jacwar 30.08.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kupuję niebawem działkę, nie wiem ile kasy powinienem mieć na te wszystkie opłaty , podatki itp.. może ktoś niedawno kupował i mnie oświeci??Koszt działki 18tysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 30.08.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kilka postów niżej masz odpowiedź: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacwar 30.08.2006 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dzięki bardzo, a podobno ślepy nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 31.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 gdzie Ty taką tanią działkę kupiłeś? Ja pod W-wą przepłacam okropnie ale mówi sie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacwar 01.09.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nowe Miasto /koło Płońska, wiem że w porównaniu ze stolicą to tanio, u nas ceny atrakcyjnych działek to 20-30 zl za m, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trzci_kris 05.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nie zapomnij sie targowac i porównywać ceny pomiędzy notariuszami. To instytucja jak każda inna i można sporo zyskać na negocjacjach. Ja byłem świadkiem jak trzech notariuszy przebijało sie jeden przed drugiego. Ja sam zbiłem ponad 30 % tego co wołali na początku. Jest oczywiście jeden warunek- musisz miec w mieście więcej niż jednego notariusza. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts