JackD 29.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 mam prosbe... o linki do materiałów na temat zabudowy poddasza z płyt GK i konstrukcji metalowej... wiecie tak obrazowo kawę na ławę...bez wyobrażenia tego co wyżej nijak nie mogę się przemóc i zabrac za w/w zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 31.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Prosze bardzo http://www.rigips.pl/strony/biblioteka/03_etapy_zabudowy/03_poddasza/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 01.09.2006 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Prosze bardzo http://www.rigips.pl/strony/biblioteka/03_etapy_zabudowy/03_poddasza/index.html dzięki.... juz pędzę się edukować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 02.09.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 pozwolicie, że też się przyłączę do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 02.09.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 pozwolicie, że też się przyłączę do lektury pozwalamy tylko ja będę troszkę odmiennie robił. bo nie będę robił stropodachu tylko zbuduję wewnątrz takie pudełka.... trzymając się konstrukcji dachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 04.09.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A ja zapraszam do odwiedzenia moich zdjęć:ocieplenie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 04.09.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A ja zapraszam do odwiedzenia moich zdjęć: ocieplenie poddasza Witaj Dzięki za zamieszczenie zdjęć z etapami ocieplenia Widzę ze samemu można to zrobic bez problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.09.2006 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Całe poddasze zrobiłem z synem oprócz jednej czynności: układanie mat z wełny mineralnej.Nieprzyjemna i niebezpieczna robota dla zdrowia.Górale sami zaproponowali ułożenie ocieplenia wraz z folią całego poddasza za 500,-zł. I wiecie co? nic nie miałem przeciwko temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts