Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAJA 2 pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 776
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam wszystkich serdecznie!!!

W lipcu rozpocząłem budowę domu Maja 2 z drobnymi przeróbkami. Buduje systemem gospodarczym czyli ja z bratem :). Obecnie jest wykonany fundament otwarty czyli bez chudziaka na górze. Koszt materiałów + koparka = 37tyś. zł. Koszt materiałów negocjowany za każdym razem. Pozdrawiam!!!

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
Przy obecnych cenach materiałów i robocizny taki stan przewiduje mieć na emeryturze :D. Marzyło mi się budować z ytonga niestety na szkodach górniczych musi być klasa gęstości min. 600. dlatego pozostaje przy Porothermie. Pozdrawiam Mazury!!! Edytowane przez lukamarzyciel

Ależ te posty tutaj śmigają, nie mogę nadążyć ich czytać. Faktycznie zainteresowanie Majkami się wypaliło. Zrozumiałbym gdyby było lato czas budowy, ale przecie nadal zima i nic cisza. Z powodu zbliżającej się wiosny chciałbym prosić o zdjęcia ogrodów oczywiście w tle Majka. Z żoną próbujemy jakoś zaprojektować otoczenie domu czyli co, gdzie posadzić. Fakt, że lepianka jeszcze nie stoi ale roślinki mogłyby już rosnąć. Dlatego proszę o wizualną pomoc. Pozdrawiam!!!

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 5 months później...
  • 1 month później...
  • 2 years później...
  • 3 months później...