mocca 14.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dziewczyny dzięki dzięki dzięki magpie, jaki to masz ten ulubiony kolor? ten schodowy rzeczywiście im więcej na niego patrzę tym bardziej podoba mi się- jest zupełnie niespotykany. Kto zobaczy schody zwraca uwagę na kolor. Myślałam o jasnych drzwiach ale teraz kto wie czy nie skuszę się na to samo co schody. Tylko nie wiem czy na świerku wyjdzie podobnie jak na dębie... olorobal te listwy nazywają się zic zac, jesli panowie maja robić sami to widziałam jeszcze gdzieś w necie taką maszynkę do ich łukowania i chyba kosztowała grosze. Poszperaj to znajdziesz. Bo same listwy są dość drogie (moje chyba 160/szt 2,5 mb) i szkoda byłoby je zepsuć gdyby łuk nie wychodził... dorbie cieszę się, że Ci się podoba myślę, że na zyrandolu i tych kulkach jako ozdobnikach poprzestanę bo też nie lubię "za duzo". Natomiast firan upinanych to ja nie mam wszystkie wiszą na szelkach, raczej oszczędne w formie i w zasadzie są jako tymczasowe chociaż nie powiem, podobaja mi się i ogólnie pasują. Wspominałam już gdzieś że znalazłam babeczkę od szydełka która podjęłaby się zrobienia firany do mojego dużego okna ale nie mam pojęcia ile zechciałaby za taką robótkę a moze na macierzynskim sama się wezmę i zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja bym drzwi zrobila w takim kolorze jak schody, nawet jak troche wyjdzie inaczej to i tak bedzie ladnie. A moj ulubiony, a raczej ulubione to nie za ciemny dab, srednie orzechy czyli takie, ktore wygladaja jak "starocie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie napisalam Ci jeszcze, ze za sprawa Twoich paneli imitujacych dechy jak bede robic sypialnie to chce zerwac wykladzine, a polozyc takie panele deskowate, tylko meza musze powoli zaczac urabiac na ta zmiane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 14.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 melduje ze doczytalam,jakie panele macie!!piekne te schody Wasze!!!i drzwi tez dalabym ciemne ,w kolorze schodow !!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dorbie cieszę się, że Ci się podoba myślę, że na zyrandolu i tych kulkach jako ozdobnikach poprzestanę bo też nie lubię "za duzo". Natomiast firan upinanych to ja nie mam wszystkie wiszą na szelkach, raczej oszczędne w formie i w zasadzie są jako tymczasowe chociaż nie powiem, podobaja mi się i ogólnie pasują. Wspominałam już gdzieś że znalazłam babeczkę od szydełka która podjęłaby się zrobienia firany do mojego dużego okna ale nie mam pojęcia ile zechciałaby za taką robótkę a moze na macierzynskim sama się wezmę i zrobię... Mocca, ja w zadnym wypadku nie chialam krytykowac bardzo podoba mi sie Twoj domek. A zacznij robic na szydelku, masz tyle okien Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.09.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 orzechy niezbyt ciemne też bardzo lubię, nawet bardziej niz dąb w ostatniej chwili mieliśmy jeszcze dylemat czy w ogóle schody barwić czy zostawić naturalne. Masz rację, one mają teraz odcien troszeczke orzechowy Muszę się skontaktować z moim góralem i wypytać go dokladnie o mieszanke bejcy bo sama dokładnie nie znam a on zaraz o nas zapomni męża na panele urabiaj a jak deskowate to jeszcze lepiej na dechy od razu na pewno panele latwiej sprzątnąć niż wykładzine, choć wykładzina milsza dla stop mi moje deskowate dolne podobają się jak najbardziej ale w uzytkowaniu juz widzę, ze pies przejdzie i sierść lezy a na górnychi kompletnie nic nie widać, nawet zdechłych much Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 maciejki jak jeszcze parę głosów dojdzie drzwi na pewno będą ciemne dorbie, spoko, ja zupelnie nie odebrałam tego jako krytykę. Rozumiem doskonale ze jednemu podoba się to drugiemu inne i dobrze bo innczej byłoby nudno Ja lubię wnętrza lekko stylizowane i babciowe i u siebie chcialabym taki klimat chociaż spróbować osiągnąć (choć to wcale nie jest proste). Za to źle czułabym się u siebie w nowoczesnej sterylności i prostych bryłach, moj wsiowy dom nawet do tego nie pasuje natomiast niektore takie wnętrza prezentowane chociażby tu na forum zwracają moją uwage i podobają mi się, byleby nie u mnie W ogóle urządzanie domu to jeden wielki kompromis... ale ogromna przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja ostatnio doszlam do wniosku ze lubie czasem pomieszac style. Tez nie lubie tych nowoczesnych kwadratow i metalu blyszcacego jako dodatku do mebli, lamp z polyskiem tez nie lubie. Wole styl rustykalny, wiejskie dodatki jakies haftowane poduszki, mam na razie krzyzykowe obrazy haftowane przez moja babcie. Lubie cegly, tynki strukturalne, bawelniane i welniane kapy. ale na pewno znajdzie sie u mnie troche nowoczesnych akcentow, nieuniknione. Ale nie lubie starych mebli typu Ludwik ktorys tam i pastowanych na glanc podlog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 14.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 oj to fakt ..jeden wielki kompromis!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dorbie mam podobnie . A przy okazji mam do Ciebie pytanie - kiedy pochwalisz sie swoja kuchnia? Jeszcze jej nie pokazywalas w swoim dzienniku, no chyba ze zle szukam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.09.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dorbie, to chyba moj stół z krzesłami Ci się nie spodoba bo on trochę wyginany jest... no ale trudno style mozna pomieszać jak najbardziej byle tylko wszystko jakoś trzymało się kupy. U nas dół w założeniu ma byc taki natomiast góra i pokoje dzieci raczej współczesne, takie normalne. Musze brac pod uwagę ich potrzeby i upodobania, w koncu to ich pokoje Obrazki krzyzykowe też mam, obrusy haftowane, jakies osobiste dokonania szydełkowe również i chętnie "przerobiłabym" tego więcej, niestety to bardzo czasochłonne zajęcie i nie zanosi się żebym w najbliższym czasie tego czasu w nadmiarze miała magpie101 dorbie mam podobnie . A przy okazji mam do Ciebie pytanie - kiedy pochwalisz sie swoja kuchnia? Jeszcze jej nie pokazywalas w swoim dzienniku, no chyba ze zle szukam się podłączam pod prośbę, pamiętam fotki ale brakowało chyba frontów? i chętnie zobaczę meble w połączeniu z podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 U mnie tez dziciece pokoje wspolczesne bardziej.Nasza sypialnia tez nie bedzie stara bardziej nowoczesna, b wybralismy komplet Malm z Ikei, tyle ze dodatki bardziej babcine, niz nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wpadłam zobaczyć nowy salon ze schodami, a tu..... zdjęcia mi się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.09.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Premium nie mam pojęcia co się stało ale coś mi tu pachnie kasą za transfer, moze zrobili to samo co z fotosikiem... najgosze jest to że nie wiem co zrobić zeby fotki znow były widoczne, ja też ich nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Moze jakas awaria jest tylko tymczasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.09.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 oby... nie wiem co Wy widzicie ale mi zamiast fotki wyświetla się upgrade to pro i jakos mi to źle wróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 i jakis bandwidth przekroczony to wszystko przez te moje schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Premium nie mam pojęcia co się stało ale coś mi tu pachnie kasą za transfer, moze zrobili to samo co z fotosikiem... najgosze jest to że nie wiem co zrobić zeby fotki znow były widoczne, ja też ich nie widzę... To ja wpadnę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.09.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 to ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ale ladna ta Wasza sypialnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napisz prosze co to za firma i ile te cuda kosztowaly (wyglada na droga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts