magpie101 15.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 I wlasnie roznica polega w dodatkach, my mamy orzechowe drzwi i panele i dlatego pokoj wyszedl ciemny http://images43.fotosik.pl/50/83c6921e4f611091m.jpg i w wiatrolapie tez mnie podkusilo http://images32.fotosik.pl/195/c78de310ab8b6766m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.07.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 rzeczywiście, gdybyś w pokoju miała jasniutkie panele (jakiś klon np) byłoby spokojniej. Ale nie ma tego złego, łatwiej przemalowac ścianę niz wymienić podłogi i drzwi... natomiast Twoj kolor z wiatrołapu bardzo mi się podoba i myślę że byłby lepszy niż ta moja śliwka choć też ciemnawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.07.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jeszcze Ci powiem, ze na obydwuch pokazanych moich kolorach strasznie widac kurz, w wiatrolapie musze sciany odkurzac, w pokoju goscinnym mam to gdzies. Z jasnymi scianami nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 15.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witaj Mocca Faktycznie panowie są specyficzni ale zrobili wszystko porządnie, z sensem, myśleli przy pracy, doradzali, próbne odpalenie wyszło pomyślnie. Oby tak dalej Myślę że będziemy zadowoleni. Teraz wybieramy ekipę do wykończeń, przydaliby się tacy ludzie co by nas nie wykończyli wcześniej Konkurs trwa Pozdrawiam serdecznie A... rysunku mi nie zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 18.07.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Noooo kolorowo się u Was robi Pięknie! I płotu gratuluję Ja się nie odważyłam na taki, ale jak mi na odcisk mocniej nadepnie to poszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ale domowo sie zrobilo u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 mocca, ale przyspieszenia dostaliście. I kolorowo, i podłogi zrobione, ale ja gonię Cię, gonię .... Tak przyglądam się tej Twojej sypialni, przyglądam i wcale nie jest tak źle. W rzeczywistości jest pewnie jeszcze inaczej, bo fiolety ciężko uchwycić na zdjęciach. Wstawiłabym tam meble w białym kolorze lub klon nida i wydaje mi się, że będzie ładnie ... Poszperaj w necie i obejrzyj salony, sypialnie czy kuchnie w fiolecie. Są na prawdę eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 trafiłam z Madziowego wateczku ładnie u Ciebie!!!! połdłogi piękna są po prostu...w wolnej chwili musze jeszcze u Ciebie pomyszkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 mocca podloga w kuchni jestem zachwycona! O sciennych plytkach juz kiedys pisalam, ze tez sa sliczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 31.07.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 a do mnie znowu nie przyszły powiadomienia o odpowiedziach dopiero mąż mnie uświadomił że się dziewczyny odzywałyście... aka z Ina witaj i buszuj do woli TomKa, goń goń sypialnia w rzeczywistości nie jest najgorsza, muszę powiedzieć, że po kilku dniach farba dobrze wyschła i ostateczne odcienie nieco złagodniały więc chyba póki co ją zostawimy. Też myślę o jasnych mebelkach bo takie będą pasować zawsze i do wszystkiego. olorobal płot polecam z pełną odpowiedzialnością. Nie ma dnia żebym go nie chwaliła! lutca, chętnie poleciłabym Ci jeszcze kogoś ale nie mam kogo ew mojego płytkarza bo on wart polecenia ale on zajety człowiek jest, min. półroczne rezerwacje... Natomiast dzisiaj przy okazji jakiś tam moich tematów rozmiawiałam z panami od CO o Was, kompletnie nie pokojarzyli że to ja ich polecałam magpie domowo jest do tego stopnia że sypialnia jest już w pełni funkcjonalnym pomieszczeniem, mamy ogromny materac i dzieci wielką frajdę z nocowania tam podoba Ci się ta podłoga kuchenna? bo ja w pierwszym odruchu byłam trochę zszokowana bo mam wrażenie, że ona bardzo pleciona/pstrokata jest... i tak sobie myślę że fugi ją nieco złagodzą. To samo będzie pociągnięte przez cały korytarz do wejścia i to malutkie wc z "babcinymi" płytkami i mam nadzieję, że ogólnie na dużej płaszczyźnie będzie ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 31.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 mocca, piękna ta kuchenna podłoga! Jednak co fachowiec, to fachowiec. Ale syn już mi to wcześniej powiedział, że ja taka niewydajna jestem To teraz na schody czekamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 31.07.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 TomKa, Twoj syn to niech patrzy i sie uczy od matki moj to chciałby wszystko sam ale on młody jeszcze jest my ciągniemy jeszcze te same płytki dalej na korytarze, kupiłam też coś na ścianę w letniaku i podłogi w letniaku i kotłowni i to też chcę za jednym zamachem ułożyć, czyli przyszły tydzień mam pod znakiem płytkowania. Później, pod koniec sierpnia schody ale pomimo przypominania wciąż nie dostaliśmy projektu więc obawiamy się, że będzie trochę obsuwa... w międzyczasie będziemy robić zakupy styropianowe itd bo mamy ambitny plan (i zaklepaną naszą starą ekipę) na ocieplenie obu budynków przed zimą, jak finansowo damy radę to nawet otynkujemy na kulorowo;) a na wiosnę chcę klepać mojego płytkarza do górnej dziecięcej łazienki, pralni, tarasu i inne pierdołki, które w czasie między karmieniem a przewijaniem wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 31.07.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 mocca, mój też młody. Do tego w gorącej wodzie kąpany , ale nie zabraniam. Jak chce niech robi, zawsze do przodu . Jak ułozysz podłogę w przedpokoju to już masz dół wykończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.08.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 tak, w zasadzie wszystkie brudne prace zakończymy i można meble wnosić został nam do pomalowania przedpokój ale to chce zrobić już po płytkach bo mam pewne "wizje" ale muszę popróbować jak to wykonać. Schody i drzwi to juz właściwie czysta robota. Na górze też gotowo, tylko ta łazienka z pralnią. I kiedyś sauna... Twoj syn duży więc trochę pomoże, moj to 6 latek i kurzy rozumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 01.08.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Ależ mi się spodobały wasze panele górne! Bardzo! Ściągnę pomysł i góra będzie w takich panelach Ew. nasza sypialnia będzie zupełnie inna niż reszta. Ale cała góra jak u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 04.08.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Olo dzięki rzeczywiście te panele są warte uwagi i szczerze je polecam, podobają się każdemu odwiedzającemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 07.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/scan2-kopia2.jpg GRATULUJĘ!!!!!!!! Mocca kto tam mieszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.08.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 prawdopodobnie Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mocca-najszczersze gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 15.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Letko zazdraszczać zaczynam Niny Przyjdzie czas i na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts