mocca 28.05.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 tempo kosmiczne, ale juz od dzisiaj się nie spieszę... rzeczoznawca był wczoraj, dzisiaj juz o tym nie myslę mam kotlownię, połowę tynków, elektrykę w piątek okna. TomKa spłupy tarasowe chcę pomalować tą samą lazurą którą mam zrobione ogrodzenie i mebelki tarasowe, tak samo w przyszłości podbitka. To jest lazura V33 w kolorze jasnego dębu, meble stoją 3 sezon, płot drugi, świetnie przetrwał zimę i wciąż mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Sprawdziłam już stronę z lazurą z V33. Niestety maja tylko 13 kolorów - mojego nie! Nobless ma, ale nie wiem jak z trwałością? Poszukam jeszcze, popytam innych . Może coś podpowiesz? Te zdjęcia z kablami od elektryki, trochę mnie przeraziły. Dużo tego! I elektryka, i odkurzacz, i okna, i tynki ... czy Ty jesteś w stanie to wszystko ogarnąć? Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.05.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a teraz inwestorka jedzie obaczyć jak skonczył się wczorajszy dzień na budowie, a wieczorem... będę siedzieć w hałasie, łomocie i tłumie o którym będą mówić w teleexpresie faktach i wiadomościach. Na stadionie w Chorzowie- kto wie co tam się dziś wydarzy? Ja wiem Metallica Jaka nagroda została przewidziana za poprawną odpowiedź??? Pozdrawiam serdecznie i czekam na opis wrażeń z koncertu. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 29.05.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 April 13 brawo! nagrodą są oklaski http://www.l6.pk.edu.pl/apps/emots/s007.gif i skasowany bilet wrażenia pokoncertowe pozytywne aczkolwiek zmarzłam nieco siedząc na trybunie, następnym razem chyba wyskocze na płyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Super domek z okienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 03.06.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mocca ale piknie!!!!!!!!!!!!!!!Ale piknie!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 13.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ojeju MOKKA, przesiedziałam 2godziny czytająć pare lat WASZEGO życia na budowie.... przeszłam od deski do deski,ja też myśłę o robenie DACHÓWCE... domek wyszedł pięknie i ten garażówy i ten domkowy...piękne dachy, super dobrane rynny- i okna do tegowitrażyk też uroczy,...tylko pamiętaj że witrażyk da ci "mgliste światło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.06.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Mocca gdzie zginęłaś? Co nowego u Ciebie? Kupilam dendrobium, ale jakieś biedne, na Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.06.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 dzięki dziewczyny znowu nie dochodziły do mnie powiadomienia o wpisach ANNNJA ale musialaś mieć zaparcie zeby to przeczytac Roben fajny jest witrazykiem nie będę się doświetlać, raczej tylko osłaniać... cieszę się, ze podoba Ci się kolorystyka rzeczywiście okna z rynnami bardzo się zgrały (calkiem przypadkiem) natomiast czego nie widać to ogrodzenie pasuje też pięknie- sztachety w kolorze okien i bram, dachówka i cegła znowu tez niemal to samo. Bardzo mi się podoba, spróbuję strzelić fotkę całości z perspektywy. TomKa dzięki za pamięć jestem jestem tylko mnie nie ma straszny mam sajgon ciągle, wyjść z roboty nie mogę, co skonczę to następne i następne wyłazi sprzątam, koszę, załatwiam i tak wkółko postaram się uzupełnić dziennik... dendrobium zwykle są biedne ale tego w rozkwicie nie wdać jak chcesz pokaż tą fotkę z allegro bardzo lubię wszystkie dendrobia, chyba najbardziej bo są najwytrwalsze pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/urodziny_niesodzianka1_d.jpg Mocca W dniu Pierwszych Urodzin Amelki życzymy Jej duuuużo zdrówka, uśmiechu, słodyczy i spełnienia wszystkich marzeń STO LAT!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 07.07.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mocca...ale wypasiony taras Ci wyszedł. Uuuuuu....lala....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Mocca, kiedy mogę się wbić na kawę na Twój taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.07.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 dzięki dziewczyny w niedzielę taras zagospodarowaliśmy- tzn wstawiliśmy nasz dębowy stół z ławami. Można już elegancko posiedzieć i pomarzyć PP od wczoraj do piątku tam tyram- wiec zapraszam a jak dobrze trafisz mozesz mieć niepowtarzalną okazję bycia świadkiem montazu mojego witraza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.07.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Montaż witrażu???? O......jestem strasznie ciekawa efektu. Z niecierpliwoscia czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żmija1719503461 11.07.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam dzienik przeczytalam jednym tchem piekny dom bedziecie miec Mam proźbe chciałabym jakies informacje na temat okien Bardzo mi sie podobaja kto jest ich producentem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 11.07.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No rewela!!!!!!! Pięknie się chałupa prezentuje! Z takimi kwiatkami w trakcie budowy mój chłop by mnie chyba pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 13.07.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Zmija dziękuję okna to Avante z Elbląga, o samych oknach możesz poczytać same dobre opinie na forum. Natomiast jak już się zdecydujesz najlepiej zadzwon do nich i spytaj gdzie w poblizu Ciebie mają swojego sprzedawcę. Okna są naprawdę ladne i jestem zadowolona oraz bardzo miło zaskoczona szybkim serwisem i wymianą uszkodzonych skrzydeł na nowe bez mrugnięcia okiem i marudzenia. Polecam ich wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 13.07.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Z takimi kwiatkami w trakcie budowy mój chłop by mnie chyba pogonił olorobal kwiotki to moja sprawa sama je sadzę i przenoszę, moj mąż jakoś mi nie marudzi ze przeszkadzają ale widzę ze i u Ciebie robota ruszyła pełną parą, oj dzieje się dzieje znam ten sajgon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.07.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 mocca piękny ten witraż!! Co tam słychać wewnątrz domku? Płytki układacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.07.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 TomKa wlasnie zaglądalam do Ciebie kilka dni temu ale niestety nie zdązyłam się dopisać zaraz to nadrobię. Witraż jest naprawdę ładny, wszystkim odwiedzającym "na żywo: się podoba. Cieszy mnie to Płytek jeszcze nie kładziemy aczkolwiek kusi mnie nie powiem w bud gospodarczym mam już wszystkie wylewki ale chyba za swieze to wszystko do płytek. Trochę się wkurzam bo czekam na hydraulików od centralnego i wody, mieli być zaraz po tynkach al się okazało ze nie mają czasu i przybędą dopiero w sierpniu. Zanim to rozłożą będzie koniec wakacji pewnie... Więc wylewki w domu i reszta prac jest przyblokowana. Ciągle mam niedokonczone okno kolankowe i czekam na dokonczenie montazu bram (7 tyg czekałam na bramy, teraz 6 tygodni czekam na 2 linki...) szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts