mocca 25.01.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 szelki były już wszyte a ceny nie pamiętam. Z tego co kojarzę były dość drogie, za te dwie tzn górną i dolną na okno 180 cm wzięłam chyba po 3 mb i zapłaciłam coś koło 250-280 (ale pewna nie jestem) pamiętam za to że stałam za nimi ze sporym już brzuchem ze 40 min bo marudna dama się przede mną trafiła ale ich urok wart był i tego stania i ceny. Były też białe z innymi wstawkami, równie ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wpadam powiedzieć ze bateria do kuchni jest przecudna...taka o jakiej marzyłam ale sie nie doczekalam (brak czasu i oczywiście funduszy na finiszu budowy). Będzie to niesamowita ozdoba kuchni.I oczywiście troche po czasie ale za to gorące GRATULACJE z okazji pojawienia sie tak pięknej małej istoty na świecie http://www.squashed-tomato.co.uk/images/product/STE016_190773_baby_girl1219928321_777.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Baterie zbiły mnie z nóg zupełnie - są cudne! W ogóle bardzo mi się u ciebie podoba Te firaneczki kuchenne - miodzio. A kuchnia będzie "Lidingo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Mocca, ta bateria wygląda na jeszcze ładniejszą niż ta z aranżacji w internecie Pokoje nabrały przytulności!!! A żyrandol w salonie - cudeńko!!! Żałuję, że tak dawno nie zaglądałam P.S. Pewnie niedługo będę Cię męczyć o szczegółowe info na temat gdzie i za ile w końcu zamówiłaś tą miedzianą ślicznotkę ze spryskiwaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.02.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 coffee82 dzięki za odwiedzinki i gratulacje amonite: Baterie zbiły mnie z nóg zupełnie - są cudne! W ogóle bardzo mi się u ciebie podoba Te firaneczki kuchenne - miodzio. A kuchnia będzie "Lidingo"? BINGO! będzie lidingo dardurdkata bateria wygląda na jeszcze ładniejszą niż ta z aranżacji w internecie ona jest ładniejsza! ona jest piękna problem mam tylko z zamontowaniem tego całego spreja... bo już wiem, że w zlewie się nie da i chyba będzie w blacie gdzieś pomiędzy zlewem a płytą. A nt zakupu chętnie infomacji udzielę, jak tylko będziesz potrzebować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.02.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 I zdjecie corci (najmlodszej) prosilabym pokazac . proszę MOJA KOCHANA BUBUSIA NINA http://i47.tinypic.com/2uiaxvk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 I zdjecie corci (najmlodszej) prosilabym pokazac . proszę moja kochana bubusia http://i47.tinypic.com/2uiaxvk.jpg Bubusia sliczna jest, a wloski jakie fajne czarniutkie. Moj synus byl czarny tylko przez miesiac po porodzie . Co do Twojego domku to ciagle czekam na nowe wiadomosci i fotki, bo wszystko strasznie mi sie podoba. Co do makaronow to ja nie lubie tych firan ale nigdy nie wpadlam na to aby powiesic jako tlo do nich tiul - fajny pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A co to znaczy bubusia - i jeszcze z małej litery PIĘKNA JEST I coraz bardziej domowo, co ja piszę już jest domowo tylko coraz bardziej dopieszczone...a baterie? już nic na ich temat nie napiszę - słów brakuje A uchwyty do drzwiczek pasujące...nie pamiętam tylko jaka lampa w kuchni będzie ? Pewnie taka jak kinkiet ? Bardzo mi się pokoje dzieci podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.02.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 I zdjecie corci (najmlodszej) prosilabym pokazac . proszę moja kochana bubusia Bubusia sliczna jest, a wloski jakie fajne czarniutkie. Moj synus byl czarny tylko przez miesiac po porodzie . Co do Twojego domku to ciagle czekam na nowe wiadomosci i fotki, bo wszystko strasznie mi sie podoba. Co do makaronow to ja nie lubie tych firan ale nigdy nie wpadlam na to aby powiesic jako tlo do nich tiul - fajny pomysl! no, moja bubusia ma już niedługo dwa miechy a czarna wciąż jest jak po urodzeniu, w ogóle to wykapany starszy brat, więc myślę, ze jest szansa ze jej te kudełki czarne zostaną tym bardziej ze kilka osób mówi, ze do mnie podobna więc może chociaż jedno moje dziecie będzie... a w ogóle nie ma osoby która by się za nią nie obejrzała i nie skomentowała tej fryzury co jednak zaczyna byc trochę męczące (w sklepach np) jak obce baby wtykają dziub do wózka... bo dzisiaj to nawet jedną taką zebrałam. makaronów, jak napisałam wcześniej, ja też jakoś niekoniecznie, ale moja córka marzyła o nich więc... w tej wersji jest dość przyzwoicie, tylko muszę zmienić kolor tego tiulu i kupić go kilka metrów więcej bo musi być sporo umarszczony. A kolejne fotki będą... i to już niedługo na czwartek mam umówiony montaż kuchni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.02.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A co to znaczy bubusia - i jeszcze z małej litery PIĘKNA JEST Bubusia jest bo taka okrąglutka buba a z malej literki bo to przeklawiaturzenie juz poprawiam A za resztę SERDECZNE DZIĘKI! Lampy kuchenne, a właściwie jedną lampę, pokazywałam jakoś tak pod koniec poprzedniej strony, taka pojedyncza z dużym białym kloszem. Faktycznie nie wyeksponowałam jej jakoś specjalnie, poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 08.02.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Kuchnia powala na kolana (nawet w stanie nie całkiem pełnym, zabudowanym) Bosko Czekam na resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.02.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 masz rację powaliła nas na kolana, podczas sprzątania ale dalismy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.02.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mocca, kuchnia prezentuje się bajecznie Kolor blatów przepięknie podkreśla meble!! A kran wpasował się idealnie w klimacik kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 09.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Praktycznie wszystko mi się w Twojej nowej kuchni podoba, i te detale... bateria, oświetlenie, wszystko pięknie dobrane tylko gałeczki w górnych szafeczkach wydaje mi się że są przesadzone, ale to moje zdanie no i obawiam się panów montażystów bo ja też planuję łódzką ikeą w mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.02.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dardurdkadzięki za słowa uznania dla baterii i cieszę się, że kuchnia się podoba. "Wygląda" jeszcze ładniej jak pachnie w niej świeżo zaparzona kawa magdallena99 dzięki. Gałeczki są tak bardzo delikatniusie i niewielkie że zupełnie nie rzucają się w oczy przed przykręceniem przymierzałam też te dolne uchwyty do wiszących szafek i właśnie te mosiężne wydawały mi się zbyt przesadzone, za duże. A montazystów się raczej nie obawiaj, u mnie był problem bo mieszkamy trochę dalej niż w Łodzi, stąd problem z organizacją pracy, faktycznie nie wszystkie narzędzia da się wozic w samochodzie, no a miałam trochę nieprzewidzianych przeróbek. Niemniej w którymś momencie był taki bałagan że miałam wrazenie, ze nie będzie końca i finału przez najbliższy tydzień Myslę, że wystarczy mieć nadzór i kontrolować sytuację na bieżąco i będzie ok. I możesz przygotować się z puszką kawy dla starszego i dużą colą dla młodszego i będą zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 09.02.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Z gałeczkami może masz racje Na zdjęciach to wszystko wygląda inaczej jak puzle które trzeba sobie poskładać Dzięki za rady odnośnie montażystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.02.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a jaką kuchnię wybrałaś dla siebie, kiedy masz w planie montować? My tych samych montażystów jeszcze do siebie ściągniemy na zamontowanie piekarnika i ew okapu, jak już je kiedyś kupimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.02.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mocca kuchnia REWELACJA!!!!!! Piękna. My też będziemy robic kuchnie w IKEA, ze względu na koszta. Twoja kuchnia wygląda naprawdę pięknie. Mogłabyś zdradzić ile kosztowały Cię meble z blatem? Jak możesz to napisz na PRIV, będę wdzięczna. Jeszcze raz GRATULUJĘ. dziękuję cena kuchni to nie tajemnica bo cenniki Ikea są oficjalne za meble z blatami, zlewem, wraz z montażem zapłaciliśmy ok 12 tys. dodatkowe koszty to oczywiście sprzęty ale to już każdy wedle potrzeb i własnego widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 10.02.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Opisujesz gotowanie na płycie indukcyjnej, potwierdzam Twoje słowa Gotuje się super na niej (mam indukcję Mastercooka).Nic nie buczy, szybko się gotuje,tylko garnki kupiliśmy nowe A poza tym, kuchnia piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przyszłam za okapem, bo też wałkuję temat. Miałam w poprzedniej kuchni taki czarny i nie mogłam nadążyć za kurzem No, ja wiem, że kurzu jest tyle samo na białym, srebrnym i czarnym, ale na tym czarnym tak się rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts