Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chatka Azymutów- komentarze

mocca

Recommended Posts

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

aha, fajnie że podobają Wam się kanapy bo mi też 8) trochę byłam niezdecydowana (bo rozważaliśmy jeszcze czerwone, takie jak poduszki) ale nie żałuję decyzji bo faktycznie są ładne i dość wygodne (da się szydełkować i karmić wygodnie dziecko ;)) a ponadto mają zdejmowane pokrowce co przy gromadce na wsi ma niewątpliwe zalety ;)

Wygodne, wygodne ;)

Ja też jestem pod wrażeniem Twojej kuchni!

http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png

Tęczowych pisanek,

na stole pyszności,

mokrego dyngusa

i wspaniałych gości.

Niech to będzie czas uroczy,

życzy Magda miłej Wielkanocy.

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif

Każdy już czym prędzej bieży

By dołączyć do pasterzy

I ja śpieszę z życzeniami

Bo nie mogę być tam z Wami

Zdrowia, szczęścia, pomyślności

I niech dobroć wśród Was gości

I niech Boga wielka moc

Na was spłynie

W świętą noc

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...

hej dziewczyny! ( i Ireczku)

dawno Was nie widziałam, aż się stęskniłam normalnie :)

ale zmiana forum złożyła się w czasie ze sprawami rodzinnymi, niestety smutnymi, że na jakiś czas straciłam zapał budowlany i forumowy też...

A teraz próbuję odnaleźć się na nowym a to wcale nie jest łatwe :/ nie wiem jeszcze jak wrzuca się fotki hmm..

no ale może jakoś dam radę, bynajmniej staram się :D. Trochę odwiedzam stare dzienniki a mam tyle zaległości że nie nadążam...

póki co przygotowałam jeszcze cieplutkie fotki kuchenne no i zaczynając od niej postaram się wygrzebać z czeluści niebytu ;)

dzięki za pamięć!

Mocca, jak zwykle z ogromną przyjemnością zaglądam do Was!!!! Podbitka prezentuje się przepięknie ;-) Szukałam ile wyniosła Was kuchnia (meble) bo coraz poważniej rozważam podobną :) :) :) i zachwyciłam się podłogą - idealnie współgra z blatami i oknem!!!! Mam nadzieję, że niedługo wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia. I koniecznie Małej Ninki ;-)

dardurdka dzięki :) i fajnie że podoba Ci się moja "udomowiona" kuchnia ;) bo i ja ją bardzo lubię, szczególnie z dużym stołem, każdy ma swoje wygodne miejsce i w ogóle dobrze jest. Ten zestaw mebli wyniósł nas ok 10 chyba, w tym wszystkie szafki, cargo i szuflady ze spowalniaczami, sprzety AGD to już zupełnie inna bajka ale wiadomo że każdy a raczej każda wybiera to co jest najodpowiedniejsze.

Fotki będę starała się stopniowo uzupełniac ale z czasem krucho a ostatnio zdarzają nam się awarie internetu na które nie mamy wpływu. Ale staram się :)

Edytowane przez mocca

dardurdka dzięki :) i fajnie że podoba Ci się moja "udomowiona" kuchnia ;) bo i ja ją bardzo lubię, szczególnie z dużym stołem, każdy ma swoje wygodne miejsce i w ogóle dobrze jest. Ten zestaw mebli wyniósł nas ok 10 chyba, w tym wszystkie szafki, cargo i szuflady ze spowalniaczami, sprzety AGD to już zupełnie inna bajka ale wiadomo że każdy a raczej każda wybiera to co jest najodpowiedniejsze.

Fotki będę starała się stopniowo uzupełniac ale z czasem krucho a ostatnio zdarzają nam się awarie internetu na które nie mamy wpływu. Ale staram się :)

Mocca, bardzo mnie pocieszyłaś :) Rzeczywiście za tak wspaniale wyglądającą kuchnię to niewiele ;-) U mnie będzie jeszcze mniej szafek, więc pewnie i taniej! Czekam na nowe fotki z domu!!! Kurka i kociak - śliczności ;-)

Kuchnia bardzo fajnie wyszla w efekcie koncowym, stol podoba mi sie :).

Intryguje mnie tylko jedno w kuchni, dlaczego kabel od okapu idzie ukosnie po scianie - czy nie macie gniazdka w rurze od okapu? No i czy tej rury nie mozna podciagnac pod sufit?

Co do olewacji to zazdroszcze ;), u nas jeszcze dlugo nie bedzie, a podbitka jest przepiekna!!!

Co do zwierzakow to sliczne sa - szczegulnie kicia (to on czy ona) i kogutek. Czy te zwierzaczki z piorkami pojda kiedys do gara? Pytam, bo tez chcialam kurki i kaczuszki ale moj maz nie zgodzil sie, bo stwierdzil ze bedzie je trzeba zywic "wiecznie", bo zna mnie i wie, ze zadnej nie pozwolilabym zabic :).

Jejaaaa!!!!! W końcu jesteś!!!!!

Jak fajnie pooglądać co u was :) Bardzo mi się podoba :D

I kociak też bardzo. Marzy mi się też (bo myszy mamy :/ ), ale mąż nieugięty :(

Lecę położyć dziecię moje...

EDIT. O kurcze Ninka ma już 9 miesiący! Ale ten czas leci...

Edytowane przez olorobal

Mocca, bardzo mnie pocieszyłaś :) Rzeczywiście za tak wspaniale wyglądającą kuchnię to niewiele ;-) U mnie będzie jeszcze mniej szafek, więc pewnie i taniej! Czekam na nowe fotki z domu!!! Kurka i kociak - śliczności ;-)

no spoko, może nie aż tak wspaniała bo tu na forum niektóre są naprawdę powalające... ale myślę że w tych pieniądzach dość rozsądnych zupełnie nie ma co narzekać, tym bardziej, że gwarancja realizowana bez najmniejszego szemrania. Kiedy zadzwoniłam z reklamacją obtartego frontu od zmywarki poprosili tylko o nr faktury, odnaleźli który to front i za 3 dni przyjechali z nowym, wymienili i kazali dzwonić kiedy ten się znów zetrze bo wtedy przyjadą na dłużej, rozkręcą cały element tak by szafki juz nie były ściśnięte (to po poprzednich montazystach) i będzie już ok, także grzeszyłabym mówiąc że spieprzyli i mam się dalej sama martwić.

I taki serwis mi się podoba, trudno byłoby wyegzekwować coś podobnego w firmie, w ktorej np robiłam meble w bloku, 2 razy psujący się zawias mi wymieniła, a za kalojnym mimo umówionych kilku terminów już niedojechali i telefon ode mnie przestali odbierać.