dorbie 24.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 I jeszcze podnóżek http://i45.tinypic.com/2s18612.jpg ładnie u Was i te różyczki są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aha, fajnie że podobają Wam się kanapy bo mi też trochę byłam niezdecydowana (bo rozważaliśmy jeszcze czerwone, takie jak poduszki) ale nie żałuję decyzji bo faktycznie są ładne i dość wygodne (da się szydełkować i karmić wygodnie dziecko ) a ponadto mają zdejmowane pokrowce co przy gromadce na wsi ma niewątpliwe zalety Wygodne, wygodne Ja też jestem pod wrażeniem Twojej kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.samre.info/kartki/12w/wiel12/wielkanoc12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nooo dzieje się i u Was Wyprzedziliśmy Was tylko dlatego, że wy na wypieszczona mieszkać pójdziecie a my mamy jeszcze maaasę do roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieżyBy dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Co tam slychac? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 12.05.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Cóż taka cisza? Nic sie nie dzieje? Nie wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekcichon 24.07.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 wakacje, zastój w budownictwie, upały.....co ma się dziać? pozdrowionka dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hej, hej :)! Fajnie, ze wrocilas na forum, wieki Cie nie bylo. Czekan na relacje i zdjecia, pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.09.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witanko:) To czekamy na relacje...i foty oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 16.09.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 hej dziewczyny! ( i Ireczku) dawno Was nie widziałam, aż się stęskniłam normalnie ale zmiana forum złożyła się w czasie ze sprawami rodzinnymi, niestety smutnymi, że na jakiś czas straciłam zapał budowlany i forumowy też... A teraz próbuję odnaleźć się na nowym a to wcale nie jest łatwe :/ nie wiem jeszcze jak wrzuca się fotki hmm.. no ale może jakoś dam radę, bynajmniej staram się . Trochę odwiedzam stare dzienniki a mam tyle zaległości że nie nadążam... póki co przygotowałam jeszcze cieplutkie fotki kuchenne no i zaczynając od niej postaram się wygrzebać z czeluści niebytu dzięki za pamięć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.09.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Mocca, jak zwykle z ogromną przyjemnością zaglądam do Was!!!! Podbitka prezentuje się przepięknie Szukałam ile wyniosła Was kuchnia (meble) bo coraz poważniej rozważam podobną :) i zachwyciłam się podłogą - idealnie współgra z blatami i oknem!!!! Mam nadzieję, że niedługo wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia. I koniecznie Małej Ninki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Mocca, jesli chodzi o zdjecia to ja pakuje teraz na http://www.picasaweb.com i zgralam sobie ten program do wgrywania i jest szybko i super i nie ma problemu z transmisja jak w fotosiku. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 21.09.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) dardurdka dzięki i fajnie że podoba Ci się moja "udomowiona" kuchnia bo i ja ją bardzo lubię, szczególnie z dużym stołem, każdy ma swoje wygodne miejsce i w ogóle dobrze jest. Ten zestaw mebli wyniósł nas ok 10 chyba, w tym wszystkie szafki, cargo i szuflady ze spowalniaczami, sprzety AGD to już zupełnie inna bajka ale wiadomo że każdy a raczej każda wybiera to co jest najodpowiedniejsze. Fotki będę starała się stopniowo uzupełniac ale z czasem krucho a ostatnio zdarzają nam się awarie internetu na które nie mamy wpływu. Ale staram się Edytowane 21 Września 2010 przez mocca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 21.09.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 dorbie, już sobie poradziłam z fotkami tzn w sumie nic się nie zminiło w porównaniu ze starym forum, dobre choć to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.09.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 dardurdka dzięki i fajnie że podoba Ci się moja "udomowiona" kuchnia bo i ja ją bardzo lubię, szczególnie z dużym stołem, każdy ma swoje wygodne miejsce i w ogóle dobrze jest. Ten zestaw mebli wyniósł nas ok 10 chyba, w tym wszystkie szafki, cargo i szuflady ze spowalniaczami, sprzety AGD to już zupełnie inna bajka ale wiadomo że każdy a raczej każda wybiera to co jest najodpowiedniejsze. Fotki będę starała się stopniowo uzupełniac ale z czasem krucho a ostatnio zdarzają nam się awarie internetu na które nie mamy wpływu. Ale staram się Mocca, bardzo mnie pocieszyłaś Rzeczywiście za tak wspaniale wyglądającą kuchnię to niewiele U mnie będzie jeszcze mniej szafek, więc pewnie i taniej! Czekam na nowe fotki z domu!!! Kurka i kociak - śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.09.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Kuchnia bardzo fajnie wyszla w efekcie koncowym, stol podoba mi sie . Intryguje mnie tylko jedno w kuchni, dlaczego kabel od okapu idzie ukosnie po scianie - czy nie macie gniazdka w rurze od okapu? No i czy tej rury nie mozna podciagnac pod sufit? Co do olewacji to zazdroszcze , u nas jeszcze dlugo nie bedzie, a podbitka jest przepiekna!!! Co do zwierzakow to sliczne sa - szczegulnie kicia (to on czy ona) i kogutek. Czy te zwierzaczki z piorkami pojda kiedys do gara? Pytam, bo tez chcialam kurki i kaczuszki ale moj maz nie zgodzil sie, bo stwierdzil ze bedzie je trzeba zywic "wiecznie", bo zna mnie i wie, ze zadnej nie pozwolilabym zabic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 22.09.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) Jejaaaa!!!!! W końcu jesteś!!!!! Jak fajnie pooglądać co u was Bardzo mi się podoba I kociak też bardzo. Marzy mi się też (bo myszy mamy :/ ), ale mąż nieugięty Lecę położyć dziecię moje... EDIT. O kurcze Ninka ma już 9 miesiący! Ale ten czas leci... Edytowane 22 Września 2010 przez olorobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.09.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mocca, bardzo mnie pocieszyłaś Rzeczywiście za tak wspaniale wyglądającą kuchnię to niewiele U mnie będzie jeszcze mniej szafek, więc pewnie i taniej! Czekam na nowe fotki z domu!!! Kurka i kociak - śliczności no spoko, może nie aż tak wspaniała bo tu na forum niektóre są naprawdę powalające... ale myślę że w tych pieniądzach dość rozsądnych zupełnie nie ma co narzekać, tym bardziej, że gwarancja realizowana bez najmniejszego szemrania. Kiedy zadzwoniłam z reklamacją obtartego frontu od zmywarki poprosili tylko o nr faktury, odnaleźli który to front i za 3 dni przyjechali z nowym, wymienili i kazali dzwonić kiedy ten się znów zetrze bo wtedy przyjadą na dłużej, rozkręcą cały element tak by szafki juz nie były ściśnięte (to po poprzednich montazystach) i będzie już ok, także grzeszyłabym mówiąc że spieprzyli i mam się dalej sama martwić. I taki serwis mi się podoba, trudno byłoby wyegzekwować coś podobnego w firmie, w ktorej np robiłam meble w bloku, 2 razy psujący się zawias mi wymieniła, a za kalojnym mimo umówionych kilku terminów już niedojechali i telefon ode mnie przestali odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts