Krzyskkk30 01.09.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) witam Zolka,gdzie zamawiałaś bonie / opaski wokółokienne? ile was wyszło? my dostaliśmy oferty na 5000, 10000 i 14000 zł. i jakoś nam szkoda. żeby bonie kosztowały więcej niż elewacja całego domu!? mąż stwierdził że sami sobie wytniemy ze styropianu. ładny też macie kolor elewacji. jaki to jest kolor i jakiej firmy tynk? Edytowane 1 Września 2015 przez Krzyskkk30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 01.09.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) witam zyzmen, a wasze bonie są niezbyt skomplikowane. czy to wasza własnoręczna robota? mnie się marzą takie ale chyba pozostaną w sferze marzeń )) Edytowane 1 Września 2015 przez Krzyskkk30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 01.09.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) a to nasz saga w świętokrzyskiem ) i nasze ogrodzenie. Edytowane 1 Września 2015 przez Krzyskkk30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 03.09.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Drodzy sagowicze, nasze drzwi wejściowe mają 110 cm, chciałabym te drzwi z dodatkową szybką z boku. czy starczy te 110cm? Czy trzeba wyKuwac? Jakich firm macie drzwi I w jakich cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 03.09.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Drodzy sagowicze, nasze drzwi wejściowe mają 110 cm, chciałabym te drzwi z dodatkową szybką z boku. czy starczy te 110cm? Czy trzeba wyKuwac? Jakich firm macie drzwi I w jakich cenach? kaja 6289 zobacz na zdjeciu wyzej. my mamy takie drzwi z dostawką. razem z futryna maja 137 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 03.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 a oto zdjęcia naszego salonu i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 04.09.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 To tylko zwykłe paski styropianu przyklejone na elewację. Płatne były od metra bieżącego. Cen nie pamiętam, musiałbym odkopać rachunki, ale jakaś astronomiczna kwota to to nie była. witam zyzmen, a wasze bonie są niezbyt skomplikowane. czy to wasza własnoręczna robota? mnie się marzą takie ale chyba pozostaną w sferze marzeń ))[ATTACH=CONFIG]329272[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 04.09.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 dzieki Zyzmen za odpowiedz. potem je obciagaliscie klejem, siatka i tynkiem?? jak sie trzymają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 10.09.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Nic się z nimi nie dzieje. Zrobione tak jak piszesz, klej,siatka i tynk. dzieki Zyzmen za odpowiedz. potem je obciagaliscie klejem, siatka i tynkiem?? jak sie trzymają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 10.09.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 witam Zolka, gdzie zamawiałaś bonie / opaski wokółokienne? ile was wyszło? my dostaliśmy oferty na 5000, 10000 i 14000 zł. i jakoś nam szkoda. żeby bonie kosztowały więcej niż elewacja całego domu!? mąż stwierdził że sami sobie wytniemy ze styropianu. ładny też macie kolor elewacji. jaki to jest kolor i jakiej firmy tynk? Oj dopiero zobaczyłam Twoje pytanie. Otóż my kupowaliśmy w StyroPlast i koszt listew to 2800 zł, także Wasze wyceny są bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 10.09.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 hej Zolka, hmmm to my wlasnie mamy wycene ze styroplastu na 8000 zł!!! o co chodzi? poogladam sobie jeszcze zdjecia twoich boni. wygladaja super. a jaki kolor elewacji?? bonie robiliscie przeciez stosunkowo niedawno...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 10.09.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ooo wlasnie znalazlam twoj post dotyczacy koloru elewacji: "Nasza elewacja też miała byc "prawie" biała i taka wyszła, jestem z niej bardzo zadowolona. Kolor najlepiej widac wieczorem lub w pochmurny dzień, bo gdy świeci słońce domek wygląda jak biały" wiec pewnie wiele wiecej nie napiszesz o kolorze ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 10.09.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 krzyskkkk30 podaję Ci link do firmy , w której ja kupowałam listwy ozdobne . Z tego co wiem , to prowadza sprzedaż wysyłkową. http://www.sztukateria-tenax.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 10.09.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Krzyskkk30 kolor elewacji jest Ceresitu a nazwa to NEBRASKA 1, tynk silikonowy. Nie mam pojęcia skąd tak duża rozpiętość cenowa jeśli chodzi o listwy za Styroplatu? Może brałeś szersze? grubsze? itp, są różne wymiary listew i ma to odzwierciedlenie w cenie właśnie. Z tego co pamiętam targowałam się troszkę Krzyskkk30 bardzo fajne macie wnętrza, takie klimatyczne i bardzo w moim stylu. Bardzo lubię cegłę i też ją przemyciłam do wnętrza domku;) no bo na zewnątrz to podstawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 10.09.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 dzięki Anad65 za namiar na firmę od boni. znaleźliśmy jeszcze kogoś w okolicach w kielc i chyba na tym stanie. dzięki Zolka za info o kolorze elewacji. ja bym najchętniej została przy białej ale taka prawie biała tez jest fajna. poza tym odróżnia się od białych boni. fajna ta nasza saga. wydawała mi się za duża dla czteroosobowej rodziny ale w sierpniu zrobiła nam się 5-cio osobowa i w sumie jest nas 4 baby i jeden facet więc miejsca na ciuchy i lustra nigdy za wiele ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja6289 15.09.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Pytanie o zagospodarowania wiatrolapu. Jak się zdecydowaliscie zaaranżować wiatrołap? My się wachamy między szafą a wieszakami I szafka na buty. Jeśli zdecydujemy się na szafę to gdzie wieszać kurtki? Myślimy o zrobieniu szafy w kotłowni. Zdecydowaliśmy się na ogrzewanie gazem, wiec piec możemy zabudowac w szafie. Pralkę również bd mieć w kotłowni więc ja również możemy w szafę zabudowac. Czy mogę prosić o zdjęcia waszych wiatrolapow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 15.10.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Pytanie o zagospodarowania wiatrolapu. Jak się zdecydowaliscie zaaranżować wiatrołap? My się wachamy między szafą a wieszakami I szafka na buty. Jeśli zdecydujemy się na szafę to gdzie wieszać kurtki? Myślimy o zrobieniu szafy w kotłowni. Zdecydowaliśmy się na ogrzewanie gazem, wiec piec możemy zabudowac w szafie. Pralkę również bd mieć w kotłowni więc ja również możemy w szafę zabudowac. Czy mogę prosić o zdjęcia waszych wiatrolapow? Widzę, że nikt nie odpisuje i nikt się nie chwali... My zabudowaliśmy całą ścianę szafą z drzwiami przesuwnymi, prawie pod sam sufit. W środku są 3 segmenty(2 ubraniowe na długie kurtki i płaszcze i oczywiście buty, ostatni z kolei to same półki). Muszę przyznać, że szafa jest pełna aż po sufit. Zdjęć nie mam ale postaram się zrobić w najbliższym czasie jak to wygląda od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmen 19.10.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Wrzuciłem zdjęcia szafy w wiatrołapie. Oczywiście szafa jest zamknięta ze względu na panujący wewnątrz chaos organizacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 15.11.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Anad65,właśnie zamówiliśmy narożnik i długo spieraliśmy się o jego orientację. zdecydowaliśmy że będzie otwarty w stronę wejścia czyli odwrotnie niż u was. ktoś nam podpowiedział że powinien stać w stronę drzwi wejściowych aby ładnie wyglądał jak ktoś wchodzi do domu i od razu widzi piękny wypoczynek a nie jego plecy. co ty o tym myślisz? a u was jak jest drodzy sagowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyskkk30 15.11.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Zyzmen, wchodzę na linka podanego od twoimi wpisami i nie znajduję zdjęć wiatrołapu. ja postaram się cyknąć zdjęcia ale jeszcze nie wszystko jest na tip top. kaja6289, mamy duże lustro w ozdobnej ramie i chcieliśmy je wykorzystać w wiarołapie i dlatego po prawej stronie mamy szafę dzielona na pół, półki i drążek na parę płaszczy a po przeciwnej stronie mamy drewnianą ławę i nad nią to własnie lustro. gdyby nie ono pewnie zrobiłabym sobie tradycyjny przedpokój czyli siedzisko połączone wieszakiem i półką u góry taki jak na zdjęciu ponizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts