Olal 10.05.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Zagląda, zagląda, tylko pisać nie ma kiedy. Sezon w pełni.Buduję Maję III, lubelskie.W piątek murarze skończyli, za ok. tydzień powinna się zacząć zabawa z dachem.Mam o tyle dobrze, że 3 działki wcześniej stoi wybudowana w tamtym roku Maja II. Nie muszę daleko szukać jak chcę o coś zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor maja 10.05.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam przyjaciół szkoda że dopiero teraz trafiłem na to forum ponieważ u mnie już troszkę etap się zaawansował )) ale wszystkich gorąco witam i pozdrawiam.... u mnie już ten etap..... jest to lustrzane odbicie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor maja 10.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) dopiero się zalogowałem a już mam prośbę pomóżcie proszę -- jak ogarneliście temat z tym wolim oczkiem, ja zastanawiam się czy nie odpuścić sobie go,ponieważ firmy oferują mi je bardzo małe i nieotwierane, a poza tym w kształcie połowy koła ponieważ ponoć innego z pcv się nie da?? może rozwiązaniem jest drewniane - co myślicie, ktoś to przebrnął ??? Edytowane 10 Maja 2011 przez inwestor maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 12.05.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witaj inwestorze. Chyba trochę późno aby sobie odpuścić, przecież masz już dach...Niestety nie pomogę, bo nie mam wolego oczka, mimo iż podobało mi się baaardzo.Witaj OlaI. Czyżby Twój domek był w sąsiedztwie magser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olal 12.05.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witaj OlaI. Czyżby Twój domek był w sąsiedztwie magser? Nie, chyba że w trochę dalszym sąsiedztwie. Na pewno to nie jest ten 3 działki dalej/wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor maja 12.05.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 witaj evie_ei po rozmowach z panami od okien byłem już tak zrozpaczony, że myślałem o przeróbce na okno dachowe... na szczęście mam kontakt z osobą z forum, która to już przeszła i decyzja zapadła- wole oczko zostaje... pracy jeszcze sporo- na ten rok planuję przykryć ceramiką + okna i może uda się elektryka ) pozdrawiam wszystkich budujących majkę....... no i w kontakcie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 13.05.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witamy witamy Jak wam się otwierają okna łukowe ??? Musieliście podcinać nadproże ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor maja 14.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 (edytowane) cześć, jestem przed montażem ich, dam znać jak będą osadzone..... ps. proszę panią RENIAR2 o kontakt, pisałem priv ale nie wiem czy doszło... pozdrawiam All pszczólki Edytowane 14 Maja 2011 przez inwestor maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 14.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kalio, nasze okna są cofnięte na zewnątrz o 5 cm. Nadproża kazaliśmy wytynkować pod odpowiednim kątem. Otwierają się w zasadzie dobrze. Z jednym oknem tylko mamy problem. Było regulowane kilkakrotnie i nadal źle się otwiera. Avante niestety przereklamowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor maja 18.05.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 witam all tu na foto mój taras i schody - dziś są już bez szalunków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karuzel2 26.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam, czy ktos moze zmianial szerokosc okapu, moj murarz twierdzi ze 1metr to za duzo, a przegladajac zdjecia z tego forum wizualnie wyglada ze nikt nie zmienial,co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 28.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam budujących i sympatyków Majek My niestety dopiero przymiarki robimy i jestesmy na etapie wybierania projektu.Mamy listę kilku projektów i zdecydować sie nie możemy.Projekt MAJA baaaardzo nam sie spodobał.Budowe chcemy zacząć wiosną 2012, na razie warunki zabudowy, przylącza, papiery, papiery, papiery.... Przejrzałem cały watek, ale nie znalazłem nikogo, kto buduje w Lubuskiem.Szukam budujacych którzy budują w Zielonej Górze, w wojewodztwie lubuskim lub nawet dalej - Wrocław, Jelenia Góra, Poznań czy Leszno. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monraf2 29.05.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 NASZA MAJA W MAJU http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b2619a08eedbc397.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7853b6eca06b8b43.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 01.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam kolejnych majowiczów. Witam, czy ktos moze zmianial szerokosc okapu, moj murarz twierdzi ze 1metr to za duzo, a przegladajac zdjecia z tego forum wizualnie wyglada ze nikt nie zmienial,co o tym sadzicie? Jeśli dobrze rozumiem, o co chodzi, to zmieniliśmy w drugą stronę. Wyciągnęliśmy jeszcze bardziej nad lukarnami, aby można było w czasie deszczu posiedzieć na balkonach, bo widoki z nich mamy przednie na kaszubskie wzgórza i lasy. Asterixx, nikt z okolicy się nie ujawnia...zapraszam na północ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika_ZK 05.06.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witam, czy ktoś z państwa budował z bloczków Ytong klasy 400? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karuzel2 05.06.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 gdzie pochowaliscie rury od wentylacji mechanicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniajaś 07.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 W suficie podwieszanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karuzel2 12.06.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 hello, dzieki za odpowiedzi,a czy moglby ktos zamiescic zdjecia z kominkiem umieszczonym w rogu,chcialbym to wizualnie sobie przeanalizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magser 19.06.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Olalo witam inwestorów z lubelskiego....a jak ja zaczynałam,nie było gdzie oglądac,a teraz ile domków powstaje w najblizszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniczko 25.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witajcie, my też pod Lublinem budujemy Maję II. Właśnie kończymy piwnicę i będziemy piętro wznosić. Chętnie obejrzelibyśmy jakąś inną Maję II w naszej okolicy. Niepokoi nas piętro i skosy. Zastanawiamy się co da się zrobić w tym pomieszczeniu nad garażem. Ewentualnie fotki na maila - [email protected]Dzięki wielkie. My niewiele jeszcze zrobiliśmy ale chętnie podzielimy się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts