Olal 02.07.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Chętnie obejrzelibyśmy jakąś inną Maję II w naszej okolicy. Zapraszam do Świdnika. Maja III, ale różnice są niewielkie. Obok stoi wybudowana rok temu Maja II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniar2 06.07.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam, czy ktos moze zmianial szerokosc okapu, moj murarz twierdzi ze 1metr to za duzo, a przegladajac zdjecia z tego forum wizualnie wyglada ze nikt nie zmienial,co o tym sadzicie? Ja bym zrobiła troszkę dłyższy bo już mieszkam i faktycznie mógłby być dłuższy bo praktycznie jakby go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniar2 06.07.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Zapraszam do Świdnika. Maja III, ale różnice są niewielkie. Obok stoi wybudowana rok temu Maja II. Zapraszam do Sanoka są wakacje mozna sie przejechać, mam świeżutką Maję II właśnie się wprowadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniar2 06.07.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Na prośbę karuzel2 załączam zdjecia małej łazienki, pozdrawiam Reniarhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f24386454b5aa555.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/66f67c0b858495cb.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c258bc05acc3b20f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniar2 09.07.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witajcie, my też pod Lublinem budujemy Maję II. Właśnie kończymy piwnicę i będziemy piętro wznosić. Chętnie obejrzelibyśmy jakąś inną Maję II w naszej okolicy. Niepokoi nas piętro i skosy. Zastanawiamy się co da się zrobić w tym pomieszczeniu nad garażem. Ewentualnie fotki na maila - [email protected] Dzięki wielkie. My niewiele jeszcze zrobiliśmy ale chętnie podzielimy się doświadczeniami. Witam , ja nad garażem mam pralnię z mała wanna do prania recznego i suszarną zarazem część wykorzystałam na saunę z wejściem z łazienki. Mieszkam już od kilku dni u uważam że to był dobry pomysł, brak pralki w dużej przestronnej łazience to jej atut. Radzę podnieść poddasze o 1 pustak pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniczko 02.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 właśnie my też planujemy pralnie suszarnię nad garazem z możliwością przeróbki na kiedyś. Jeszcze raz ponawiamy prośbę, jeśli ktoś miałby ochotę pokazać nam swoją Maję bylibyśmy wdzięczninasz mail - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 03.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Oczywiście, że pokażemy. Zapraszam w okolice Gdańska. Wiele osób już oglądało, będąc przejazdem lub na wakacjach. My nad garażem będziemy mieć pokój rekreacyjny, bo pralnia będzie w piwnicy.Mam pytanie dotyczące okien łukowych. Czy ktoś miał z nimi problemy? Nasze od początku ocierają, regulowane były już wielokrotnie i ciągle nie otwierają się dobrze.Pozdrawiam wakacyjnie wszystkich Majowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniczko 05.08.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 i obejrzeliśmy Maję pod Świdnikiem. Polecam zobaczyć dom zanim się go wybuduje. Łatwiej potem podejmować decyzje. Zdecydowaliśmy nie podnosić piętra. Góra jest i tak bardzo duża bez powiększania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fideel 07.08.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam, a czy jest już jakaś Maja w województwie małopolskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PITER828 18.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam! jest Maja w surowym stanie - okolice Bochni ! zapraszam do oglądnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fideel 19.08.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Super, dziękuję za zaproszenie, chętnie skorzystam w najbliższym czasie.Poniżej podaje mój email kontaktowy.Fajnie byłoby się jakoś skontaktować.Mój email to: [email protected].Pozostając w oczekiwaniu na szybką odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 06.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ktoś jeszcze buduje ?? może jakieś foto z inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 24.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 i temat umarł czyli maja popularna nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozi0mka 29.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam, my również rozpoczęliśmy budowę Majki, Kalio a może Ty wrzucisz kilka nowych fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 01.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A oto moja Maja skąpana śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozi0mka 01.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Super się prezentuje, ja dopiero rozpoczynam budowę więc nie mogę się jeszcze podzielić zdjęciami czy spostrzeżeniami. Fajnie będzie jeśli ktoś jeszcze pokaże swój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamild1 27.03.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam! Zaczynamy budowę w Nisku Czy jest już jakaś Maja w podkarpackim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rrafał 12.06.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tutaj znalazłem jakieś zdjęcia z realizacjihttp://www.mgprojekt.com.pl/zdjecia-z-realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaKuba 04.07.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Zazdroszczę Wam tego domku jest cudowny!! Ja też zamierzam kupić domek z tej pracowni bo są piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez0 09.08.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 urządzamy właśnie Maję z pojedynczym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts