Wienia 29.08.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jestem chrzestną mojej bratanicy? Czy ktoś ma pomysł na fajny prezent? Wiem, że każdy chętnie dostaje też pieniądze ale chciałabym, żeby miała jakąś pamiatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 29.08.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Laptop?,Kamera cyfrowa?,Aparat cyfrowy?.itp.Zależy czego nie ma a co mieć pragnęłaby.Trzeba zrobic cichy wywiad - jeśli to ma być niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 złoty pierścionek z perłą dostałam taki na swoją 18-tkę ....i podarowałam mojej córci w dniu jej 18 -tych urodzin .....uwielbia go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Albo srebrny zegarek. Też jestem za biżuterią. Dziewczyny raczej ją lubią, tylko musisz zobaczyć co nosi bratanica. No i jednak nie byłabym za kolczykiem do pępka, albo do łuku brwiowego, nawet jeśli nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 podarowałam siostrzenicy męża na 18-kę duży srebrny wisior + kolczyki .......chyba jej sie spodobał ,bo bardzo często widzę jak go nosi biżuteria jest ok na taką okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts