julcik 22.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja równiez lubię ptasie mleczko Wedla,ale Milki też.Jak byłam w ciąży,to potrafiłam zjeść cały słoik Nutelli w nocy!!!! Uwielbiam Chałwę i pamiętam z dzieciństwa,że była pyszna chałwa w takich metalowych opakowaniach-pycha!!! Lody-np.Carte`dor-mniam,mniam. Pyszne są pomadki "Michałki","tik-taki",i jeszcze takie w kształcie podobne do tik-taków ,ale nie pamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Julcik Mamy identyczne upodobania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 A to dziwne chyba Luc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 kofi gdzie można te lody lentylkowe kupić? Sorry, nie zuważyłam pytania. W supermarketach, to Nestle chyba robi. W rakich granatowych opakowaniach. Ostatnio odkryłam czekoladę bąbelkową Milki, ale za bardzo się kruszy. A poza tym wcinam ciasteczka zbożowe, podobne w smaku do sezamków, albo florentynek, ale jakby z bardziej przypalonym karmelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.09.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A to dziwne chyba Luc? Dlaczego ? Ja tez potrafie zjesc caly sloik . (....) to potrafiłam zjeść cały słoik Nutelli w nocy!!!! Nie cierpie tylko tego smaku naklejki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zasadniczo nie przepadam za słodyczami. Lody mogą dla mnie nie istnieć, ale czasami nachodzi mnie, jak mawia moja żona, "wieczorna cukrzyca" i jestem w stanie zjeść zawartość słoika dżemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 (....) to potrafiłam zjeść cały słoik Nutelli w nocy!!!! Nie cierpie tylko tego smaku naklejki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ja równiez lubię ptasie mleczko Wedla,ale Milki też.Jak byłam w ciąży,to potrafiłam zjeść cały słoik Nutelli w nocy!!!! Uwielbiam Chałwę i pamiętam z dzieciństwa,że była pyszna chałwa w takich metalowych opakowaniach-pycha!!! Lody-np.Carte`dor-mniam,mniam. Pyszne są pomadki "Michałki","tik-taki",i jeszcze takie w kształcie podobne do tik-taków ,ale nie pamiętam nazwy. podpisuję się obiema rencami ....te same smaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 (...)i jestem w stanie zjeść zawartość słoika dżemu. No to chyba tu nie pasujesz , bo tu sie jada nie tylko zawartosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 (...)i jestem w stanie zjeść zawartość słoika dżemu. No to chyba tu nie pasujesz , bo tu sie jada nie tylko zawartosc . Szklanka ciensza, to można zgryźć, ale słoik to przesada i jeszcze ta etykieta klejona takim klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No dobrze . Mozemy pojsc na kompromis . Zawartosc zjesz , a z opakowan powstanie piekny komplet szklanek do drinkow na 6 osob . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 W komturii za kieliszki do wina służą... musztardówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.04.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Po tym filmiku przestałem słodzic herbatę i dobrze mi z tym https://www.youtube.com/watch?v=vG9yI_coziIWolna wolaSłodycze ograniczyłem co by nie karmić grzyba ,(w sobie )bo każdy go ma ,a on jest poczatiem raka Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Włodek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 01.06.2017 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Równiez nie słodzę herbaty. No chyba,ze piję taka mocną gorzką. Wtedy muszę.... Sama nie jestem taka restrykcyjna jeśli chodzi o cukier. Jestem zdania,że wszystko jest dla ludzi i nie ma niczego złego w tym jeśli raz na jakiś czas posłodzimy sobie herbatę czy zjemy coś słodkiego. Nie powinno się jednak z tym przesadzać..... Posmakowały mi ostatnio czekolady Hersheys. Koleżanka przywiozła mi z zagranicy. Pycha! Smaki bardzo nieszablonowe, zupełnie inne niż czekolady w polskich sklepach. Stacjonarnie raczej się ich ie dostanie ale polecma poszukać w sieci. Tam już można je znaleźć. Edytowane 21 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 21.11.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 A mi jakoś Hersheys nie podszedł. Jadłem w USA i nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewanna84 22.11.2017 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Kiedy potrzebuję słodkiego pocieszenia piekę czekoladowe muffiny z nadzieniem z serka mascarpone - szybkie, przepyszne i domowe! Są tak dobre (zasługa sprawdzonego przepisu), że od pewnego czasu nie przygotowuję żadnych innych deserów. Tylko muszę się zawsze upewnić, że coś dla mnie zostanie, jak się rodzina dorwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zamurowany 30.11.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Hej! A wiecie, że te wasze przysmaki bardzo zakwaszają organizm i potem jest w was idealne środowisko dla rozwoju wszelkiego rodzaju grzybów (grzyby żyją tylko w środowisku kwaśnym), a kolejny krok, to rak. Nie chcę Was straszyć, tylko wiem, że nikt inny o tym nie pisze, bo nikt nie ma w tym interesu. A ja mam, bo chcę żeby Polacy byli zdrowi, a nie napychali portfele koncernom farmaceutycznym. Jeśli możecie to przerzucajcie się na naturalne słodycze - owoce, te Wan nie zaszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.11.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ciekawa teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts