnik słynie z bardzo dobrych wyrobów, więc na pewno będzie piękna, negocjuj tylko cenę, bo konkurencja jest u nas duża,

a jeśli chdzi o kolor bordowy, to i owszem jest piękny, ale u mnie nie pasował, zdominował wszystkie pozostałe barwy, nie pasował do moich wnętrz, za dużo ostrych kolorów, eksperyment się nie powiódł, no cóż i tak bywa, teraz z brązami jest zdecydowanie lepiej i przyjemniej, te odcienie nie przytłaczajja aż tak jak bordowy, nie przyciągają tak uwagi,

szczytem wszystkiego był widok z naszej sypialni na hol, totalna wiocha, nie po mojemu, po prostu nie przemyślałam tego dobrze, popatrzcie sami http://images2.fotosik.pl/268/e8a55983392e9577m.jpg' alt='e8a55983392e9577m.jpg'>

Witaj.

Właśnie zajrzałam pierwszy raz do Ciebie. Gratuluję domku, małe też jest fajne. Mam tylko jedną uwagę dotyczącą drugiego małego okna na frontowej ścianie. W planach było duże okno i jak dla mnie to dom prezentuje się wtedy lepiej. Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć.[/b]

masz całkowitą rację KP , jeśli chodzi o sferę wizualną, to tak , o wiele lepiej prezentuje się duża tafla szkła, ale pod względem praktycznym małe okienko wygrywa zdecydowanie (więcej miejsca do wykorzystania w i tak małej przecież spiżarce), u mnie praktycyzm często bierze górę, ale nie zawsze :wink:

cześć Kaaj zmiany u Ciebie bardzo duże. Święta już pewnie w swoim domku. Napewną będą niezapomnianymi świętami.

My dalej zmagamy się z papierkową robotą. Pewnie zejdzie aż do woisny. Przypominam Ci o obietnicy. Strasznie mi zależy, ponieważ nie

wiem czy do posiadanych już mebli nie będe musiała poprzesówać trochę ścian. Więc czekam cierpliwie, ale się pospiesz proszę Cię bardzo bo już się nie mogę doczekać, jak mój wariant d09 nabieże fasonu.

nowo przybyłe osoby zapraszam na naszą stronkę w dziale grup budujących pt " Dom na 102"

Pozdrawiam tygrys200 :D

formalnie mają jeszcze następny tydzień, ale już nie jestem aż taka optymistką, jak kiedyś, musimy wejść na święta, ale placków chyba upiec nie zdążę, ale najbardziej się cieszę że będziemy mogli mieć dużą choinkę, bo w bloku, to tylko taki kurdupelek się mieścił,

i jak roszponko cegiełki zakupione?

KAAJ mam pytanko jaki kolor scian dokladnie masz w kuchni?? czy to jest szary??? mozesz napisac jaka to farba ???

bardzo ładny domek , mam jeszcze pytanie o ta sciane w pasy czy te lustra masz tam juz wlozone??? i czy duzo roboty z tym bylo i kto takie rzeczy robi??? malarz czy kto hehe przepraszam za te dziwne pytania :)

dziękuję bonnie za komplement, bardzo lubie to nasze forum, bo wiele można tu sobie podpatrzeć, cieszę się że Wam się u mnie podoba,

jeśli chodzi o kolorek, to niestety nie pamiętam numerku, ale jest to paleta NCS, postaram się na jutro poszukać moich notatek na ten temat, więc podam konkrety,

jeśli chodzi o zadawanie pytań to nie krępuj się Nikola79, lepiej je zadać niż się domyślać, więc odpowiadam, bonie na ścianie nie są do końca gotowe, jeszcze nie ma lusterek, ale wkrótce się pojawią, i zobaczymy efekt końcowy :o