dardurdka 03.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Tak są piękne i mało spotykane, a cena jak za taki kran niezbyt wygórowana, średnio chodzą mniej efektowne za 600-1000zł, a są inne kolory oprócz chromu, np. satynka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Już sobie przypomniałam ten link, piękne som... http://www.graff-mixers.pl/produkt2_k.php?id=17&sufx=traditional_k&id_g=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 03.10.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 chyba zacznę na nią odkładać... (to obok to jakiś prysznic podobno który jest w komplecie)http://img.hgtvpro.com/HPRO/2006/06/11/GraffVintageKitchenFaucet_e.jpg http://k4.stylefeeder.com/thumb/bf/3a/bf3aded65a2312927bb1bb2a71cbcbd6a96b0fde-200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ten prysznic bardzo się sprawdza, mam teraz taką starą baterię właśnie z takim wyciąganym wężem i nie wyobrażam sobie gotowania bez niej, np. gotując zupę nie muszę trzymać garnka pod kranem by napełnić go wodą, wystarczy postawić na kuchence i sięgnąć po prysznic, super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 03.10.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 przyglądałam sie i kompletnie nie wiedziałam, co to takiego ten prysznic (wg producenta spray). Super sprawa! znalazłam sklep internetowy gdzie dają 20 % rabatu i ta bateria w chromie jest za 1080 a w miedzi za 1400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 To super a i tym "sprayem" dobrze zlew opłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekcichon 03.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Gwarancje wystawiają producenci pod warunkiem zastosowania ich pełnego systemu (włącznie z siatką....co się zwyczajnie nie opłaca, ponieważ metr "ich" siatki kosztuje conajmniej dwa razy więcej niż normalnie) i wykonania robót przez "autoryzowaną" firmę (co naturalne ci "autoryzowani" są zwykle bardzo drodzy i wcale nie lepsi od nie autoryzowanych). Zwykle gwarancja jest wydawana na 5 lat......to dość mizerny okres. Tyle w tematach gwarancji. Niech Twoi wykonawcy wiercą bez użycia udaru i na bardzo szybkich obrotach(ceramika jest dość krucha!!!), a wbijając trzpień kołka niech nie bawią się w Pudziana.Wszystko powinno iść wtedy bez niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jak już siedzę w necie to nie mogłam nie zajrzeć do Ciebie. Widzę, że to samo przerabiamy, hihi, temat "ocieplanie" na tapecie . U Ciebie też taki bałagan wokół domu? Będziesz robiła tynk i malowała dom jeszcze w tym roku? Firanka w sypialni jest prześliczna!!!!! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.10.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 TomKa, nie ma innego wyjścia, my jestesmy skazane na to samo ale u Ciebie już najgorszy etap zakończony a my mamy trochę przebojów i nerwów i na tą chwilę nie wiem czy skonczymy w tym sezonie czy tez nie... W każdym razie materiał mamy kupiony na komplet wraz z tynkiem bo takie sa plany a reszta zalezy od naszej ekipy a ta nie dość ze przyszla z opóźnieniem to później była robota w kratkę bo wciąż coś wypadało a teraz robią po swojemu dokładnie na odwrót niz ustalaliśmy i wbrew pogodzie i logice. Dzisiaj była burzliwa rozmowa i zobaczymy czy sie zdecydują robić dalej czy zwiną manatki. W ogóle temat ocieplania jakoś cięzko idzie w porównaniu z tymi przyjemnościami malowanymi i meblowanymi a o bałagan nawet nie pytaj... wszędzie resztki jakiegoś drobnego gruzu nie wiadomo skąd, cegieł, desek, połamanych kołków folii worków i najgorszego- styropianu. Na szczęscie troche ostatnio wiało i wymiotło a reszte w tym tempie pewnie zakryje śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 I znowu z wizytą przyjacielską zajrzałam . Zdjęć z ostatnich 3 postów nie widzę, więc ani chwalić, ani ganić nie będę, hihi i bałaganu nie widzę , ale ... o zdrówko spytam. Mocca jak się czujesz? Dzidzia mocno się rozpycha? Bardzo ciekawa jestem też Twoich parapetów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 mocca co slychac w sprawach budowlanych? Jak czuje sie przyszla mamusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Proszę bardzo - chatka jak ta lala Ślicznie wyszło, bardzo delikatnie... A jak wspaniała perspektywa... Teraz tylko przeprowadzka - chyba że czekasz na kogoś ??? pozdro jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ten poprzedni wpis wykonałam po fotkach z oddalenia.... Teraz nie wiem co Ci napisać Wszystko już przeczytałam u Ciebie....obejrzałam pasy..obejrzałam siatkę zaciągniętą klejem...Słó brakuje... A to co napisałaś odnośnie planów naprawy wydaje mi się rozsądne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 28.10.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzieki za zainteresowanie właśnie wszystko opisałam w dzienniku... Czuje się dobrze z tym ze wypiłam melise i chyba zaraz będę ją oddawać TomKa, fotki mi znikają z photobucketa ale juz przeniosłam część na inny serwer i się wyświetlają, możesz zerknąć chyba będziemy znowu wiosna razem działać- w tynkowaniu. No ale my to juz musimy wszystko razem... Dzidzia rospycha się, bardzo! szczególnie wieczorem i w nocy, pewnie przyzwyczajona do aktywnej mamusi nie lubi takiej nocnej stagnacji Ciekawe co będzie po narodzinach... magpie, no widzisz sama co słychać, źle jest, źle Amtla, przeprowadzka planowana jest na czerwiec, oczywiście ze względu na czekanie na kogoś no i tez na koniec roku szkolnego dzieci bo wtedy mlody pójdzie do nowej szkoły a młodsza byc moze załapie się na nowobudowane wybajerowane przedszkole w naszej gminnej wsi . Tynkowanie nam planow nie pokrzyzuje ale jeszcze trochę nas pracy w domu czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 28.10.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ten poprzedni wpis wykonałam po fotkach z oddalenia.... Teraz nie wiem co Ci napisać Wszystko już przeczytałam u Ciebie....obejrzałam pasy..obejrzałam siatkę zaciągniętą klejem...Słó brakuje... A to co napisałaś odnośnie planów naprawy wydaje mi się rozsądne. a bo ja sobie oddzieliłam psychicznie to co mi się podoba od tego co spieprzone kolor mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekcichon 30.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 skąd ich wzięłaś???? takich wykonawców nawet ja w te jedenaście lat zabawy z budowlanką nie doświadczyłem! aż dziw, że ich ktoś przed Tobą w głębokim lesie dokręconych postronkiem do drzewa nie zostawił...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 mocca ale Ci sie narobilo z tymi tynkami . Brawa dla Ciebie, ze mialas odwage im "podziekowac", najwazniejsze, ze znalazl sie nowy wykonawca, ktory zrobi poprawki wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafels 31.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Cześć Grazia! Super pamiętnik. Szkoda, że nie można obejżeć pierwszych zdjęć (da się coś z tym zrobić?). Jak znajdę chwilę, to przeczytam całość. Ostatnie zdjęcia robią wrażenie. To jest to samo miejsce...? Pozdrawiamy Ps. A to na pamiątkę: http://img413.imageshack.us/img413/1466/belchatow.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.11.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 skąd ich wzięłaś???? takich wykonawców nawet ja w te jedenaście lat zabawy z budowlanką nie doświadczyłem! aż dziw, że ich ktoś przed Tobą w głębokim lesie dokręconych postronkiem do drzewa nie zostawił...... zrobię tak ino poczekam na lepsze mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.11.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 mocca ale Ci sie narobilo z tymi tynkami . Brawa dla Ciebie, ze mialas odwage im "podziekowac", najwazniejsze, ze znalazl sie nowy wykonawca, ktory zrobi poprawki wiosna. magpie, to już nie odwaga, im więcej o tym myslę tym bardziej się dziwie sobie, że tak długo ich trzymalam... no ale rozpaczac też nie ma co bo nic to nie da, trza przeboleć i do przodu... chyba zajmiemy się spowrotem "wnętrzami" wróciłam do mojego projektu kuchennego, trochę przemyslałam i lekko go przerobiłam i moze uda mi się jeszcze dziś wrzucić, to poprosze Cię o zerknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts