Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAJA 2 pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

reniar2super pomysł z pom. na kosiarkę. My piwnicę mamy pod całym domem z wyłączeniem miejsca pod garażem. Projektant zaproponawał zasypanie jej z uwagi na duże obciązenie stropu dwoma autami. Potem okazało się, że musimy obniżyć garaż, więc i tak nie mogło jej być w tym miejscu. A dlaczego musieliście zrezygnować z drzwi w pom gosp. U nas schody zmieściły się wzdłuż ściany zew i drzwi są.

Nie chciałam ich ze względów bezpieczeństwa i wydawały mi sę zbyteczne skoro mamy pomieszczenie dodatkowe na sprzęt ogrodowy pod tarasem.

Jest to jakiś argument; mamy murek zabezpieczający schody.

Też dobudowaliśmy ściankę na drugą umywalkę, ale chyba zmienimy układ w łazience.

Magser, lustro może zmieści się, ale wąskie. Dołóż parę centymetrów na wylewki i co tam jeszcze będzie pod nogami i zobacz sama. Małż stwierdził, że będzie musiał przykucnąć przy goleniu, a super wysoki nie jest.

Ale ruch się zrobił w naszym wątku :lol:

Chodzi mi raczej o włamania, dodatkowe drzwi z tyłu domu to pokusa, a ja jestem uprzedzona bo już raz mnie okradli tam gdzie teraz mieszkam :cry:

• Odpowiedzi 776
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, nie wiem czemu pomyślałam o schodach :oops:

Skoro tak mówicie, że lustro się zmieści musimy przyjrzeć się jeszcze raz.

Dopiero teraz dopatrzyłam się że agnie-cha tylko wrzuciła fotki :lol: Myślałam , że jej chatka taka podobna do naszej :oops: Bo tak się posypały posty jeden za drugim, że nie nadążałam czytać, klepiąc w klawiaturę :lol:

Karpióweczka pięknie się prezentuje. Też jestem ciekawa ceny dachu. Nas cena przeraziła i zrezygnowaliśmy.

Jestem pod dużym wrażeniem zdjęć, gratuluję ale widzę sporo zmian wewnątrz. Mam pytanie co do podłóg, z czego są zrobione, jakie to drzewo te na górze.

Ja takze w momencie kupna mebli do lazienki zauwazylem brak miejsca na lustro jak widac troche pozno dlatego teraz zmieniam podlaczenia i umywalka +lustro bedzie na kominie ktory obuduje plytami K-G aby zwiekszyc powierzchnie i przykryc rury kanalizy.Evie napisz mi jak zdjecia dodaje cie na forum bo mam z tym problem.

Kolarz20, witaj! Myślałam, że tu już nie zaglądasz.Zdjęcia musisz wrzucić np. na Fotosik, poszukaj "pobierz pozostałe kody", tam są linki, wybierz np. "miniaturka na forum, zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze", skopiuj i wklej w swoim poście. Nie wiem czy jasno napisałam...Ciekawa jestem jak teraz wygląda Twoja Majeczka.

Lustro może się zmieścić tym, którzy podnieśli ściany kolanowe. U nas na pewno nie może być w tym miejscu. Postawiliśmy murek przy kominie i na nim będzie umywalka. Na murku, z drugiej str.będzie sedes i bidet. Wanna w prawym rogu, kabina w lewym przy wejściu. Takie są plany na dzisiaj. :roll: Pozdr.

Mam nadzieję, że szybko uda się zrealizować plany zw. z przeprowadzką. Ciekawa jestem wnętrz...A może spotkanie u nas... :roll: dzisiaj montują okna na górze, na początku września tynki i można oglądać :D Pozdrawiam.

Żałuję, że nie zaproponowałam spotkania magser, kiedy byłam na urlopie w lubelskiem :wink: