Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chętnie bym coś wrzucił, ale u Nas to się za wiele nie dzieje-za niedługo będę mógł wrzucić zdjęcia z remontu :)Ściany wyglądają fatalnie od podłogi do włączników- wymagają porządnego odmalowania-jest to zasługa naszego synka-dba o to, żeby tata z wprawy nie wypadł :)

Ale żeby nie było, że taki u nas zastój wrzuciłem foty naszego nowego stołu i krzeseł oraz zdjęcia z plantowania ziemi na której wiosną ma powstać trawnik:

https://picasaweb.google.com/110010645719020283661/SagaIII?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPTP--Pow5rhYA&feat=directlink

Z tego , co kojarzę , to mieszkasz około roku , trochę mnie to przeraziło, że już musisz malować.

Bardzo ciekawy zestaw, szczególnie krzesła. , tutaj synek również może się wykazać :)

Zyzmen z co to za listwy przypodłogowe, które masz w salonie ?

No niestety lepkie ręce naszego synka nie mają litości dla ścian :) niedawno pomalował fragment fugi w salonie długopisem...w porę został powstrzymany...:)

Do stołu robi już podchody :D

Co do listew to są to listwy przypodłogowe plastikowe firmy Arbiton, profil LM55 czyli najzwyklejsze, takie jak się kładzie przy panelach.

Witam wszystkich:)

Chciałam pochwalić się moją rezydencją;o), która doczekała się okien. Mam już elektrykę, tynki są już na wykończeniu, także prace posuwają się małymi kroczkami...

UlaSi, powiedz jaki wymiar ma okno w Twojej kuchni i kotłowni ? Ten sam co w pokoju przy salonie ? W projekcie okna frontowe na parterze są chyba węższe.

Okno w kuchni i kotłowni jest większe niż w projekcie. Murarze jak budowali dom, to mąż zauważył, że "projektowe" okna źle będą wyglądały, toteż zrobiliśmy większe. A jeśli chodzi o okno w pokoju przy salonie, to myślę, że to jest ten sam wymiar co w kuchni i kotłowni...Powiem mężowi, zeby zmierzył okna, jak się dowiem - napiszę:o)

Czekamy na zdjęcia z budowy :)

Zdjęcia z budowy na pewno będę zamieszczać i to z wielką przyjemnością, choć budowę zaczynamy dopiero na wiosnę. Muszę skomplementować Waszą podłogę w salonie, która mnie zainspirowała już podczas wizyty u Was i póki co planuję taką u siebie :)