Bełatka 29.08.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Cóż ja lubię reklamowane , ale dobre ptasie mleczko Wedla. Z ciast to najbardziej serniczek wiedeński lub WZ-tkę. Słodycze poprawiają mi nastrój i są lekiem na doły nie tylko budowlane. Napiszcie czego Wy musicie sobie odmawiać. No i Wasze typy słodkości, chętnie z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.08.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jest takie powiedzonko" ze słodyczy najbardziej lubie śledzie" to ja sie moge pod tym podpisac jedyne "slodkosci" jakie jeszcze lubie (choc tez nie szaleje) to lody (ale kwaskowate-cytrynowe itp.) i szarlotka przy okazji zauwazylam dziwne zjawisko tak jak nie znosze czekolady to czasem (rzadko fakt ale bywa) cos mnie napada i "wtranżalam" cala tabliczke nie mogac sie opanowac (nie wiem moze to ma zwiazek z jaimis niedoborami np. magnezu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Czekoladowa czekolada z czekoladą, posypana posypką czekoladową i z czekoladowym sosem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.08.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja lubię "Jeżyki", ananasy z puszki, do tego jestem lodożercą, a dam się poćwiartować za "mamusiną" szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jak paliłam to słodycze mogły dla mnie prawie nie istnieć. Raz na jakiś czas miałam fazę na ptasie mleczko i wtedy zabierałam całe pudełko do łóżka i objadałam się nieprzyzwoicie, często nie przerywając snu. Początkowo bardzo się dziwiłam rano, że pudełko puste, później przyłapywałam się na tym, że jem w czasie snu. Od miesiąca nie palę i namiętnie objadam/ obżeram się płatkami czekoladowymi, takie cieniutkie wafelki oblewane gorzką czekoladą mniam, pyyyyyycha No i ciasta, piernik, szarlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.08.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Aktorka Zofia Merle na pytanie o 3 ulubione potrawy odpowiedziała: "Lody, ciasteczka, lody". Też tak. Ostatnio jakby mniej, bo się odchudzałam, ale było parę okazji do pieczenia ciasta w sierpniu i popłynęłam... A ostatnio znowu powróciło moje uzależnienie od czekolady... Moje typy to: gorzka ze skórką pomarańczową, gorzka z migdałami i gruszkami (chyba taka kombinacja - Lindt to robi), mleczna z kryształkami karmelu. Oraz ptasie mleczko (1 sztuka = 80 kcal) , prince polo classic, lody lentylkowe (jedliście? - takie ze zmielonymi lentilkami w środku - pyyycha). Zielonooka, ale msz fajnie, że nie lubisz słodyczy...[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.08.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Zielonooka, ale msz fajnie, że nie lubisz słodyczy...[/b] Kofi luzik, nie martw sie lubie cala mase potwornie tuczacych rzeczy ktore wcale nie sa slodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 31.08.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zielonooka jedyny magnes jaki moze Ci się przydać to przyciąganie ziemskie Co do potrzebnych organizmowi pierwiastków to polecam magnez. Sorry, zboczenie zawodowe a co do słodyczy to wiem ze nie powinienem wtranżalać, ale czasami jak dopadam Michałki albo jakieś wafelki to wchłaniam w każdej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zielonooka jedyny magnes jaki moze Ci się przydać to przyciąganie ziemskie Co do potrzebnych organizmowi pierwiastków to polecam magnez. Sorry, zboczenie zawodowe a co do słodyczy to wiem ze nie powinienem wtranżalać, ale czasami jak dopadam Michałki albo jakieś wafelki to wchłaniam w każdej ilości dzieki - faktycznie strzelilam literówke - byka juz poprawiony ps. tez mam zboczenia (niekoniecznie zawodowe ) Pytanie do fanow ptasiego mleczka - wolicie Wedla czy Milke? ja jesli juz to zdec Milke (wedel mni nie przechodzi przez gardlo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Tylko Wedel, Milka za słodka. Niestety uwielbiam słodycze a nie lubię śledzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 31.08.2006 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Ptasie mleczko tylko Wedla, nadaje się nawet na drobny prezent dla kogoś z zagranicy, tam jest neznane. kofi gdzie można te lody lentylkowe kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pytanie do fanow ptasiego mleczka - wolicie Wedla czy Milke? ja jesli juz to zdec Milke (wedel mni nie przechodzi przez gardlo) zielonooka nie bujasz ? to nie jest mozliwe .. Wedel , koniecznie waniliowy - i schlodzony , tak zeby czekolada sie tak ladnie odrywala i zjada sie najpierw czekolade - a srodek to juz mozna wyrzucic - ale koniecznie musi byc waniliowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pytanie do fanow ptasiego mleczka - wolicie Wedla czy Milke? ja jesli juz to zdec Milke (wedel mni nie przechodzi przez gardlo) zielonooka nie bujasz ? to nie jest mozliwe .. Wedel , koniecznie waniliowy - i schlodzony , tak zeby czekolada sie tak ladnie odrywala i zjada sie najpierw czekolade - a srodek to juz mozna wyrzucic - ale koniecznie musi byc waniliowy nie bujam tzn ja ani tego ani tego nie lubie... czasem jak ktos mnie poczestuje to bezmyslnie pochłone.... ale mniej nie lubie Milki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Czekolada mleczna z orzechami Wedla , orzechy laskowe w czekoladzie Jutrzenki , ptasie mleczko waniliowe Wedla , batoniki marcepanowe , torcik węgierski i ......mogłabym tak wymieniać i wymieniać . W tym sklepie wszystko jest smaczne Ale żeby było dobre to ilości muszą być umiarkowane . A ostatnio chodziły za mną gofry z bitą śmietaną . I to chodziły skutecznie bo przynajmniej raz dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 kiedyś też nie przepadałam za słodyczami, ale wraz z wiekiem widać i te upodobania się zmnieniają bez ptasiego mleczka życ nie mogę, to już chyba jakies uzależnienie oczywiście tylko wedlowskie poza tym tiramisu!!!!!! jadam regularnie co niedziela :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Galaretka w czekoladzie-hmm, pycha to też miłe wspomnienie dzieciństwa Zamierzam więcej tu nie zaglądac bo jak to czytam to coś słodkiego mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Pytanie do fanow ptasiego mleczka - wolicie Wedla czy Milke? ja jesli juz to zdec Milke (wedel mni nie przechodzi przez gardlo) zielonooka nie bujasz ? to nie jest mozliwe .. Wedel , koniecznie waniliowy - i schlodzony , tak zeby czekolada sie tak ladnie odrywala i zjada sie najpierw czekolade - a srodek to juz mozna wyrzucic - ale koniecznie musi byc waniliowy Ooooo. Nie tylko ja wcinam ptasie mleczko w taki sposób Wedlowskie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Tiramisu Carte Dor'a w wydaniu litrowym O każdej porze dnia i nocy Łyżeczka z pudełka i najlepiej jak nikt nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 a ja myślałam, że z tym ptasim mleczkiem Wedla to tylko moja przypadłość... trochę się uspokoiłam... Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Oj, jaki swietny watek Tylko trzeba uwazac, bo od czytania slinka leci i latwiej ulec pokusie Ja oczywiscie jak wiekszosc Wedlowskie ptasie mleczko, lody (praktycznie w kazdej ilosci poza czekoladowymi i kakaowymi), draze mleczne Jutrzenki, domowe wypieki (mniam!), galaretki i najwieksza chyba slabosc Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts