cubus26 13.01.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Wiem że już teraz nie sprzedaje. Ale w zeszłym roku sprzedawała. Jeszcze jakbyś mógł podać namiary na gościa który robił ci schody wewnętrzne i napisać czy jesteś zadowolony i czy poleciłbyś go to byłoby super! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 13.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Poszło na Prive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Wielce szanowna grupo W związku z zakończeniem budowy ogłaszam, że mam do oddania ze 20 kilo Muratorów, Ładnych Domów i innych czasopism związanych z budową. Odbiór osobisty u mnie jeżeli ktoś chce. Jeżeli nie to za 3-4 dni trafiają do kontenera z makulaturą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZKA1 18.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witaj Bernadetka, bylam na Twojej ziemi jak panowie "palowali", na jakim teraz jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witaj Bernadetka, bylam na Twojej ziemi jak panowie "palowali", na jakim teraz jesteś etapie? Witaj Od grudnia mam przestój....nie wyrobiłam się ze stropem.Myślę że w lutym ruszę dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZKA1 19.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 To gratuluję, ja czekam na pozwolenie na budowę. Bernadetko może dasz mi namiary na swoja ekipę, bo widzę, że ich wychwalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 20.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam może komuś stemple zostały po budowie chętnie kupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 20.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam może komuś stemple zostały po budowie chętnie kupie? Jaka wysokość Cie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 20.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 potrzebuje jakies 150 szt a wysokośc około 2,8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 20.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam może komuś stemple zostały po budowie chętnie kupie? lookazzz mnie zostały ale ja budowę mam 25 km od białegostoku i to nie w tę stronę co wszyscy w każdym razie jakby co to są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 21.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Przykro mi ,ale mam krótsze do oddania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A ja pozdrawiam z nowozamieszkałego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 21.01.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 pięknie, pięknie! Gratulacje CoolaTT właśnie przebijam się przez Twój Dziennik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 22.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Gratulacje CoolaTT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 22.01.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 tempo było u ciebie niemiłosierne....super dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 22.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Gratulacje CoolaTT. Jakieś ciekawe sny może po pierwszej nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 22.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dołączam się do gratulacji. Jakieś ciekawe sny może po pierwszej nocy? No właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 22.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Mam kolejny problem i proszę o poradę. Mamy komin z dziurą na wlot spalin na wys.146cm (od docelowej posadzki, teraz jest to 164cm). Planowany wkład to Dovre 2180 o wys. 85cm. W firmie montującej kominki dowiedzieliśmy się, że podłączenie wylotu spalin z kominka jest za nisko, że powinno być min. 0,5m nad wys. kominka. Fizycznie jest możliwe podłączenie kominka do tej wysokości, ale powiedziano nam, że może byc problem z ciągiem w kominie, czy to prawda? Powiedziano nam że oni przy takich sytuacjach zatykają istn. dziurę i robia nową wyżej, tylko to dodatkowy koszt około 500zł. Odnieście się jakoś do tego, bo nie wiem czy mnie nabieraja czy naprawdę cos w tym jest. Mam nadzieję, że zrozumiale się wyraziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 22.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Rachela,spytaj w "Wymiana Doświadczeń". Tam jest kilku speców od kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 22.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Mam kolejny problem i proszę o poradę. Mamy komin z dziurą na wlot spalin na wys.146cm (od docelowej posadzki, teraz jest to 164cm). Planowany wkład to Dovre 2180 o wys. 85cm. W firmie montującej kominki dowiedzieliśmy się, że podłączenie wylotu spalin z kominka jest za nisko, że powinno być min. 0,5m nad wys. kominka. Fizycznie jest możliwe podłączenie kominka do tej wysokości, ale powiedziano nam, że może byc problem z ciągiem w kominie, czy to prawda? Powiedziano nam że oni przy takich sytuacjach zatykają istn. dziurę i robia nową wyżej, tylko to dodatkowy koszt około 500zł. Odnieście się jakoś do tego, bo nie wiem czy mnie nabieraja czy naprawdę cos w tym jest. Mam nadzieję, że zrozumiale się wyraziłam. Ja miałem taką sytuację i ciąg teraz jest OK. Powinni zakleić Ci starą dziurę i wyciąć nową do której powinni wstawić wklejkę. Sądzę że rozsądna kwota za taki wyczyn (razem z materiałami) to 300 pln. 500 to trochę przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts