Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chatka Azymutów

Recommended Posts

• Odpowiedzi 548
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ostatnią naszą tegoroczną inwestycją i tym samym zwieńczeniem grubych wydatków wykończeniowych domowych ma być kominek. Był już wybrany inny ale jeszcze mnie pokusiło forum i zaczarowały prawdziwe kafle, zdecydowaliśmy się na taki... Miał być już postawiony ale wciąż cierpliwie czekamy, mam nadzieję, że do Świąt się doczekamy :)

http://i54.tinypic.com/ilyp6r.jpg

• 3 weeks później...
  • 9 months później...

witam chciałbym spytac o kilka wymiarów schodów w budynku gospodarczym:

1) jaka jest szerokośc stopnia i jego grubosc??

2) jaka jest wysokośc miedzy stopniami

3) jaka jest wysokość od podłogi do sufitu

4) jaka jest odlegósc schodów od tej sciany na której sa sparte

• 4 years później...
i styropian doczekał się swojego miejsca, nie byłam na budowie 1 dzien a tu taki powalający efekt :wink:

http://i33.tinypic.com/1rq4hk.jpg

ekipa stara tzn ci sami co murowali wszystko wczesniej, ale akurat 3 robotnikow jest nowych i kiedy zobaczyli babe na budowie, jeszcze z brzuchem do tego sprawdzającą każdy szczególik to najpierw była godzinna obserwacja intruza a później języki się rozwiązywały, najpierw między sobą a później tak mimochodem głośniej, żebym słyszała. Chyba nie przypadłam im do gustu bo na pierwsze 2 "mądre" pytania odpowiedzialam w ich poziomie a na następne juz tylko się głupio usmiechałam... :roll:

jak sobie pomyslę, jak będę musiała moj mózg wysilac przez cały ich pobyt to chętnie wzięłabym się sama do tego ocieplania :roll: :lol:

no ale nie dam im się... :D

Ciekaw jestem jakie w tej chwili macie zużycie opału.