Mirabelka 29.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, jestem nowa wiec na początku serdecznie wszystkich witam, a teraz do rzeczy. Czy ktoś mógłby mnie poinstruować, jaki i z czego mam zrobić takie "dziury" w ścianie jak na załączonym obrazku? http://img76.imageshack.us/img76/1704/dziurykanapauv9.jpghttp://img67.imageshack.us/img67/3469/dziury2dt4.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximdoradca 29.08.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 a na jakim etapie jesteś?? Jesteś w trakccjie bydowy przed czy po tynkowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelka 30.08.2006 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Chcę coś takiego zrobić w mieszkaniu, które ma czesc ścian litych i cześć ścian tzw. papierowych. Ta "dziura" miałaby być na scianie "papierowej" która już stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 30.08.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nasi budowlańci mówili na to "kapliczki" żona chciała ale w sumie to nic nie wyszło, bo nie było nigdzie miejsca na tak głęboką niszę. Do tego komplikacje z doprowadzeniem prądu... Odpuściliśmy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximdoradca 30.08.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 tam będzie zawsze kurz osiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 30.08.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 można w taką półeczkę położyć szybę (albo nawet lustro- ładnie sie wtedy odbija przedmiot na półce) , wiec problemu z usuwaniem kurzu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.08.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam, jestem nowa wiec na początku serdecznie wszystkich witam, a teraz do rzeczy. Czy ktoś mógłby mnie poinstruować, jaki i z czego mam zrobić takie "dziury" w ścianie jak na załączonym obrazku? są dwie metody jedna s betonu komorkowego druga z płytu GK jezeli ścian już stoi to niepozostaje nic innego jak poswawic druga ścianę o szerokości =głębokości wnęki pod prysznicem umnie postawiłem dodatkową ściankę z BK grubości 10 cm ( płya GK wymaga bardzo dobrej izolacji p-wilgociowej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelka 31.08.2006 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Bardzo dziękuję za wszystkie rady mam nadziej ż dam sobie rade.Za miesiąc zacznę totalny remont mieszkania i pewnie będę częstszym gościem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts