marcioszek 29.08.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jakie dokumenty są potrzebne do zameldowania w nowowybudowanym domu? Czy może mi ktoś wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danka00 29.08.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Nadany numer posesji, pokazałam pozwolenie na budowę(u mnie dodatkowo było przenoszone pozwolenie na mnie w trakcie stanu surowego). Nie miałam jeszcze odbioru budynku.To wszystko i zostalismy zameldowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 29.08.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 musiałam mieć ze sobą, dokument stwierdzający wymeldowanie z poprzedniego miejsca zamieszkania, dowód osobisty, akt notarialny na działkę (dom był jeszcze nie odebrany ) oraz pismo o nadaniu numeru tymczasowego.Dom nie miał jeszcze odbioru.I na podstawie tego dokonano meldunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 30.08.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 u mnie absolutnie żądano dokumentu odbioru budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts