zyzmen 16.11.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Zdjęcie 5 i 6 od końca-pomiedzy zdjęciem chodnika a zdjęciem rabatki przy tarasie . Ps.: To zdjęcie bardziej drzwi przesuwnych, za którymi są półki i wieszaki szafy Zyzmen, wchodzę na linka podanego od twoimi wpisami i nie znajduję zdjęć wiatrołapu. ja postaram się cyknąć zdjęcia ale jeszcze nie wszystko jest na tip top. kaja6289, mamy duże lustro w ozdobnej ramie i chcieliśmy je wykorzystać w wiarołapie i dlatego po prawej stronie mamy szafę dzielona na pół, półki i drążek na parę płaszczy a po przeciwnej stronie mamy drewnianą ławę i nad nią to własnie lustro. gdyby nie ono pewnie zrobiłabym sobie tradycyjny przedpokój czyli siedzisko połączone wieszakiem i półką u góry taki jak na zdjęciu ponizej. [ATTACH=CONFIG]337742[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 17.11.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 dzięki Zyzmen. już znalazłam. wiesz co? nasz wiatrołap ma 107 cm szerokości a wasz o dziwo dużo wiecej. powiększaliście go? a może w sadze III jest taki duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 17.11.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 a to nasz wiatrołap ale jak pisałam wymaga jeszcze poprawek. lustro musi byc wyzej, ława ma byc biała a lustro przemaluje chyba na srebrno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 17.11.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) Anad65, właśnie zamówiliśmy narożnik i długo spieraliśmy się o jego orientację. zdecydowaliśmy że będzie otwarty w stronę wejścia czyli odwrotnie niż u was. ktoś nam podpowiedział że powinien stać w stronę drzwi wejściowych aby ładnie wyglądał jak ktoś wchodzi do domu i od razu widzi piękny wypoczynek a nie jego plecy. co ty o tym myślisz? Krzyskkk30 , z tego co pamiętam to my raczej od początku braliśmy pod uwagę takie ustawienie narożnika . Chcieliśmy sobie wydzielić część salonową , jak również tak ustawić kanapę , żeby wygodnie oglądać tv . Przy dużych imprezach , gdy rozkładamy stół , to kanapę ustawiamy długim bokiem równolegle do okna balkonowego , a krótsza część wystaje na salon. Jest wtedy więcej przestrzeni , ale zdecydowanie mniej wygodnie , więc zaraz po imprezie kanapa wraca na swoje miejsce . Wieczorkiem lub jutro wrzucę zdjęcia wiatrołapu. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Anad65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 17.11.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Powiększyliśmy wiatrołap ze względu na drzwi wejściowe z dostawką. Z ciekawości zmierzę ile ma teraz. jak się nie mylę to kuchnia troszeczkę się zmniejszyła ale niezbyt dużo. dzięki Zyzmen. już znalazłam. wiesz co? nasz wiatrołap ma 107 cm szerokości a wasz o dziwo dużo wiecej. powiększaliście go? a może w sadze III jest taki duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 19.11.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Obiecane zdjęcia wiatrołapu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 27.11.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Nasz mały wiatrołap prezentuje się tak: Brakuje jeszcze jakiegoś wąskiego ale długiego lustra oraz kolorowej poduchy na ławę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saga2 14.12.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 (edytowane) A to moje FIRANY AŻUROWE Edytowane 14 Grudnia 2015 przez saga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 01.01.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A to moje FIRANY AŻUROWE [ATTACH=CONFIG]340646[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340647[/ATTACH] A czy można prosić więcej zdjęć z wnętrza? Widać że ciekawie , aż chce się zobaczyć więcej, salon kuchnie, lazienke, schody, wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 02.01.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 A jeszcze co do waszych wiatrolapow to ja mam inaczej, tak jak w projekcie, czyli z jednej strony kawałek miejsca a z drugiej drzwi do kotłowni. Gdzie wy macie drzwi do kotłowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 05.01.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 no to my mamy przerobiony projekt. kotlownie mamy za garazem. wychodząc z wiatrołapu do holu po prawej mamy lazienke a potem schody a w dawnej lazience mamy pokoj. to dlatego nasz wiatrolap jest taki wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 06.01.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 U nas również kotłownia przeniesiona za garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 10.01.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 zolka, prosimy o więcej zdjęć? jak rozwiązaliście przejście z podłogi drewnianej do płytek w kuchni? mieliśmy z tym dużą zagwozdkę. nie dalo się przeprowadzić równej granicy od ściany w holu bo wychodziła w połowie wykuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 11.01.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Są specjalne listwy podłogowe do łączenia podłóg o różnej grubości chyba w każdym markecie budowlanym można je dostać. Trochę jest rzeźbienia na kątach ale do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 12.01.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Są specjalne listwy podłogowe do łączenia podłóg o różnej grubości chyba w każdym markecie budowlanym można je dostać. Trochę jest rzeźbienia na kątach ale do ogarnięcia. Chyba nie o to mi chodziło. miedzy płytkami a deską mamy korek i to nie był problem. nie wiedzieliśmy jedynie jaką linią oddzielić płytki od podłogi drewnianej. nie dało się tego zrobić w linii prostej. widać to na zdjęciu poniżej Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Krzyskkk30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saga2 12.01.2016 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 A czy można prosić więcej zdjęć z wnętrza? Widać że ciekawie , aż chce się zobaczyć więcej, salon kuchnie, lazienke, schody, wszystko Oczywiście w wolnej chwili postaram się zrobić kilka zdjęć. Niestety jeszcze nie wszystko wykończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 14.01.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 saga2 jak już wieszasz firanki to na pewno salon i kuchnię masz w miarę urządzoną ) kiedy zamierzacie się wprowadzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saga2 14.01.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 saga2 jak już wieszasz firanki to na pewno salon i kuchnię masz w miarę urządzoną ) kiedy zamierzacie się wprowadzić?? Kuchnie tak, łazienke też salon po części czekam na narożnik i meble Pokoje u góry dla dziewczynek tez gotowe A zamieszkamy na wiosne mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beamul 23.01.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 28.01.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Krzyskkk30 widzę,że macie w oknach w wykuszu rolety rzymskie. Bardzo ładnie wyglądają. Czy jesteście z nich zadowoleni, chodzi mi o to , czy nie ma problemu z ich podnoszeniem i opuszczaniem ? Byłabym wdzięczna gdybyś wkleił zdjęcie okna balkonowego w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts