ZbysW 17.09.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Niestety wszystko kosztuje za dużo A tak poważnie to do stropu było około 90 tys. Dalej jeszcze nie liczyłem. mam nadzieję, że z dachem nie przekroczymy 170 tys. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekxkonc 18.09.2008 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja tez mysle ,ze stan surowy otwarty czyli fundamenty,parter,pietro,wiezba,dach,okna dachwoe (3 sztuki) ,projket poszerzony na garaz 2-stanowiskowy wyniesie mnie ok 160-170 tys w tym robocizna 50tys.mam tez pytanie jaka dajesz dachowke,bo ja z zona zdecydowalem sie na karpiowke i ile dach bedzie cie kosztowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysW 18.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 U nas robocizna to 40 tys za fundamenty, ściany (wszystkie), więźbę oraz schody wejściowe i taras. Dodatkowo 17 tys za pokrycie dachu, zamontowanie 7 okien dachowych oraz ocieplenie boków lukarn. My zdecydowaliśmy się pokryć dom dachówką ceramiczną falistą plus firmy Roben. Karpiówka też nam się podoba, ale jest dla nas za droga. Zresztą ta którą wybraliśmy chyba też Największy problem w tym projekcie sprawia nam kuchnia. Siedzimy już długi czas nad ustawianiem mebli w kuchni i ciągle nam się coś nie podoba. Istotne jest to już teraz, żeby odpowiednio poprowadzić kanały wentylacyjne i w odpowiednim miejscu zrobić wejście do spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekxkonc 18.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 dzieki za odpowiedz!ale interesuje mnie tazke oprocz wyceny waszej robocizny,ile was wyszly materialy, wtym najbardziej interesujace ile w sumie kosztowal was dach?ja powiekszylem projket na garaz dwustanowiskowy,a wiec i materialu i robocizny jest troche wiecej.w sumie firmie zaplace 50 tys za stan surowy otwarty(fundamenty,wszystkie sciany,2 kominy systemowe,wiezba,dachowka,3 okna dachowe i tarasy). do tego dochodza ceny materialow w hurtowni,beton,roboty ziemne.chcioalbym zamknac sie w calosci SSO ok. 160 tys zl.a u was ile....?mozecie mi przeslac fotki domku ,zewnatrz i wewnatrz,bede dardzo wdzieczny i odesle swoje,moj meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita7303 01.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 wrzuciliśmy trochę świeżych zdjęć z budowy na nasz fotosik. Pozdrawiamy Anita i Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1978k 27.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam wszystkich! Jak tam postępy prac. Cisza na forum pewnie wszyscy zapracowani:) U nas lada dzień rozpoczną się prace wykończeniowe. Kończy się ocieplanie sufitów. Na zewnątrz trwają roboty ziemne ( zakopywanie gazu, szambo, GWC ) . Zaczynamy tez zamawiać już rzeczy typu ceramika, prysznice, kafle itp Teraz w końcu będzie na co popatrzeć w tym domu a nie tylko puste ściany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwola 29.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 wrzuciliśmy trochę świeżych zdjęć z budowy na nasz fotosik. Pozdrawiamy Anita i Grześ Witam budujących Sagę II. Również zaczynamy budować ten dom. Dlatego interesują nas zdjęcia z realizacji. Byłem na stronie fotosik i tam jest tylko 13 zdjęć. Piszecie na forum o zdjęciach których chyba tam nie ma. Proszę o info gdzie je odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita7303 30.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Zdjecia wrzucamy na fotosik.pl ( nasz link http://anita7303.fotosik.pl/albumy/405282.html) .Pozdrawiamy Anita i Grześ. Niedługo wylewamy posadzki to zrobimy trochę nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita7303 30.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Jak już będziecie na naszym linku to trzeba wejść w :Zobacz inne zdjęcia tego użytkownika , po prawej stronie kwadratu z "fotką uzytkownika" tam jest dużo więcej zdjęć. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwola 01.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Wielkie dzięki! Jeśli to nie jest problem to z wielką chęcią zobaczyłbym dom na żywo. Dużo podróżuję służbowo i jeśli byłoby można choć rzucić okiem na wielkość kuchni czy gabinetu to byłbym w siódmym niebie Jeśli to możliwe to proszę o e-maila na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata 1984 16.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Drodzy Forumowicze! Mam pytanko - czy ktoś z Was buduję Sagę II z Mgprojektu w okolicach Poznania??? Chętnie obejrzelibyśmy ten domek z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.02.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Drodzy Forumowicze! Mam pytanko - czy ktoś z Was buduję Sagę II z Mgprojektu w okolicach Poznania??? Chętnie obejrzelibyśmy ten domek z bliska. My się właśnie wprowadziliśmy do naszej SAGI . Niestety masz kawałek do nas - okolice Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoska1136 23.02.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 witam wszystkich forumowiczow czy ktos budował saga2 w małopolsce i mam jeszcze prosbe do daniela_torun bardzo prosze o fotki z wnetrza waszego domku dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 24.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam wszystkich forumowiczow czy ktos budował saga2 w małopolsce i mam jeszcze prosbe do daniela_torun bardzo prosze o fotki z wnetrza waszego domku dziekuje Poszło na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia1178 04.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witamjestem w trakcie budowy sagi i poszukuje zdjęć z realizacji - może mógł bym otrzymać zdjęcia realizacji od osób które już mieszkają.?Interesują mnie również przybliżone koszty budowy tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia1178 04.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 podaje mojego priv:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grsyyy 14.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 budowę naszej sagi rozpoczynamy w lipcu koło pszczyny cała papierologia już za nami,czy ma ktoś zdjęcia z realizacji z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grsyyy 16.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hej!Zapraszam na Blog MojaBudowa.pl...mojasaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwowarczyk85 18.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich budujących Mam prośbę, ponieważ jestem na etapie wybierania projektu. Bardzo podoba mi się projekt SAGA z garażem dwustanowiskowym. Moja żona niestety ma pewne wątpliwości. Czy mógłbym prosić kogoś z was o przesłanie mi zdjęć z budowy (może jakieś zdjęcia wnętrza - byłbym wdzięczny). malgoska1136 jesteś z małopolski? Gdzie dokładnie? Jestem z okolic Wadowic. Czy byłaby możliwość spojrzenia na te zdjątka, które przesłał Ci daniel_torun kilka postów wyżej ?(oczywiście za jego pozwoleniem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tel-net 26.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam serdecznie wszystkich użytkowników Sagi2 z MGProjektu . nareszcie po wielu trudach zaczynamy , pojutrze czyli 28.03.2009 tyczymy budynek a 02.04. robimy wykopy i lejemy beton . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts