mocca 02.11.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cześć Grazia! Super pamiętnik. Szkoda, że nie można obejżeć pierwszych zdjęć (da się coś z tym zrobić?). Jak znajdę chwilę, to przeczytam całość. Ostatnie zdjęcia robią wrażenie. To jest to samo miejsce...? Pozdrawiamy Ps. A to na pamiątkę: http://img413.imageshack.us/img413/1466/belchatow.th.jpg i Rafcio się pojawi!ł fajnie tylko szkoda, że nie osobiście. My cierpliwi, wciąż na Was czekamy... A Magda ponoć ma ochotę obejrzec moj brzuch więc spieszcie się spieszcie! Miejsce to samo jak najbardziej póki co fotki możesz obejrzeć bo pokazują się wszystkie, będą ze 2 tygodnie a potem znowu znikną do pierwszego nie wiem czemu, pewnie limity. Kiedyś je przeniosę na inny serwer. A Twoja fota robi wrażenie, odnaleźliśmy wszystko co trzeba nasz blok prawie centralnie, autka nie widzę (pewnie byłam na budowie). Ale patrząc na rózne znaki na niebie i ziemi foto było robione chyba koniec sierpnia/ do połowy wrzesnia? a naszej wsi to nie możesz tak ująć? mniejsza jest tylko moze z f16 to ciężko uchwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 mocca ale Ci sie narobilo z tymi tynkami . Brawa dla Ciebie, ze mialas odwage im "podziekowac", najwazniejsze, ze znalazl sie nowy wykonawca, ktory zrobi poprawki wiosna. magpie, to już nie odwaga, im więcej o tym myslę tym bardziej się dziwie sobie, że tak długo ich trzymalam... no ale rozpaczac też nie ma co bo nic to nie da, trza przeboleć i do przodu... chyba zajmiemy się spowrotem "wnętrzami" wróciłam do mojego projektu kuchennego, trochę przemyslałam i lekko go przerobiłam i moze uda mi się jeszcze dziś wrzucić, to poprosze Cię o zerknięcie Czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekcichon 02.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witaaaaaj Rafi!!!Fotka pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekcichon 02.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mocca jak Twoje samopoczucie?? Pytam w kontekście opcji weekendowego zwizytowania "Hacjendy los Magdalenos".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przeszłam z rewizytą Piękne podłogi, śliczne kolory scian (takie lubie ) i te schody Cudne!!! szkoda tylko, ze musiałaś sie od szkodliwej sasiadki ogrodzić sie betonowym murem nie brąchała jak jej mur postawiłas???? kiedy planujecie przeprowadzke? jeszcze przed przyjsciem dzidzi na swiat? ( to juz niedługo ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Rzeczywiście fotki widać ... niestety, fuszerkę też. Nie będę dużo pisać, ale brzydko i nieprofesjonalnie to wygląda. Śmiem twierdzić, że moi samoucy lepiej to zrobili. Na szczęście podziękowałaś im, i dobrze. Masz rację, wiosną się za to weźmiemy, znów razem . mocca, a nie zmieści Ci się lodówka obok piekarnika? Może w miejscu tych trzech szuflad? Ja bym ją tam umiejscowiła, byłoby bliżej zlewu, bliżej blatu roboczego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 03.11.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ireczku, los magdalenos wszystko jest do dogadania tylko zebrac to całe towarzystwo w jednym terminie i zdrowiu to już nie lada wyczyn Aka przeprowadzka jak dzieciaki skonczą ten rok szkolny... planowana a dzidzie musze tu na miejscu wydać jeszcze bo ja błyskawiczna jestem a ode wsi naszej do szpitala 25 km, mogłabym nie zdązyć a sasiadka o płot brąchała, nawet bardzo ale mnie akurat przy tym nie było TomKa, o ociepleniu to już mi nic nie mów dokupimy co konieczne i zamykamy temat na ten rok. A wiosna będzie przyjemniejsza Lodówka obok piekarnika nie da rady- już to przerabiałam i wygląda beznadziejnie. Wiem że moze trochę "nie po drodze" ale w tych modelach ktore nam się podobaja jest ograniczona kolorystyka, tzn 99 % to inoxy i jesli taka weźmiemy, tu gdzie planuję ją postawić będzie najmniej widoczna w porównaniu do reszty kuchni... coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Lodówka obok piekarnika nie da rady nawet niewskazane.... mocca-no to ci zazdraszczam tempa rodzenia! bardzo!!!! i trzymam juz kciukaski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 15.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Mocca myslę o Tobie. Dajesz radę?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.11.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Edyta, dzięki za odwiedziny! daję radę... jakos się turlam choć zdecydowanie zwolniłam tempo (albo tak mi się wydaje ) ale ogólnie jest OK a co u Ciebie, jak sobie radzisz? wrzuc jakąś fatunię Malutkiej aka z Ina mocca-no to ci zazdraszczam tempa rodzenia! bardzo!!!! i trzymam juz kciukaski.. tak naprawdę to nie ma czego zazdraszczać bo to tempo raczej strachem mnie napawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, tak właśnie dzisiaj o Was dziewczynki myślałam jak zajrzałam do Dorci a tam takie ślicznośći... Edytko pochwal się dzidziusiem napisz jak żyjecie... mocca, a za Ciebie już kciuki trzymam - a Ty przecież dzielna jesteś to chyba tak na wyrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 tak naprawdę to nie ma czego zazdraszczać bo to tempo raczej strachem mnie napawa tylko nie mów, ze chciałabyś tak jak ja po kilka godzin rodzic? Edytko-czekamy na fotki dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 20.11.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Amtla, kazde kciuki sie przydadzą aka z Ina, zadna skrajność nie jest dobra ale tu się rozgrywa wiesz... zdąże albo nie zdąże i tego się boję, tym bardziej ze moje dzieciaki rodzą się nocą a do tego poza weekendami jestem zazwyczaj sama z trojeczką mam nadzieję ze to będzie weekend i jednak zdąże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 mam nadzieję ze to będzie weekend i jednak zdąże... trzymamy za to kciuki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Amtla, ... a do tego poza weekendami jestem zazwyczaj sama z trojeczką mam nadzieję ze to będzie weekend i jednak zdąże... Mocca ja myslalam że to tylko ja sama bywam w tygodniu. Całe 6 pierwszych tygodni byliśmy wszyscy razem i nie było źle. Od niedzieli zostałam z moimi laskami sama i nie wiem gdzie ręce włożyć. Do tego padam na nos z niewyspania. Na weekend czekam z taka niecierpliwością że nie da się opisać. Wtedy uda mi się pewnie zjeść śniadanie rano a nie wieczorem Jak znajdę chwilunię to wkleję fotki pulpecika Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wtedy uda mi się pewnie zjeść śniadanie rano a nie wieczorem Niby pięć lat minęło a ja jeszcze pamiętam tę gonitwę...jak ja Cię rozumiem...jeszcze trochę i będzie lepiej Jak znajdę chwilunię to wkleję fotki pulpecika Czekam z niecierpliwością Pozdrawiam cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 mam nadzieję ze to będzie weekend i jednak zdąże... Oczywiście, że to będzie weekend i na pewno zdążysz... A jak tam prace domkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 26.11.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 znowu mi nic nie przyszło ze się u mnie odezwałyście Edyta, ja sama tygodniami bywam już od kilku lat, nawet się przyzwyczaiłam i jakoś z trójeczką daję radę choc czasami lekko nie jest. A teraz wlaściwie czekam na przeprowadzkę bo ciasno nam tu i marzę, żeby dzieciaki rozlazly się po swoich pokojach... Amtla, prace domowe ustały zupełnie, trochę w weekendy sprzątamy po naszej ekipie, tzn mąż sprząta a ja się więcej pałętam... ostatnio nawet rzadko tam jeżdzę, w tym tygodniu zajechalam az raz na kilka minut i na drugi dzień znowu na kilka minut bo poprzedniego zapomniałam torebkę zabrać... ale muszę się pochwalić ze ostatnio zakupiliśmy płytki do niezrobionej łazienki na górze i pralni, te biało niebieskie ktore pokazywałam wcześniej. Niestety nasz płytkarz może przyjść najwcześniej w marcu, no chyba ze mu ktoś z kalendarza wypadnie. Aha, kupiłam też sobie przepiękne firanki i zazdroski do kuchni, płócienne przeszywane taśmą szydełkową. Cudowne są! i nigdy wczesniej nigdzie ani u nikogo takich nie spotkałam. Karnisz do nich też mam ale jakoś od 3 tygodni niezbyt mi zalezy na jego zawieszeniu Poza tym jedyna intensywna praca ostatnio jaką wykonuję a związana jest z nowym domem to... wspominana wcześniej narzuta dziergana na szydełku. Mozolna robota i prędko tego nie skończę... nawet nie mam pewności czy jestem w połowie ...tym bardziej ze po wczorajszej wizycie moj gin stwierdził ze termin terminem, spotkamy się na porodówce na dniach więc trzymajcie te kciukaski dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ...tym bardziej ze po wczorajszej wizycie moj gin stwierdził ze termin terminem, spotkamy się na porodówce na dniach więc trzymajcie te kciukaski dziewczyny kciukasy zacisnięte!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 26.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Noooo Kochana! Czyli muszę częściej zaglądać Ale z tymi proroctwami porodowymi to wiadomo.... Różnie bywa Trzymam kciuki.... My też działamy celem powiększenia rodziny. Na razie skutek marny. Ale już niedugo.... (oby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts