mocca 12.04.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 TomKa, przepraszam za opóźnienie w odpowiadaniu ale właśnie zaraz po tynkach zwinęłam żagle i przebywam obecnie w Rabce zamiast wyplaty dostałam miesięczny urlop kiedy tego dokonałam, sama nie wiem ale jestem bardzo przeszczęsliwa że juz skonczyłam. Nie ma na fotkach w dzienniku ale oprócz strukturek zrobiłam tez gładzie w 2 pokojach dzieciaków na górze, został mi do dotarcia jeden pokój którego juz nie zdążyłam. Nie będę skromna ale napiszę, że porównujac gładzie zrobione przez moją ekipę w łazienkach i na sufitach a tym co zrobiłam ja- nie ma nawet porównania. wracając do strukturek robiłam technikami różniastymi czym popadło te regularne wzorki sa robione wałkiem, reszta pacą, sypialnia szczotką, smugi w korytarzu folią a cudne kółeczka kuchenne zgrzebłem psa gdybyś się zdecydowała polecam, samej lub z niewielką pomocą mozna wyczarować naprawdę cudenka. Dzięki za dobre słowo i pochwałę, dobrze mi to robi pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/151_.jpg Te najbardziej mi sie podobaja, pozostale kojarza mi sie z takimi wejsciowymi jak maja w klatkach w blokach. Ale to jest moje zdanie, a drzwi Tobie musza sie podobac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.05.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 magpie101 w sumie wszystkie 4 mi się podobają a muszę poczekać na głos męza w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witaj Jestem cichym podglądaczem waszego dziennika Nie odzywam sie, ale regularnie zaglądam A co ta sąsiadka taka przeciwna waszej zieleni? Mnie sie marzy roślinność wszelka, już planuję ogród, ale najpierw ten burdel na kółkach trzeba ogarnąć I gratuluję drugiej ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 03.06.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 olorobal nie takim cichym, kilka razy się już odezwałaś sąsiadkę mam dziwną... w ogóle dziwne mam we wsi tendencje. Jak robiliśmy ogrodzenie z siatki to ona i drugi sąsiad wycieli 3 duze drzewa, żeby niby nam w grodzeniu nie przeszkadzały. Wycieła też w swoim ogródku wyrośniętego kasztana i slicznego świerka- bo już były za duże (a to takie fajne młodziki były), trawę u siebie pryska randapem bo po co kosić... Moje pnącza wyrywała więc obawiam się, ze za rok zaczęłyby przeszkadzać jej moje tujki ktore mają teraz około metra wysokości. Dlatego odgrodzimy sie betonem W ogóle to i ja Was podglądam i widzę bardzo podobne przebiegi prac i podobny balagan... kiedyś się z tym uporacie i zobaczysz wtedy cały urok swojej działki- tak jak ja to u siebie niedawno ujrzałam więc powodzonka dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 12.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Nie odzywam sie, ale regularnie zaglądam Powinnam była napisać, że nie odzywam się tak regularnie jak w Wasz dziennik zaglądam A ta sąsiadka to dziwna co najmniej To ja tu pewnie kupę kasy wydam na zieleninki, a ta je randapem! A fotki płotu będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ach, warzywniak - rewelka:) Wproszę się na zupę wielowarzywną, jak Ci już wszystko w nim wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 I gratuluję drugiej ciąży Mocca.... O czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.06.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 olorobal sąsiadow się niestety nie wybiera ale nt PW odpowiem Ci w moim dzienniku bo sprawa identyczna. Z moją mam nadzieję miec juz spokój, tzn nie musze jej oglądać a dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.06.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 premium wiesz wszystko co powinnas wiedzieć a nawet i więcej warzywniak wtedy na fotkach to jeszcze lichutki, teraz po deszczu to mam gąszcz warzywek ale tez chwastów. Więc nim będzie zupka to moze jakis czyn społeczny byś odwaliła? w nagrodę dostaniesz pęczek rzodkiewki i wsiową pasztetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobrze. ze postawiliscie plot - macie teraz spokoj i nie musicie sie krepowac, ze podglada Was wscibska sasiadka.Szkoda tylko, ze na plytach nie zazyczyliscie sobie wzoru np. cegielki wyciskanej, my jak zamawialismy swoj to liczyli sobie od metra bez wzgledu na wzor betonu tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 premium wiesz wszystko co powinnas wiedzieć a nawet i więcej warzywniak wtedy na fotkach to jeszcze lichutki, teraz po deszczu to mam gąszcz warzywek ale tez chwastów. Więc nim będzie zupka to moze jakis czyn społeczny byś odwaliła? w nagrodę dostaniesz pęczek rzodkiewki i wsiową pasztetke Kochana, ja przez te chwasty nie zdecydowałam się na ogródek... Ale dla "śmieciówki" - proszę bardzo. Może być i cała grządka sałaty A za ciutkę wiśniówki dorzucę w czynie grządkę z selerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.06.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 premium sałaty nie mam ale dla Ciebie mogę zasiać chocby dziś co do wisniówki- mam jeszcze 3 butelczyny tej pysznej zeszłorocznej, z przyjemnością Cię poczestuję a jak zasmakuje dostaniesz na odjezdne całe 0,7 bo wiesz, mi się na alkoholizowanie prędko nie zanosi... mam jeszcze pół butelki Twojego jajcoka i bardzo zaluje ze się z nim wczesniej nie uporałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.06.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobrze. ze postawiliscie plot - macie teraz spokoj i nie musicie sie krepowac, ze podglada Was wscibska sasiadka. Szkoda tylko, ze na plytach nie zazyczyliscie sobie wzoru np. cegielki wyciskanej, my jak zamawialismy swoj to liczyli sobie od metra bez wzgledu na wzor betonu tyle samo. magpie, mamy cegiełkę ale po drugiej stronie płota tzn od strony sąsiadki pomyślałam, że jak juz jej stawiam taki beton to choć tą cegielkę dam zeby jej było przyjemniej. Ja swoją strone i tak planuje kompletnie zazielenić także mi na tym nie zależało. Ale sąsiadka też nie doceniła i cegiełka jej nie przekonała jak mnie kolejny raz wkurzy to zawołam chłopakow zeby płyty zamienili stronami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobrze. ze postawiliscie plot - macie teraz spokoj i nie musicie sie krepowac, ze podglada Was wscibska sasiadka. Szkoda tylko, ze na plytach nie zazyczyliscie sobie wzoru np. cegielki wyciskanej, my jak zamawialismy swoj to liczyli sobie od metra bez wzgledu na wzor betonu tyle samo. magpie, mamy cegiełkę ale po drugiej stronie płota tzn od strony sąsiadki pomyślałam, że jak juz jej stawiam taki beton to choć tą cegielkę dam zeby jej było przyjemniej. Ja swoją strone i tak planuje kompletnie zazielenić także mi na tym nie zależało. Ale sąsiadka też nie doceniła i cegiełka jej nie przekonała jak mnie kolejny raz wkurzy to zawołam chłopakow zeby płyty zamienili stronami Tyle przykrosci Wam zrobila, a Ty jej cegielke jeszcze "podarowalas", za dobre serce masz dla niej, a ona tego nie umie docenic. No ale przelozyc plyty to nie klopot, wiec jak zacznie wariowac to powinnas jej tak zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dobrze. ze postawiliscie plot - macie teraz spokoj i nie musicie sie krepowac, ze podglada Was wscibska sasiadka. Szkoda tylko, ze na plytach nie zazyczyliscie sobie wzoru np. cegielki wyciskanej, my jak zamawialismy swoj to liczyli sobie od metra bez wzgledu na wzor betonu tyle samo. magpie, mamy cegiełkę ale po drugiej stronie płota tzn od strony sąsiadki pomyślałam, że jak juz jej stawiam taki beton to choć tą cegielkę dam zeby jej było przyjemniej. Ja swoją strone i tak planuje kompletnie zazielenić także mi na tym nie zależało. Ale sąsiadka też nie doceniła i cegiełka jej nie przekonała jak mnie kolejny raz wkurzy to zawołam chłopakow zeby płyty zamienili stronami Wypożyczyć Ci chłopaków od Krzyśka z pracy??? Od razu się sąsiadka przekona do cegiełki i jeszcze połowę kasy za płot Ci odda Ja to jajcoka już dawno nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/scan2-kopia2.jpg GRATULUJĘ!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 18.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.06.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzięki dziewczyny nie lada wyzwanie przede mną... enigma, dawno się nie odzywałaś a ja jestem ciekawa- czy kupiłas ten dom o ktorym pisałaś w ub roku? Remontujesz, robisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 19.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mocca, niestety nie.... Mamy na oku coś innego, nie do remontu (przynajmniej generalnego ).. Mieszkanie wystawione na sprzedaż, czekam na odpowiedź jednego mocno zainteresowanego gościa.. Jak tylko sprzedam to od razu kupujemy "piękną" kostkę z lat 80-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts