Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAJA 2 pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 776
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, czy ktos moze zmianial szerokosc okapu, moj murarz twierdzi ze 1metr to za duzo, a przegladajac zdjecia z tego forum wizualnie wyglada ze nikt nie zmienial,co o tym sadzicie?

Ja bym zrobiła troszkę dłyższy bo już mieszkam i faktycznie mógłby być dłuższy bo praktycznie jakby go nie było.

Witajcie, my też pod Lublinem budujemy Maję II. Właśnie kończymy piwnicę i będziemy piętro wznosić. Chętnie obejrzelibyśmy jakąś inną Maję II w naszej okolicy. Niepokoi nas piętro i skosy. Zastanawiamy się co da się zrobić w tym pomieszczeniu nad garażem. Ewentualnie fotki na maila - [email protected]

Dzięki wielkie. My niewiele jeszcze zrobiliśmy ale chętnie podzielimy się doświadczeniami.

Witam , ja nad garażem mam pralnię z mała wanna do prania recznego i suszarną zarazem część wykorzystałam na saunę z wejściem z łazienki. Mieszkam już od kilku dni u uważam że to był dobry pomysł, brak pralki w dużej przestronnej łazience to jej atut. Radzę podnieść poddasze o 1 pustak pozdrawiam.

• 4 weeks później...

Oczywiście, że pokażemy. Zapraszam w okolice Gdańska. Wiele osób już oglądało, będąc przejazdem lub na wakacjach. My nad garażem będziemy mieć pokój rekreacyjny, bo pralnia będzie w piwnicy.

Mam pytanie dotyczące okien łukowych. Czy ktoś miał z nimi problemy? Nasze od początku ocierają, regulowane były już wielokrotnie i ciągle nie otwierają się dobrze.

Pozdrawiam wakacyjnie wszystkich Majowiczów.

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...