Anad65 25.04.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Czy możecie mi powiedzieć ile Wam wyszło m2 tynków zewnętrznych i ile płaciliście za położenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 29.04.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 U nas wyszło 286,5 m2 x 85zł +opaski przy oknach(30zł/mb) i na rogach domu(18zł/mb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 29.04.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 To 85zł to za sam tynk? Ta jakaś kosmiczna cena mi się wydaje...My 2 lata temu płaciliśmy 34zł/m2 za ocieplenie stryropianem + siatka + klej a potem 15 zł/m za strukture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 29.04.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 To 85zł to za sam tynk? Ta jakaś kosmiczna cena mi się wydaje... My 2 lata temu płaciliśmy 34zł/m2 za ocieplenie stryropianem + siatka + klej a potem 15 zł/m za strukture. Nie, to cena robocizny z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 12.05.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mam pytanie do tych, którzy mają bonie wokół okien. Czy kolor na boniach macie położony tylko na płaskiej części boni i w oknie , czy również na tej małej płaszczyźnie gr.2cm.Mnie się wydawało,że kładzie się na tej małej również, ale fachowcy z którymi rozmawiałam sugerują,żeby na ten mały bok boni zrobić w kolorze elewacji a tylko frontową i wchodzącą w okna zrobić w innym kolorze. A jak jest u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 12.05.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) My mamy całe w kolorze. Edytowane 14 Maja 2014 przez zyzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 16.05.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 My mamy całe w kolorze. My też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaSi 25.05.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam wszystkich, Chciałam pokazać łazienkę na dole. Jest częściowo pod schodami. Będzie w całości urządzona, to pokażę kolejne zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich Sagowiczów. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez UlaSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 31.05.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Witam wszystkich, Chciałam pokazać łazienkę na dole. Jest częściowo pod schodami. Będzie w całości urządzona, to pokażę kolejne zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich Sagowiczów. Zapowiada się ładna, jasna łazienka .Czekamy na końcowy efekt. Mam jeszcze pytanie dotyczące boni wokół okien. Czy kładliście ciemniejszy tynk, czy też taki sam jak na elewacji a później malowaliście ciemniejszą farbą ? Było u mnie dwóch fachowców i obydwaj mówili, że to połączenie tynku z ciemniejszymi boniami ( w rogu )nie wychodzi równo i sugerowali,żeby umalować, lub nałożyć tynk tylko na płaską powierzchnię. Powiedzcie,czy faktycznie wygląda to nie najlepiej, czy też muszę szukać innego ( zdolniejszego ) fachowca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 02.06.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mam jeszcze pytanie dotyczące boni wokół okien. Czy kładliście ciemniejszy tynk, czy też taki sam jak na elewacji a później malowaliście ciemniejszą farbą ? Było u mnie dwóch fachowców i obydwaj mówili, że to połączenie tynku z ciemniejszymi boniami ( w rogu )nie wychodzi równo i sugerowali,żeby umalować, lub nałożyć tynk tylko na płaską powierzchnię. Powiedzcie,czy faktycznie wygląda to nie najlepiej, czy też muszę szukać innego ( zdolniejszego ) fachowca ? Ja miałem 2 rodzaje tynku wydaje mi się że albo twoi fachowcy nie potrafią tego zrobić albo im się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 02.06.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 My również mieliśmy 2 rodzaje tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 02.06.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ok, dzięki z odpowiedź , ale czy jesteście zadowoleni z wizualnego efektu łączenia tynku ciemniejszego z jasnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 02.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Przecież to jakaś pierdoła, serio tak się tym przejmujecie? Przez lupę tego nie oglądałem a stojąc przed domem i patrząc na wizualny efekt to podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 02.06.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Nam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzossek.m 03.06.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam serdecznie!Mam kilka pytań odnośnie garażu:Czy garaż macie ogrzewany czy nie?Ocieplaliście może ścianę wewnętrzną dzielącą garaż od części mieszkalnej? Jeśli tak to jakiej grubości ocieplenie daliście?I jeszcze pytanie do tych który już mieszkają i maja sezon zimowy za sobą jaką najniższą temperaturę mieliście w garażu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katig21 03.06.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Jeszcze do wprowadzenia mamy daleko, ale już na część pytań mogę odpowiedzieć:1) w garażu ma być jeden grzejnik,2) ociepliliśmy ścianę oraz sufit styropianem grubości 10 cm. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez katig21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaSi 03.06.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja mam grzejniki założone i w garażu i w tym pomieszczeniu, który jest za garażem, bo tu u mnie stoi hydrofor. Ściany wewnętrznej nie mam ocieplonej, ale sufit z tego co wiem, to będzie ocieplany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 03.06.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 My nie mamy ogrzewanego garażu. Ociepliliśmy ścianę i sufit styropianem ale nie wiem jakiej grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 03.06.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 My mamy ocieploną ścianę i sufit styropinem gr.10 cm . Garaż jest nie ogrzewany . Zezon zimowy dopiero przed nami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 04.06.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Czy garaż macie ogrzewany czy nie? - Sam garaż nie, ale mamy jeden mały grzejnik w pomieszczeniu za garażem bo mamy tam hydrofor Ocieplaliście może ścianę wewnętrzną dzielącą garaż od części mieszkalnej? Jeśli tak to jakiej grubości ocieplenie daliście? - tak ścianę i sufit, 5cm I jeszcze pytanie do tych który już mieszkają i maja sezon zimowy za sobą jaką najniższą temperaturę mieliście w garażu? - nie mierzyłem ale napewno powyżej zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts