AniaBhfjg645kjufwp 10.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Czy ma ktoś z was okna w kolorze białym lub winchester, przy czarnym dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 10.11.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Z chęcią zobaczyłabym również kolor okien winchester w Sadze. Właśnie taki kolor mają miec okna u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 10.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Zobaczcie na naszym forum : okna białe str.6 , winchester str.33 i 39( nasza skarbonka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasza_skarbonka 10.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Nasze okna w kolorze winchester firmy Oknoplast, a brama garażowa- też winchester- firmy Wiśniowski. Na żywo wyglądają naprawdę ładnie. Elewację planujemy w kolorze biało-kremowo-śmietankowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 11.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 czy wam rowniez zdjecia Kama1978k ze str 6 sie nie wyswietlaja? bardzo bym chciala zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 12.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dziękuję za zdjęcie sagi z kolorem okien i bramy w kolorze winchester:)My też planujemy bramę Wiśniowski , ale nie mogę nigdzie trafic na drzwi wejściowe w tym kolorze... może Wy macie jakieś info? kaja6289, mi również nie otwierają się te zdjęcia:( Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasza_skarbonka 12.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Niestety Gerda nie miała drzwi w kolorze winchester w takim wzorze jak nasze, więc kupiliśmy w kolorze calvados. Na szczęście nie widać ogromnej różnicy, ale ja i tak wiem, że kolor nie jest identyczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 18.11.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witajcie Myślałam,że będziecie dodawać więcej zdjęć, żeby można było podejrzeć co nie co, ale niestety trzeba kombinować samemu. Dodałam kilka fotek. http://www.fotosik.pl%2Fpokaz_obrazek%2F10b2e9ed54ca6835.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 20.11.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Chętnie bym coś wrzucił, ale u Nas to się za wiele nie dzieje-za niedługo będę mógł wrzucić zdjęcia z remontu Ściany wyglądają fatalnie od podłogi do włączników- wymagają porządnego odmalowania-jest to zasługa naszego synka-dba o to, żeby tata z wprawy nie wypadł Ale żeby nie było, że taki u nas zastój wrzuciłem foty naszego nowego stołu i krzeseł oraz zdjęcia z plantowania ziemi na której wiosną ma powstać trawnik: https://picasaweb.google.com/110010645719020283661/SagaIII?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPTP--Pow5rhYA&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 20.11.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Z tego , co kojarzę , to mieszkasz około roku , trochę mnie to przeraziło, że już musisz malować. Bardzo ciekawy zestaw, szczególnie krzesła. , tutaj synek również może się wykazać Zyzmen z co to za listwy przypodłogowe, które masz w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 20.11.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Z tego , co kojarzę , to mieszkasz około roku , trochę mnie to przeraziło, że już musisz malować. Bardzo ciekawy zestaw, szczególnie krzesła. , tutaj synek również może się wykazać Zyzmen z co to za listwy przypodłogowe, które masz w salonie ? No niestety lepkie ręce naszego synka nie mają litości dla ścian niedawno pomalował fragment fugi w salonie długopisem...w porę został powstrzymany... Do stołu robi już podchody Co do listew to są to listwy przypodłogowe plastikowe firmy Arbiton, profil LM55 czyli najzwyklejsze, takie jak się kładzie przy panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaSi 23.11.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam wszystkich:) Chciałam pochwalić się moją rezydencją;o), która doczekała się okien. Mam już elektrykę, tynki są już na wykończeniu, także prace posuwają się małymi kroczkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaSi 23.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jeszcze 2 zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 23.11.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam wszystkich:) Chciałam pochwalić się moją rezydencją;o), która doczekała się okien. Mam już elektrykę, tynki są już na wykończeniu, także prace posuwają się małymi kroczkami... UlaSi, powiedz jaki wymiar ma okno w Twojej kuchni i kotłowni ? Ten sam co w pokoju przy salonie ? W projekcie okna frontowe na parterze są chyba węższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaSi 23.11.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Okno w kuchni i kotłowni jest większe niż w projekcie. Murarze jak budowali dom, to mąż zauważył, że "projektowe" okna źle będą wyglądały, toteż zrobiliśmy większe. A jeśli chodzi o okno w pokoju przy salonie, to myślę, że to jest ten sam wymiar co w kuchni i kotłowni...Powiem mężowi, zeby zmierzył okna, jak się dowiem - napiszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 24.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A jak rozwiązaliście temat rolet antywłamaniowych u góry na oknach łukowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 26.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam wszystkich, chciałam się pochwalić - dzisiaj wreszcie otrzymaliśmy pozwolenie na budowę Jedyne 65 dni w UM Mysłowice :/ I tak powstanie kolejna Saga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebura79 26.11.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 27.11.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam wszystkich, chciałam się pochwalić - dzisiaj wreszcie otrzymaliśmy pozwolenie na budowę Jedyne 65 dni w UM Mysłowice :/ I tak powstanie kolejna Saga Czekamy na zdjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 27.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Czekamy na zdjęcia z budowy Zdjęcia z budowy na pewno będę zamieszczać i to z wielką przyjemnością, choć budowę zaczynamy dopiero na wiosnę. Muszę skomplementować Waszą podłogę w salonie, która mnie zainspirowała już podczas wizyty u Was i póki co planuję taką u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts