grundig 29.08.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 czy suma za robocizne 20 tyś za fundamenty ,ściany bez dachu dla domu o powierzchnni scian zewnętrznych ok.280 m/kw i wymiarach 11m*17m to jest cena dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tak ale musisz uścislic roboty, które wchodżą w zakres tej budowy.co do szczegółów- kto kopie, izolacje, pionowe i poziome, kto dostarcza materiały , kto zapewnia sprzet, chudziak, betoniarka, , ustal platności po zatwierdzeniu przez kierownika budowy poszczegolnych etapow budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisow 29.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam , ja mam ofertę ( szczerze mówiąc juz sie dogadałem z gościem ) za 33 tys . dom 128m\2 uzytkowej a to jest 256m\2 całkowitej W skład robót wchodzi: Fundmenty , ściany, strop, dach( dachówka ceram), wszystkie obróbki razem z kominami, tarasy, schody i w tym kierownika budowy. cały sprzet po stronie wykonawcy, ,a po mojej materiał Co sądzicie o tym ?duzo?mało?średnio? pzdw Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 wg mnie za taki metraz cena ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ultima 30.08.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam , ja mam ofertę ( szczerze mówiąc juz sie dogadałem z gościem ) za 33 tys . dom 128m\2 uzytkowej a to jest 256m\2 całkowitej W skład robót wchodzi: Fundmenty , ściany, strop, dach( dachówka ceram), wszystkie obróbki razem z kominami, tarasy, schody i w tym kierownika budowy. cały sprzet po stronie wykonawcy, ,a po mojej materiał Co sądzicie o tym ? duzo?mało?średnio? pzdw Kris Dla mnie w górnych granicach stanów niskich lub dolnych granicach stanów średnich. Tak czy inaczej jeśli ekipa ma renomę i jest sprawdzona to od razu bym ich brał. Cena jest ok a wszystkie roboty omawiasz z jedną ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts