Kolarz20 28.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sufit podwieszany mam tylko w kuchni taki pasek nad oknami rowno z linia mebli.Nie jestem zwolennikiem takich sufitow szczegolnie w salonie gdzie planuje zrobienie sciany TV w kamieniu z podswietleniem z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 10.09.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 nam w końcu skończyli dach i to by było na tyle w tym roku nasz domod południahttp://lh3.ggpht.com/_PXzwNo-R-rI/SqjU_2NnQmI/AAAAAAAAC7o/Y-eMwWPnj4E/s640/IMG_8336.JPGz przoduhttp://lh3.ggpht.com/_PXzwNo-R-rI/SqjVQiusaEI/AAAAAAAAC8A/HbtX4ABkWM0/s640/IMG_8342.JPGz drogihttp://lh6.ggpht.com/_PXzwNo-R-rI/SqjVW_EmYlI/AAAAAAAAC8I/DjxnyRLNeZc/s640/IMG_8344.JPGsalon i jadalnia,po prawej wejście na hol,po lewej do kuchnihttp://lh5.ggpht.com/_PXzwNo-R-rI/SqjV3HrowII/AAAAAAAAC80/klHf5hL9Q1k/s640/IMG_8354.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 10.09.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kolarz20 pokaz te sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 16.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Zaczeliśmy budowe kolejnej Mai II Czy robił ktos wentylacje mechaniczną ??? Macie może jakiś projekt. Postaram sie wieczorem dodac fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 16.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Zaczeliśmy budowe kolejnej Mai II Czy robił ktos wentylacje mechaniczną ??? Macie może jakiś projekt. Postaram sie wieczorem dodac fotki. Kalio kolejnej?łał a tak rodzinnie budujecie? ja Ci niestety nie pomogę w sprawie wentylacji no i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 16.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 hehheee Oczywiscie kolejna na forum. Mozna powiedzieć że rodzinnie forumowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 18.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mam pytanie do Was którzy już wylali strop Maji 2 Ile wam wyszło stali fi16 na strop w zestawieniu jest 131mb czyli ok 11 pretów co zostało zurzyte na dwie belki.Natomiast mam 1000 mb 12 ktora pewnie zostanie bo tego wychodzi zdecydowanie za dużo. A moze w wylewki dawaliscie 12 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 20.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witamy serdecznie Kalio. Niestety nie podpowiem w kwestii stropu. My mamy monolityczny, a więc inaczej niż w projekcie. Ale stali też poszło duuużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniar2 13.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A cóż tu taka cisza czyżby nikt nic nie zrobił przez miesiąc w swojej Maji? Ja właśnie kończę ocieplenie poddaszy i regipsy na piętrze i schodzę na parter. Mam zamier zrobić regipsy w salonie i jadalni bo wyszły mi jakieś krzywizny ale nie wiem czy będę robiła prosty sufit czy coś yam powymyślam, Zastanawiam się cały czas. Może ktoś ma jakiś pomysł i mi coś doradzi? Mam też już centralne skończone. Jeszcze w tym roku wstawię bramę garazową i zamykam domek na zimę. Pozdrawiam Reniar2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 13.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Robimy, robimy. U nas działa ekipa od wylewek , jutro finisz Instalacje rozprowadzone. Zobaczymy jak sprawdzi się ogrzewanie podłogowe, mamy je wszędzie Grzejniki,tylko szt. 2 będą w łazienkach do suszenia ręczników. Regipsy tylko na poddaszu, u nas na dole wszystko równiutkie. Domek mamy zamknięty, brama garażowa jest, drzwi też-na razie z desek Te które mi się podobają kosztują baaardzo dużo, szukam jeszcze czegoś w normalnej cenie, a jednocześnie ładnego. Mamy połowę pażdziernika, ciekawi mnie czy Kolarz20 już mieszka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 27.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 zamówiliśmy bramy garażowe,okna tak,ze w grudniu zamkniemy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebus199 29.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 WitamZamówiliśmy projekt maja 2, razem z żoną trafiliśmy przypadkiem na to forum. Mamy pytanie czy w pobliżu Poznania buduje się jakaś Majka? Jeśli tak czy istnieje możliwość jej zobaczenia? Pewnie będziemy częstymi gości tego forum bo widzimy że się można dużo dowiedzieć i jest wymiana spostrzeżeń i wspólne rozwiązywanie niektórych problemów.Pozdrawiam Wszystkich sebus199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 04.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witamy w majowym wątku kolejnych budowniczych. Ładny domek to i chętnych coraz więcej Okolice Trójmiasta trochę daleko od Poznania, ale zapraszamy . Nasz domek dostaje właśnie ocieplenie przed zimą. Dzisiaj ekipa ruszyła, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i nie będzie mrozu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebus199 04.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dziękuję za zaproszenie do trójmiasta często bywamy w Ustce u rodziców żony więc jak będziemy mieli chwilę czasu to z chęcią zobaczymy Waszą Majkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina1986 02.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ale tutaj cisza! Każdy zajęty budową? Jesteśmy na etapie murowania piwnicy. Jesli mozecie to wstawiajcie aktualne fotki waszego domku, ciekawi mnie jak sobie urzadziliscie wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 02.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jutro jedna brama, w piatek druga i okna i zamkniemy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 03.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Magser, a mówiłaś, że po dachówce koniec na ten rok. A tu proszę,okna i bramę jeszcze Ci się udało zamontować. Gratulacje. Nasz domek ocieplony, opóźnia nam się z dachówką, ekipa ma poślizg i zaczną dopiero pod koniec grudnia albo i w styczniu dopiero.Karolino, jak rozwiązaliście wejście do piwnicy? Chyba tylko nasze domki są podpiwniczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 03.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jednak dzisiaj wszystko zrobione domek zamkniety Evie no udało sie jeszcze to zrobić i sie cieszę... a to dachu nie macie jeszcze przykrytego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 04.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Przykyty mamy,ale na razie papą, nie leje się w każdym razie do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina1986 06.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Długo się zastanawialismy, czy zrobic wejscie do piwnicy z zewnątrz, ale doszliśmy do wniosku,że jednak go nie bedzie. Jakos nam to nie pasowało. A schody do piwnicy bedziemy miec z kotłowni. Domek mamy podpiwniczony tylko pod połową domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts