andrzejka 20.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam wszystkich czyżby już wiosna już nie ale jutro to moż ei będzie tylko czy taka prawdziwa czy tylko w kalendarzu????????????????? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 w sobotę we Wrocławiu ma być + 14 a u nas tylko +5 to nie jest sprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 23.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Czy aby napewno +5, a nie -5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Z pogodą to nigdy nie można być niczego pewnym, niestety. Ja będę optymistką i powiem, że +5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.04.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 mam pytanko,czy ktos zna w ksieżynie albo w okolicy jakis skład budowlany?W necie nie znalazłem.Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egeria 02.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 mam pytanko,czy ktos zna w ksieżynie albo w okolicy jakis skład budowlany? W necie nie znalazłem. Dzieki za info. Ignatki za Księzynem EW (były Warex) Ksiezyno betoniarnia RAK- BUD Kleosin BESTPOL ul. Tarasiuka 5 Kleosin CERAMIKA ul. Baczyńskiego Kleosin okna - Zambrowska pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/swiateczny%20bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Otworzyłem jedno oko... nie ma sniegu.Otworzyłem drugie oko- wiosna chyba już przyszła bo słonce na niebie.Trzeba wstawac i zabierac się do roboty.Budowa czeka. A co u Was, Podlasianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Robin się obudził Tak więc wiosna sprawą oczywistą jest. U mnie prace we wnątrz domku powolutku posuwają sie naprzód, zimą też przerwy nie było. No i ogród pięknieje, z czego cieszę się przeogromnie To co wymarzło, odżałowałam, a o to co przetrwało, zadbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Tolu optymistycznie zaczęlaś Robin trzeba trzeba sie zabierac do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Andrzejko, ja za takimi pewnymi robotami tęskniłam całą zimę. Wreszcie mogę skosić trawnik, powdychać zapach skoszonej zieleninki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 24.04.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Hallo hallo! To miło, że mnie jeszcze pamietacie Faktycznie , Andrzejko, czas zabierac się do roboty. Tolu, musze się znowu skontaktować z Twoim fachowcem od budowlanki, co prawda umawiałem się z nim na marzec ale niestety wkradły się opóźnienia... Ale już blisko, coraz bliżej końca papierologii i w końcu będe mógł wbic lopatę w ziemię! Wracam tez do robienia notatek na bieżąco. Napisze, co załatwiałem w czasie snu zimowego A co u reszty? Ktoś jeszcze zyje? Pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 02.05.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 WItajcie Ziomale! Nie zostały komuś sztachety pow. 130cm tak ze 40 sztuk.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.05.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jakie sztachetki potrzebujesz?Olszowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.05.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Moze ktos ma zbedna ramke z drzwiczkami do kominka?lub moze wie gdzie takie coś kupic w Białym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Hallo hallo! Ktoś jeszcze zyje? Pozdrowienia dla wszystkich! Żyje, żYje Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 03.05.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jakie sztachetki potrzebujesz? Olszowe? Z olchy oczywiście najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 03.05.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Trzeba TWORZYĆ ogródek. Qrcze czasu mało po robocie. Czarnoziem taczkami trza wozić Kupiłem dwie formy do oczka wodnego i będę kombinował jak je połączyć kawałkiem strumyka. Kamieni trzeba, kostki granitowej, qrcze ale to wszystko kasuje kasy, a miałem auto wymienić i nic z tego To co z tymi sztachetami, ma ktoś ? Mogą być nawet dechy bez obróbki sam sobie z resztą poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 04.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ja tez jestem z podlasia, ale tego najbardziej polnocnego. Moja budowa ciagle w fazie planow i marzen- tak juz ze 4 lata. Teraz daje prace sadom i czekam. Znajdzie sie ktos kto tez buduje sie w gminie Wizajny?Komputery na tym terenie chyba jeszcze nie sa popularne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.05.2006 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Jakie sztachetki potrzebujesz? Olszowe? Z olchy oczywiście najlepiej Olszowe zaokraglone. W ubiegłym roku cena był 3,50za mb,zapytam po ile teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts