Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAJA 2 pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 776
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
A cóż tu taka cisza czyżby nikt nic nie zrobił przez miesiąc w swojej Maji? Ja właśnie kończę ocieplenie poddaszy i regipsy na piętrze i schodzę na parter. Mam zamier zrobić regipsy w salonie i jadalni bo wyszły mi jakieś krzywizny ale nie wiem czy będę robiła prosty sufit czy coś yam powymyślam, Zastanawiam się cały czas. Może ktoś ma jakiś pomysł i mi coś doradzi? Mam też już centralne skończone. Jeszcze w tym roku wstawię bramę garazową i zamykam domek na zimę. Pozdrawiam Reniar2

Robimy, robimy. U nas działa ekipa od wylewek , jutro finisz :D Instalacje rozprowadzone. Zobaczymy jak sprawdzi się ogrzewanie podłogowe, mamy je wszędzie :roll: Grzejniki,tylko szt. 2 będą w łazienkach do suszenia ręczników. Regipsy tylko na poddaszu, u nas na dole wszystko równiutkie. Domek mamy zamknięty, brama garażowa jest, drzwi też-na razie z desek :lol: Te które mi się podobają kosztują baaardzo dużo, szukam jeszcze czegoś w normalnej cenie, a jednocześnie ładnego.

Mamy połowę pażdziernika, ciekawi mnie czy Kolarz20 już mieszka?

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam

Zamówiliśmy projekt maja 2, razem z żoną trafiliśmy przypadkiem na to forum. Mamy pytanie czy w pobliżu Poznania buduje się jakaś Majka? Jeśli tak czy istnieje możliwość jej zobaczenia? Pewnie będziemy częstymi gości tego forum bo widzimy że się można dużo dowiedzieć i jest wymiana spostrzeżeń i wspólne rozwiązywanie niektórych problemów.

Pozdrawiam Wszystkich sebus199

• 4 weeks później...

Magser, a mówiłaś, że po dachówce koniec na ten rok. A tu proszę,okna i bramę jeszcze Ci się udało zamontować. Gratulacje. Nasz domek ocieplony, opóźnia nam się z dachówką, ekipa ma poślizg i zaczną dopiero pod koniec grudnia albo i w styczniu dopiero.

Karolino, jak rozwiązaliście wejście do piwnicy? Chyba tylko nasze domki są podpiwniczone...

Długo się zastanawialismy, czy zrobic wejscie do piwnicy z zewnątrz, ale doszliśmy do wniosku,że jednak go nie bedzie. Jakos nam to nie pasowało. A schody do piwnicy bedziemy miec z kotłowni. Domek mamy podpiwniczony tylko pod połową domu.