Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzięki - też jestem zadowolony, pomimo podwyżek, które słusznie naniosłeś. W sumie wziąłem ceny z grudnia, bo wtedy przy podobnym zużyciu zapłaciłem 250. Więc myślę, że podwyżki są chorendalne jeśli masz rację... bo patrząc na porównywalne zużycie wychodzi, że opłaty wzrosły w moim przypadku o..125zł. A to jest jakby 50% kosztów!!! Taką nam zakład zafundował podwyżkę???

Jeśli chodzi o kominek to owszem...2 razy jak układałem terakotę w garderobie i niewskazane żeby podłoga grzała ze zrozumiałych względów. Co do urządzeń to standard: komp, pralka, tv, zmywara.. no nie mam reku :wink: Więc myślę, że nieźle. no ale zabiłeś mi ćwieka z tymi podwyżkami. Znajomy mi mówił, że będą o 20%, ale - 50%???? :-?

https://forum.murator.pl/topic/6062-grupa-podlaska/page/205/#findComment-3067838

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję lookazzz, ale jeszcze raz ponawiam prośbę do innych FOROWICZÓW:

Czy ktoś może polecić solidnego, taniego geodetę? Proszę o namiary :)

tak z ciekawości jakies problemy byly z tym panem? bo ja juz od dawna z nim współpracuje i zawsze było ok

https://forum.murator.pl/topic/6062-grupa-podlaska/page/205/#findComment-3074238

AGMAR Agmieszka Perkowska prowadzi mąż M

Pobierają zaliczki nie wyiązują się z umów jakość wykonania bardzo marna odradzam wszelkich współpracy firma zadłużona po uszy

OCENA

0% + 25% +75% - 100% -

głosów: 6

Dodaj swój komentarz

Białystok

woj. Podlaskie

Wasze uwagi

* Autor: INWESTOR hehe (*.*.11.168) (2009-02-27 11:29:38)

To ja powiem ze wszyscy jestesmy naiwni a ja najbardziej ale jak zyc nie wierzac wogle ludziom .A "szanowny p. Marek" to powinien dostac oskara za swoje oszustwa ale najbardziej to to mnie dziwi ile bezczelnosci i hamstwa jest w jednym facecie .Inawet nie boi sie jakies kary czy na tym czy na innym świecie do tego stopnia ze nawet zamydlal oczy swoja ciezarna zona a jak nie odbieral telef. to mial wypadek i byl w szpitalu pewnie wszystko to KLAMSTWA nie dotrzymal zadnego treminu7 wszystkim pracownikom mowil ze ja mu niepLace !@##$$%%^^&&**(*( brak mi slow ale jak skoncze poprawiac jego partactwa to to spotkam sie z nim w sadzie i innym radze to samo bo inaczej zawsze gnojek porzadnymi ludzmi bedzie se gębe wycierac

* Autor: Zbyszek (*.*.92.150) (2009-02-26 23:22:41)

Padłem ofiarą tego(człowieka)koszmar zaczął się od 06.2008r. i trwał do 09.2008r.Wziołem tą firmę do zrobienia docieplenia domku jednorodzinnego o powieszchni 180m2.Teraz dom wygląda koszmarnie.To co przezylem z tą firma tego nieda sie opisać jednym zdaniem."Za zachowanie podłe kopy na morde" Kurwy bite i chuj!!!!

* Autor: ANDRZEJ (*.*.188.120) (2009-02-26 19:43:44)

Niestety byłem podwykonawcą tej firmy i zgadzam się z Radkiem. cwel jakich mało, nie wypłacił mi paru dobrych tysięcy zł. twierdząc że inwestor mu nie zapłacił, gdy to okazało się nieprawdą zaczął mnie unikać i przestał odbierać telefony.

* Autor: Zenon (*.*.148.7) (2009-02-26 19:39:25)

jestem kolejną z rzędu osobą oszukaną przez ta firme napewno juz nigdy nie dam sie nabrać takim oszustom ... więc uwarzajcie...jak nie chcecie zbankrutować ... jednym słowem (kurwy i złodzieje!!!)

* Autor: Radek (*.*.127.18) (2009-02-26 18:58:34)

fałszywi jak nikt inny biorą podwykonawców nie rozliczają się z nimi szargają ich imieniem

Jeśli ktokolwiek sie nad nia zastanawia to niech szybko spyla jesli jeszcze może

https://forum.murator.pl/topic/6062-grupa-podlaska/page/205/#findComment-3078038

Poszukuję kierownika budowy, nie tylko do podpisu.Jakie są w ogóle obecnie ceny?
ja płacę 1500, głownie za podpis (znam ludzi co tyrają cięzko cały miesiąc i tyle nie mają pensji )) zdzierstwo moim zdaniem

Swoją drogą kupowaliscie juz prety albo bloczki betonowe pod fundamenty - gdzie najlepsze ceny/jakości ?

https://forum.murator.pl/topic/6062-grupa-podlaska/page/205/#findComment-3087102

Poszukuję kierownika budowy, nie tylko do podpisu.Jakie są w ogóle obecnie ceny?
ja płacę 1500, głownie za podpis (znam ludzi co tyrają cięzko cały miesiąc i tyle nie mają pensji )) zdzierstwo moim zdaniem

Swoją drogą kupowaliscie juz prety albo bloczki betonowe pod fundamenty - gdzie najlepsze ceny/jakości ?

Ja tez płacę 1500 za kierbuda, ale doradza, sprawdza główne etapy.

https://forum.murator.pl/topic/6062-grupa-podlaska/page/205/#findComment-3088792