Ewa 85 29.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jestem stuentką archiektury. Niebawem mam egzaminy poprawkowy,który obejmuje także tematyke dot. schodów. Nigdzie nie moge znalezc rzetelnych wskazówk a włsciew dokładnej instrukcji dotyczącej projektowania schodów kręconych badz wachlarzowych. Proszę o pomoc![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 29.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Neufert - Podręcznik projektowania architektoniczno- budowlanego.Lektura obowiązkowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 29.08.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 bardziej przydadzą Ci się polskie przepisy -"Warunki techniczne jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie" - mam nadzieję że wiesz gdzie to znaleźć...- tam masz okreslone jakie wymagania powinnny spełniać wszystkie schody, także kręcone czy wachlarzowepowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts