Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chatka Azymutów- komentarze

mocca

Recommended Posts

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Mocca jestem zachwycona waszym domkiem, szczególnie wnętrzami. Kuchnia mnie urzekła, napisz jak wam się użytkuje, czy wszystko z nią w porządku, bo faktycznie jest prześliczna i robi wrażenie. Ja w łazience też mam te mebelki, z tym że w innym kolorze, kiedyś były dostępne brązowe.i są super. W ogóle to również jestem fanka tego sklepu, gdzie klopsiki można zjeść:D. Tam wszystko tak do siebie pasuje. Ach ta kuchnia. Gratuluję wyczucia stylu.

jamles dziękuję :)

premium Ty tu jeszcze bywasz? :D

dorbie, jestem na etapie bardzo ogrodowym, będę chciała nadrobić i uzupełnić zaległości... a dzieje się, dzieje :)

Piśka, dziekuję bardzo ale chyba trochę przesadzasz ;) jest tu na forum sporo domków bardzej stylowych i urządzonych z większym rozmachem... u nas wszystko jest bardziej funkcjonalne i użytkowe niż stylowe :) ale też mieszkając z 4 dzieci nie ma innej możliwości :)

co do kuchni nie mam żadnych zastrzeżen, początkowe problemy z montażem poszły w zapomnienie i z mebli jestem bardzo zadowolona. Z łazienkowych również, pamiętam te jasne i też o nich myślałam ale zmienili na ciemne i te okazało się bardziej nam do łazienki pasują.

jeszcze raz bardzo dziękuję, miło mi :)

• 2 weeks później...
  • 4 months później...

Cześć Mocca, dawno mnie nie było na forum ale widzę że Ty też masz przestój.

Trochę przedawnione bo ciągle czasu brakuje ale zapraszam na szarlotkę i kawusię. Byłoby mi niezmiernie miło Ciebie gościć.

Daj znać to się jakoś umówimy.

No i oczywiście wszyscy czekają na nowe wpisy w dzienniku.

• 3 months później...
  • 11 months później...

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.

Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,

spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .

Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie,

przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości.

http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg

• 1 year później...