diesel91 13.07.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Wrzuciłem kolejne zdjęcia, są na nich widoczne nadproża łukowe w które montuję się rolety. Na tym etapie murarze zakończyli pracę, więc mamy dwa tygodnie spokoju aż cieśle nie zaczną więźby.W tym roku SSO i być może jakieś instalację w środku, które panuję sam wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 14.07.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Mogę zapytać ile kosztuje takie nadproże łukowe do rolet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diesel91 16.07.2015 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Niestety nadproza nie są tanie bo za 3 sztuki zapłaciłem 4600, ale przynajmniej problem z roletami jest rozwiazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania23222 16.07.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Ja też pochwalę się moją Sagą: https://photos.google.com/photo/AF1QipM80bWx2Atv4clJ5Thqaj1A-5dBzh625K61g5_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diesel91 17.07.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Ania23222 twój link nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania23222 17.07.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) Chyba coś popsułam. A może tak Edytowane 17 Lipca 2015 przez ania23222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diesel91 17.07.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Super się prezentuje, oświetlenie w podbitce macie dookoła domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania23222 17.07.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Oświetlenie jest tylko od frontu i od strony wykuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 03.08.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Witajcie, ile Wam wyszło m2 tynków na elewacji zewnętrznej w Saga 2 ? Mnie policzyli 210 m2 i nie wiem czy to faktycznie tyle jest. Jaka jest u Was średnia cena za tynk zewnętrzny ? Dom już ocieplony pozostał tylko tynk do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diesel91 13.08.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dorka mogłabyś napisać jaki macie model dachowki i jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 13.08.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dorka mogłabyś napisać jaki macie model dachowki i jakiej firmy? Ja to samo pytanie kieruje do Zyzmena. Jaka firma i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 13.08.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Nasza dachówka to Roben fleming tobago typ 'średzka falista'. Od jej kupna minęło już sporo czasu więc ceny pewnie już dawno nieaktualne no i kto wie czy jeszcze ją robią w Robenie... Ja to samo pytanie kieruje do Zyzmena. Jaka firma i jaka cena? Edytowane 2 Września 2015 przez zyzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 13.08.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Znalazłem swój post z 19.09.2010. Pisałem w nim, że cena za dachówke i okna dachowe to ok 24,5tys. Nasza dachówka to Roben model 'średzka falista'. Od jej kupna minęło już sporo czasu więc ceny pewnie już dawno nieaktualne no i kto wie czy jeszcze ją robią w Robenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 14.08.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Dorka mogłabyś napisać jaki macie model dachowki i jakiej firmy? Nasza dachówka to BOGEN INNOVO10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 26.08.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Kochani, wstawiajcie zdjęcia! Nie ma nic lepszego niz inspiracja waszymi aranzacjami. My z mężem czekamy na tynki i dach, w przyszlym roku kaloryfery i piec, ocieplenie zewnetrzne, wełna mineralna i... wykończenie Także mamy ogromną nadzieję, że uda nam się wprowadzić pod koniec przyszłego roku. Ja osobiście czerpię pomysły ZYZMENA- błyszcząca dachówka, kolor elewacji, schody wewnetrzne, stół z krzesłami w jadalni A co najważniejsze, to pokrycie na tarasie. Co to jest? Wygląda jak kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 27.08.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Kochani, wstawiajcie zdjęcia! Nie ma nic lepszego niz inspiracja waszymi aranzacjami. My z mężem czekamy na tynki i dach, w przyszlym roku kaloryfery i piec, ocieplenie zewnetrzne, wełna mineralna i... wykończenie Także mamy ogromną nadzieję, że uda nam się wprowadzić pod koniec przyszłego roku. Ja osobiście czerpię pomysły ZYZMENA- błyszcząca dachówka, kolor elewacji, schody wewnetrzne, stół z krzesłami w jadalni A co najważniejsze, to pokrycie na tarasie. Co to jest? Wygląda jak kostka Ciesze się, że komuś podobają się nasze rozwiązania i pomysły :)Tym bardziej,że w chwili obecnej pojawiło się sporo nowości w budownictwie, np. gotowe nadproża łukowe z roletami-świetna sprawa, gdybym wiedział,że takie są na pewno byśmy u siebie montowali Stół w jadalni jest świetny, po jego rozłożeniu może przy nim usiąść swobodnie 14 osób i nie jest ciasno.Jeśli ktoś chciałby wiedzieć jaki to model to muszę poszukać bo w tej chwili nie pamiętam. Krzesła to model Panama kolor dąb czekoladowy(stół to chyba ten sam kolor). Krzesła i stół z firmy Paged Meble. Jeśli chodzi o taras to jest on pokryty płytami tarasowymi40 x40 z Libetu, model monza elegante. Ps.: Przyłączam się do apelu: Wrzucajcie więcej zdjęć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 27.08.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Ciesze się, że komuś podobają się nasze rozwiązania i pomysły :)Tym bardziej,że w chwili obecnej pojawiło się sporo nowości w budownictwie, np. gotowe nadproża łukowe z roletami-świetna sprawa, gdybym wiedział,że takie są na pewno byśmy u siebie montowali Stół w jadalni jest świetny, po jego rozłożeniu może przy nim usiąść swobodnie 14 osób i nie jest ciasno.Jeśli ktoś chciałby wiedzieć jaki to model to muszę poszukać bo w tej chwili nie pamiętam. Krzesła to model Panama kolor dąb czekoladowy(stół to chyba ten sam kolor). Krzesła i stół z firmy Paged Meble. Jeśli chodzi o taras to jest on pokryty płytami tarasowymi40 x40 z Libetu, model monza elegante. Ps.: Przyłączam się do apelu: Wrzucajcie więcej zdjęć!!!! Ja po tynkach postaram się wrzucić jakieś fotki, chociaz wiadomo, że najlepsze są te, gdzie już trochę widać aranżację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 30.08.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Ja , ja chcę poznać model stołu! Proszę Cię Zyzmen poszukaj... My już mieszkamy, większość rzeczy wykończona lecz z meblami nadal cienko;) Brak pomysłów, brak kaski.... czekam na przypływ weny, choć mieszka się cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 31.08.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Model stołu to Boston, firma Paged Meble kolor dąb czekoladowy. Ja , ja chcę poznać model stołu! Proszę Cię Zyzmen poszukaj... My już mieszkamy, większość rzeczy wykończona lecz z meblami nadal cienko;) Brak pomysłów, brak kaski.... czekam na przypływ weny, choć mieszka się cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 01.09.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Dziękować Zyzmen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts