Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie wiem po co dorabiacie jakąś filozofię do tego co napisałem? Kupcie reku w Bartoszu, najlepiej w jakimś nietypowym zestawieniu, np. z klimą i potem czekajcie na ich posunięcia. Szczegółów nie będę podawał, ale nawet firmy na stałe współpracujące z nimi mają swoje uwagi. Po prostu Bartosz potrafi zaskoczyć, najlepiej jednak gdyby to robił pozytywnie.

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie :lol: dorabiam po prostu tym sie interesuje. Chcem mieć wentylacje w domu to śledzę wątki o wentylacji ,będe robił CO to tam też zaglądam :) po to jes FM. Ale chyba wiem gdzie jest problem :lol: , coś jest z przedstawicielem Bartosza w białymstoku skoro tak piszecie o nich. Ja na ich miejscu bym cie cieszył, ludzie kupują to dobrze nie? A oni co,słabo te zamówienia wypełniają nieterminowo czy jak? albo niekomplety sprzedają? Albo sie nie lubicie :(

Witajcie!

Czy ktoś budował z Panem Henrykiem z Zaczerlan (pod Białymstokiem) fundamenty i ściany?

Wiem, że mało informacji, ale może ktoś się znajdzie.

Może jakieś info na pw ???

I przy okazji.

Może komuś robiła firma Ozorowski Pompę Ciepła z kolektorami.

Jak to u nich wygląda?

Czy rzeczywiście nikt nie może pomóc?????

Albo ta nasza Grupa Podlaska wszystko "tymi ręcami" robi i nie korzysta z innych ;)

tak na zdrowy rozsądek to bardzo nikłe prawdopodobieństwo ze ktoś akurat z nielicznej grupy podlaskiej trafił na pana henryka czy ozorowskiego, ot i wsio :cry:

a czy nie prościej spytać o osoby, dla których wykonawcy pracowali i sprawdzić samemu? jak miałam wątpliwości, to tak robiłam. czasami i do mnie przychodzili ludzie, by obejrzeć czyjąś "robotę". najlepszy sposób: jak wykonawca nie boi się pokazać swojej pracy, znaczy jest ok.

przeczytajcie jeszcze raz to co napisała MIkazuu :wink:

napiszcie skąd bierzecie ekogroszek pakowany w woreczki foliowe, oczywiście dobrej jakości i w dobrej cenie? na dojlidach mają ale drogo bo po 920 zł/tonę. Trochę drogo jak dla mnie bo teraz biorę po 850zł. ale w workach szmacianych.

Liczę że się odezwiecie!!

a dlaczego w foliowych?

ja kilka razy kupiłem w foliowych i później okazywało się ze w środku jest błoto zamiast węgla i teraz kupuje w szmacianych przynajmniej wysycha

ale jak chcesz to w leroyu możesz kupić w foliowych chyba 18.50 za worek

Nie wiem po co dorabiacie jakąś filozofię do tego co napisałem? Kupcie reku w Bartoszu, najlepiej w jakimś nietypowym zestawieniu, np. z klimą i potem czekajcie na ich posunięcia. Szczegółów nie będę podawał, ale nawet firmy na stałe współpracujące z nimi mają swoje uwagi. Po prostu Bartosz potrafi zaskoczyć, najlepiej jednak gdyby to robił pozytywnie.

wybacz, nikt żadnej filozofii nie dorabia, tylko zacytowałem dokładnie Twoją wypowiedź:

Generalnie mam trochę uwag i pozytywnych i negatywnych

i poprosiłem o rozwinięcie, nie chcesz zdradzać tajników swojej pracy - twój biznes, tylko ktoś powiedział ze mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna a jak kończy :wink: , może nie trzeba było tajemniczo zaczynać :wink: z tą cierpliwością i koniecznie dobra ekipą :wink:

mam prostą instalację bez gwc, bez klimy, bez dgp i wszelkich innych wynalazków i kombinacji, robię i zrobie ją sam, bo to mi sie po prostu opłaca, filozofii wielkiej tu nie ma a instalacja będzie prawie połowę tańsza

poza tym zdawało by się ze na forum ludziki powinny sobie pomagać a tu:

Szczegółów nie będę podawał...

może jestem naiwny ale myślałem po prostu że trafił się nam ktoś na podlaskiej kto się zna i pomoże, podpowie..

ps. fajnie że choć trochę nasza niemrawa grupa się ożywiła :wink:

leszekmiiler panele sprzedajesz czy co? bo jakoś nic nie odpowiadasz jak byś uciekł z tematu :lol:

trafiłeś, leszekmiller to gosć z traffica na kombatantów, prócz pokryć dachowych i materiało budowlanych maja też panele, z tego co pamiętam (gdy przed zakupem robiliśmy rekonesans po sklepach z panelami w mieście) nieciekawy wybór i ceny, moze szuka przez forum ekipy do współpracy przy układaniu sprzedawanych podłóg?

Witam, właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę :D Gdzie kupic dziennik budowy?Ile ich kupic. Co do betonu komórkowego 24 to czy mozna kupic teraz np w Kamirze zapłacic po obecnej cenie czyli jak ktoś pisał np po 7,60 i odebrac np w maju? Pozdrawiam Ps oj bedzie dzis popijawka :lol:

Gratulacje i powodzenia! :) Ja dziennik budowy kupiłam w Drugim Urzędzie Skarbowym w sklepiku z prasą, sztuk jeden potrzebujesz, niesiesz to do starostwa a oni stemplują Ci strony.

A z Kamirem sam się musisz porozumieć czy przechowają Ci towar, jeśli mają miejsce to obstawiałabym, że tak.

Witam, właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę :D Gdzie kupic dziennik budowy?Ile ich kupic. Co do betonu komórkowego 24 to czy mozna kupic teraz np w Kamirze zapłacic po obecnej cenie czyli jak ktoś pisał np po 7,60 i odebrac np w maju? Pozdrawiam Ps oj bedzie dzis popijawka :lol:

a ja dziennik kupiłem bodajże za 10zł od razu w starostwie przy odbieraniu papierów, już postemplowany

a ztą popijawą to tylko nie przesadzaj, bo zachłyśniesz się a to dopiero początek drogi :wink: długiej, ciężkiej, choć i czasem przyjemnej drogi :wink:

cytat:

Zdaniem prof. Mariana Filara, karnisty i eksperta Organizacji Narodów Zjednoczonych w dziedzinie zapobiegania i kontroli przestępczości, prawo do posiadania krótkiej broni palnej jest obywatelskim prawem podmiotowym.

- Nie można pozbawić obywatela tego prawa

tylko dlatego, że organowi się tak podoba. Przytłaczająca większość przestępstw popełnianych przy użyciu broni palnej jest popełniana przy użyciu broni nielegalnej. Dla przestępcy wejście w posiadanie broni to żaden problem,

Co myślicie o posiadaniu broni palnej do obrony mienia i rodziny?