compi 05.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie wiem po co dorabiacie jakąś filozofię do tego co napisałem? Kupcie reku w Bartoszu, najlepiej w jakimś nietypowym zestawieniu, np. z klimą i potem czekajcie na ich posunięcia. Szczegółów nie będę podawał, ale nawet firmy na stałe współpracujące z nimi mają swoje uwagi. Po prostu Bartosz potrafi zaskoczyć, najlepiej jednak gdyby to robił pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 05.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie dorabiam po prostu tym sie interesuje. Chcem mieć wentylacje w domu to śledzę wątki o wentylacji ,będe robił CO to tam też zaglądam po to jes FM. Ale chyba wiem gdzie jest problem , coś jest z przedstawicielem Bartosza w białymstoku skoro tak piszecie o nich. Ja na ich miejscu bym cie cieszył, ludzie kupują to dobrze nie? A oni co,słabo te zamówienia wypełniają nieterminowo czy jak? albo niekomplety sprzedają? Albo sie nie lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 05.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 osobiście nie mam złych doświadczeń związanych z bartoszem, to co napisałem wyżej to była tylko sugestia na co zwracać szczególną uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 05.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witajcie! Czy ktoś budował z Panem Henrykiem z Zaczerlan (pod Białymstokiem) fundamenty i ściany? Wiem, że mało informacji, ale może ktoś się znajdzie. Może jakieś info na pw ??? I przy okazji. Może komuś robiła firma Ozorowski Pompę Ciepła z kolektorami. Jak to u nich wygląda? Czy rzeczywiście nikt nie może pomóc????? Albo ta nasza Grupa Podlaska wszystko "tymi ręcami" robi i nie korzysta z innych tak na zdrowy rozsądek to bardzo nikłe prawdopodobieństwo ze ktoś akurat z nielicznej grupy podlaskiej trafił na pana henryka czy ozorowskiego, ot i wsio a czy nie prościej spytać o osoby, dla których wykonawcy pracowali i sprawdzić samemu? jak miałam wątpliwości, to tak robiłam. czasami i do mnie przychodzili ludzie, by obejrzeć czyjąś "robotę". najlepszy sposób: jak wykonawca nie boi się pokazać swojej pracy, znaczy jest ok. przeczytajcie jeszcze raz to co napisała MIkazuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 05.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 napiszcie skąd bierzecie ekogroszek pakowany w woreczki foliowe, oczywiście dobrej jakości i w dobrej cenie? na dojlidach mają ale drogo bo po 920 zł/tonę. Trochę drogo jak dla mnie bo teraz biorę po 850zł. ale w workach szmacianych. Liczę że się odezwiecie!! a dlaczego w foliowych? ja kilka razy kupiłem w foliowych i później okazywało się ze w środku jest błoto zamiast węgla i teraz kupuje w szmacianych przynajmniej wysycha ale jak chcesz to w leroyu możesz kupić w foliowych chyba 18.50 za worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie wiem po co dorabiacie jakąś filozofię do tego co napisałem? Kupcie reku w Bartoszu, najlepiej w jakimś nietypowym zestawieniu, np. z klimą i potem czekajcie na ich posunięcia. Szczegółów nie będę podawał, ale nawet firmy na stałe współpracujące z nimi mają swoje uwagi. Po prostu Bartosz potrafi zaskoczyć, najlepiej jednak gdyby to robił pozytywnie. wybacz, nikt żadnej filozofii nie dorabia, tylko zacytowałem dokładnie Twoją wypowiedź: Generalnie mam trochę uwag i pozytywnych i negatywnych i poprosiłem o rozwinięcie, nie chcesz zdradzać tajników swojej pracy - twój biznes, tylko ktoś powiedział ze mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna a jak kończy , może nie trzeba było tajemniczo zaczynać z tą cierpliwością i koniecznie dobra ekipą mam prostą instalację bez gwc, bez klimy, bez dgp i wszelkich innych wynalazków i kombinacji, robię i zrobie ją sam, bo to mi sie po prostu opłaca, filozofii wielkiej tu nie ma a instalacja będzie prawie połowę tańsza poza tym zdawało by się ze na forum ludziki powinny sobie pomagać a tu: Szczegółów nie będę podawał... może jestem naiwny ale myślałem po prostu że trafił się nam ktoś na podlaskiej kto się zna i pomoże, podpowie.. ps. fajnie że choć trochę nasza niemrawa grupa się ożywiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 05.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 moze ktos podac namiary dobrych wykonawcow jesli chodzi o ukladanie podlog w bialymstoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 05.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A dokładniej co potrzeba kafelki ,terakote,parkiet, podłogówke, a możde dywan tylko . Troszke dokładniej zadaj pytanie bo nie wiadomo co Ci potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 zapraszam do przeczytania wątku o rodzinie potrzebującej pomocyhttp://forum.muratordom.pl/pomagamy-jak-mozemy,t178814-720.htmMoże ktoś z Was słyszał o jakiejś pracy dla tych kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 07.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 leszekmiiler panele sprzedajesz czy co? bo jakoś nic nie odpowiadasz jak byś uciekł z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 07.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 leszekmiiler panele sprzedajesz czy co? bo jakoś nic nie odpowiadasz jak byś uciekł z tematu trafiłeś, leszekmiller to gosć z traffica na kombatantów, prócz pokryć dachowych i materiało budowlanych maja też panele, z tego co pamiętam (gdy przed zakupem robiliśmy rekonesans po sklepach z panelami w mieście) nieciekawy wybór i ceny, moze szuka przez forum ekipy do współpracy przy układaniu sprzedawanych podłóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 08.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę Gdzie kupic dziennik budowy?Ile ich kupic. Co do betonu komórkowego 24 to czy mozna kupic teraz np w Kamirze zapłacic po obecnej cenie czyli jak ktoś pisał np po 7,60 i odebrac np w maju? Pozdrawiam Ps oj bedzie dzis popijawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 08.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę Gdzie kupic dziennik budowy?Ile ich kupic. Co do betonu komórkowego 24 to czy mozna kupic teraz np w Kamirze zapłacic po obecnej cenie czyli jak ktoś pisał np po 7,60 i odebrac np w maju? Pozdrawiam Ps oj bedzie dzis popijawka Gratulacje i powodzenia! Ja dziennik budowy kupiłam w Drugim Urzędzie Skarbowym w sklepiku z prasą, sztuk jeden potrzebujesz, niesiesz to do starostwa a oni stemplują Ci strony. A z Kamirem sam się musisz porozumieć czy przechowają Ci towar, jeśli mają miejsce to obstawiałabym, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 08.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dzięki za pomoc. Tak tez zrobię. Ps teraz mam urwanie głowy, bo ekipy do stanu surowego szukam, dzieki Wam mam 14 kontaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 08.02.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 To gratulację!!! papierologia za Tobą, teraz negocjacje przed wami ,pamiętajcie że oszczędności szuka się na początku nie na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 08.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę Gdzie kupic dziennik budowy?Ile ich kupic. Co do betonu komórkowego 24 to czy mozna kupic teraz np w Kamirze zapłacic po obecnej cenie czyli jak ktoś pisał np po 7,60 i odebrac np w maju? Pozdrawiam Ps oj bedzie dzis popijawka a ja dziennik kupiłem bodajże za 10zł od razu w starostwie przy odbieraniu papierów, już postemplowany a ztą popijawą to tylko nie przesadzaj, bo zachłyśniesz się a to dopiero początek drogi długiej, ciężkiej, choć i czasem przyjemnej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 08.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 cytat: Zdaniem prof. Mariana Filara, karnisty i eksperta Organizacji Narodów Zjednoczonych w dziedzinie zapobiegania i kontroli przestępczości, prawo do posiadania krótkiej broni palnej jest obywatelskim prawem podmiotowym. - Nie można pozbawić obywatela tego prawa tylko dlatego, że organowi się tak podoba. Przytłaczająca większość przestępstw popełnianych przy użyciu broni palnej jest popełniana przy użyciu broni nielegalnej. Dla przestępcy wejście w posiadanie broni to żaden problem, Co myślicie o posiadaniu broni palnej do obrony mienia i rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 08.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Tak ma wyglądac mój domek http://picasaweb.google.pl/Zulkowski/DOMEK# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 08.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Duża bryła mały metraż , jaką masz wysokość ścianki kolankowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 08.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Tak ma wyglądac mój domek http://picasaweb.google.pl/Zulkowski/DOMEK# Po pierwsze - to gratuluję uzyskana pozwolenia. Po drugie to napij się do woli - bo Ci się należy. Bo jak dom nie opity to potem się rozeschnie jeszcze i co? Po trzecie to gdzie budujesz ten dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts