zielonooka 29.08.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ... opisujacej podstawowe (i moze ciut bj zaawansowane ) techniki masażu. Tzn. tak do uzytku jak najbardziej domowego - nie dla fachowcow tylko dla amatorow. I nie jakis leczniczy czy rehabilitacyjny tylko jak najbardziej relaksacyjny (ok. troszke erotyczny tez moze byc ) Tu znalazlam na allegro rozne, moze ktos z Was troche w tym siedzi i ew. moglby zerknac moze tam cos sie nadaje http://www.allegro.pl/search.php?string=masa%C5%BC&category=825&country=1 ew. zaproponowac jakas ciekawy "pseudopodrecznik" dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Z tego wszystkiego to nie bardzo da się coś rozsądnego wybrać.Zajrzyj tutaj :http://zdrowie.books.net.pl/61091.htmna stronie :http://zdrowie.books.net.pl/PozdroJ PS.. przy wykonywaniu masażu musisz znaleźć wygodne ( dla delikwenta ) posłanie - nie polecam podłogi, zdecydowanie twardy materac ( bo inaczej masowanego wgnieciesz w niego ) na niezbyt wysokim stelażu ( materac można położyć np na niskiej dużej ławie ), na który kładziesz ręcznik, od kremów lepsza odrobina oliwki, którą najpierw ogrzej w dłoniach, pierwszy dotyk zewnętrzną częścią dłoni i cały czas kontakt z masowanym ( przynajmniej jedna ręka dotyka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.08.2006 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o dzieki :) TYLE TYLKO ZE 3 Z 4 POZYCJI KTORE MNIE INTERESUJA SA NIEDOSTEPNA W REALIZACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ..znaczy się trzeba szukać innych ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ... opisujacej podstawowe (i moze ciut bj zaawansowane ) techniki masażu. Tzn. tak do uzytku jak najbardziej domowego - nie dla fachowcow tylko dla amatorow. I nie jakis leczniczy czy rehabilitacyjny tylko jak najbardziej relaksacyjny (ok. troszke erotyczny tez moze byc ) Tu znalazlam na allegro rozne, moze ktos z Was troche w tym siedzi i ew. moglby zerknac moze tam cos sie nadaje http://www.allegro.pl/search.php?string=masa%C5%BC&category=825&country=1 ew. zaproponowac jakas ciekawy "pseudopodrecznik" dzieki z góry ja konczyłam kurs masażu dla zaawansowanych...polece ci ksiazke, super jest opisane co i jak krok po kroku.... jutro bede sie widziała z kumpelką to wezme od niej - to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.09.2006 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Teska!!!! dzieki!!!!! czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Teska!!!! dzieki!!!!! czekam z niecierpliwoscia ok jutro ci napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Teska.. a kurs jakiego masażu ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska .. a kurs jakiego masażu ? J a fajnego masaz klasyczny, limfatyczny itp...oraz rehabilitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska!!!! dzieki!!!!! czekam z niecierpliwoscia zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 DZIEKUJE!!!! dzis lece nabyc ):): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.09.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 lepiej korepetytora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 lepiej korepetytora eee ale to ja mam byc ta genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ewentualnie moge uzyczyc mojego ciałka do masowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ewentualnie moge uzyczyc mojego ciałka do masowania Selimm ale ty daleko ja takich długich łapek to nie mam A pozatym... ja sie uczyc dopiero bede cie uszkodze , ucisne tam gdzie nie tzreba i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to może ja się podłożę zielonooka, Ty wiesz ile to trzeba mieć siły zeby taki klasyczny masaż robić?? no chyba że erotyczny to Jerzysio dobrze radzi, "nie odrywać dłoni" na ten temat to akurat mam kilka pozycji do postudiowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 izat - no domyslam sie:) ale ja nie chce takiego co to masazysta robi jak kogos miesnie bola itp ja chce jako forma urozmaicenia hmmm...wiadomo czego a tych "chwytow" nie znam wiec chce teoretycznie cos zalapac - zeby przy okazji krzywdy nie zrobic ps. teoria - teoria - widzisz ze Selim poswieca sie dla ludzkosci i pisze ze moze byc tym ...krolikiem doswiadczalnym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ahhhhhhh rozumiem żartowałam oczywiście a selima bierz jak chętny bo się jeszcze rozmyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ahhhhhhh rozumiem żartowałam oczywiście a selima bierz jak chętny bo się jeszcze rozmyśli a tam...rozmysli uwiaze sie siersciucha go za noge do kaloryfera , zaknebluje i jaaazda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 aaaa to takie klocki czyli grę wstępną przed masażem masz już opanowaną :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts